Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvővel kapcsolatban hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvővel kapcsolatban hogyan tudtatok dönteni a családot, rokonságot illetően? Mennyire okozott fejtörést? Csak mi vagyunk ennyire bénák?!

Figyelt kérdés

Párom 1 hónapja meglépte a váratlant, és eljegyzett. Azóta már mindenféle tervünk volt az esküvőt illetően.

Volt olyan, hogy csak mi, a szűk család és a legközelebbi barátaink elutazunk egy egzotikusabb helyre és ott lesz egy több napos mulatsággal egybekötve. Utána az, hogy a balatoni nyaralónk kertjében tartjuk meg, még idén, teljesen kötetlen hangulatban. Majd jött a téli esküvő ötlete, de azt hamar elvetettük, mert itthon általában ritka a gyönyörű, behavazott táj, inkább a sár és latyak jellemzi a telet. De én akár már holnap is hozzámennék, két tanúval...

Végül így, közel egy hónapnyi ötletelés után kitűztük a jövő nyarat, Szentendrén, 110 fő + gyerekek létszámmal. Ez lenne a "biztos", de sokat gondolkozom azon, tuti jó lesz-e ez így, annyi variációról beszéltük már, hogy elveszek fejben. És ez még tényleg csak az alap, előre félek, mi lesz akkor, ha konkrét, pontos döntéseket kell hozni.

Ráadásul mind a kettőnk családja mondta, hogy ők nem akarnak beleszólni, nem akarnak befolyásolni, de bármilyen infót mondunk, elejtünk, azonnal jön, hogy "hááát az úgy lehet nem lesz olyan jó".

Pl. vendégeknél: a meghívottak ne hozzák a párjaikat, csak a házastársakat, mert lehet, hogy az esküvőnkön még nagy lesz a szerelem, rá két hétre meg szakítanak, aztán nálunk az összes képen ott lesz az ex. Helyszínnél: viszonylag új a helyszínünk (Daalarna Gardