Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvővel kapcsolatban hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvővel kapcsolatban hogyan tudtatok dönteni a családot, rokonságot illetően? Mennyire okozott fejtörést? Csak mi vagyunk ennyire bénák?!

Figyelt kérdés

Párom 1 hónapja meglépte a váratlant, és eljegyzett. Azóta már mindenféle tervünk volt az esküvőt illetően.

Volt olyan, hogy csak mi, a szűk család és a legközelebbi barátaink elutazunk egy egzotikusabb helyre és ott lesz egy több napos mulatsággal egybekötve. Utána az, hogy a balatoni nyaralónk kertjében tartjuk meg, még idén, teljesen kötetlen hangulatban. Majd jött a téli esküvő ötlete, de azt hamar elvetettük, mert itthon általában ritka a gyönyörű, behavazott táj, inkább a sár és latyak jellemzi a telet. De én akár már holnap is hozzámennék, két tanúval...

Végül így, közel egy hónapnyi ötletelés után kitűztük a jövő nyarat, Szentendrén, 110 fő + gyerekek létszámmal. Ez lenne a "biztos", de sokat gondolkozom azon, tuti jó lesz-e ez így, annyi variációról beszéltük már, hogy elveszek fejben. És ez még tényleg csak az alap, előre félek, mi lesz akkor, ha konkrét, pontos döntéseket kell hozni.

Ráadásul mind a kettőnk családja mondta, hogy ők nem akarnak beleszólni, nem akarnak befolyásolni, de bármilyen infót mondunk, elejtünk, azonnal jön, hogy "hááát az úgy lehet nem lesz olyan jó".

Pl. vendégeknél: a meghívottak ne hozzák a párjaikat, csak a házastársakat, mert lehet, hogy az esküvőnkön még nagy lesz a szerelem, rá két hétre meg szakítanak, aztán nálunk az összes képen ott lesz az ex. Helyszínnél: viszonylag új a helyszínünk (Daalarna Gardent néztük ki). Hát ők ennyire új helyre nem mennének, ki tudja, mennyire tapasztalatlanok, majd az esküvőn, élesben buknak ki a hibák biztos.

Én meg néha annyira kis elveszettnek érzem magam, sosem voltam döntések meghozatalában.

És még most is az tetszene a legjobban, ha külföldön lenne valahol, de azt annyira leszavazta mindenki, akiknek mondtam, mondtuk... Mert, hogy a nagyszüleim, dédszüleim biztos nem vállalnák már, vőlegényem apukája is mondta, hogy nem tölt tizenórákat a levegőben két igen miatt. Ez lesz az egyik legfontosabb napunk, eseményünk, szóval nem akarnám, hogy pont azok maradjanak ki belőle, akiket a legjobban szeretünk. De közben meg na...

2023. júl. 31. 23:59
 121/135 anonim ***** válasza:
96%
Irigy a fene rád...írhatnak neked erre még valamit,de nem írok ..az én életemmel minden rendben, köszönöm az aggodasodat.
2023. aug. 2. 16:12
 122/135 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező,te már magad sem tudod kinek válaszolsz igazából.

Mar azt is leirigyezed aki még soha nem öt itt neked.

Neked írhatunk bármit,úgyis te leszel a jóságos kislány mi meg a gonosz boszorkányok.en jelentem a kerdesedet mertar csak provokáció megy itt.

Inkább töröljék a francba

2023. aug. 2. 16:13
 123/135 A kérdező kommentje:

Ez a vergődés, amit leművelsz itt, nem pont ezt mutatja. :)

Fura, engem miért nem érdekel, kinek hány éves a párja, mekkora a korkülönbség közöttük (megjegyzem, 10 évvel semmi gond nincs)? Vagy miért nem foglalkoztat, hogy Kis Juliskának honnan van szép háza, nagy autója?

Gyanítom, azért, mert engem a saját életem, mindennapjaim foglalkoztatnak és hidegen hagy másoknak a magánélete, pénzügyi helyzete.

2023. aug. 2. 16:15
 124/135 A kérdező kommentje:

Az egyetlen provokáció az az, amit ti műveltek.

Minden mondatomba beleköttök folyamatosan.

Miután kitárgyaltátok, hogy hmmm honnan van nekem pénzem fiatalon, mit dolgoztam én diákként, utána jöhetett az, hogy úristen biztos a sugar daddy veszi el, 15 évvel idősebb PASIJA van, biztos csak a pénze, meg a nagy autó miatt. Majd pedig, hogy más gytk-n végzett nem szórja a milliókat...

Kit érdekel?:D

2023. aug. 2. 16:17
 125/135 A kérdező kommentje:

"Aztán van neki nagy autója,nagy haza,vastag pénztárcája....arra mentek ti a mai kis huszonéves seggriszálós particicák."

Az ilyen, és ehhez hasonló válaszokból pedig nem tudom, hol tükröződik a jóindulat, segíteni akarás. De igen, biztosan velem van itt a gond, nem azokkal, akiknek a kapa kilóg a szájukból...

2023. aug. 2. 16:21
 126/135 anonim ***** válasza:
85%

Ez hülye 🤦...egyetlenegy választ írtam ezen kívül...fogalmad sincs ki ír neked....vergődik a halál.Ahogy engem az sem érdekel mivel keresed a penzedet...Nekem is van,ne félj,meg esküvőm is volt,gyerekeim is vannak(mielőtt beszolnal éppen nyaralnak,nincsenek itthon)

Inkább hanyagold már ezt a kerdesedet.Ha olyan okosabb lennél itt a többségnél hagynad a francba az egészet,nem válaszolnal.De te csak hajtod körbe körbe ugyanazt,téged nem érdekel,mindenki elete szar,tegye rendbe(nem én vagyok az első akinek ezt írtad)mindenki vergődik szerinted,bármit írnak csak ezeket hajtod.

Úgy látszik könnyű téged felhergelni.

2023. aug. 2. 16:23
 127/135 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem fogadj fel egy esküvőszervezőt.az mindent elintezi neked,helyetted...ajánl helyszínt, kaját,mindent.
2023. aug. 2. 16:25
 128/135 anonim ***** válasza:
96%

Miert lett törölve a tökéletes profilozó válaszom? :D

Kérdező! Nem csak bugrisok vannak itt, hanem értelmes emberek, akik tökéletesen tisztában vannak egy GYTK, ÁOK, FOK érettségi igényével és az ott tanulandó anyagmennyiséggel.

Egy szavadat sem hiszem!

2023. aug. 2. 16:26
 129/135 A kérdező kommentje:

Miért, aki ilyen stílusban írogat, annak rendben van az élete szerinted?

Semmi válasz nem érkezik a kérdésemre, az ignorálva van, de a személyemet, életemet hirtelen itt mindenki szeretné kivesézni.

Elég, ha elolvasod az utolsó pár oldalt, másról sincs szó. Ha valamire úgy gondoltam, már inkább válaszolok, csak fejezzék be, mint pl. a diákmunka, akkor jött az, hogy nem tudom én, mi a kemény munka, vagy pedig, hogy egyetem mellett én hogy tudtam tanítani, sejtetve, hogy hazudok.

2023. aug. 2. 16:28
 130/135 anonim ***** válasza:
100%

130-bol 30 oldal ilyen,de a maradék 100 oldalon találsz valami ötleteket nem?

Én elmondom neked,a kérdésedre válaszolok:mi nem voltunk ilyen bénák mint ti

Eldöntöttük,házasodunk.

Elkezdtünk intézkedni,amit kineztünk pl helyszínt,azon már nem valtoztattunk.ahogy semmi máson sem ha már egyszer valami el volt döntve.

Nem egész három hónap alatt elintéztünk mindent.

Nektek egy évetek van,ne legyetek bambák.😃

2023. aug. 2. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!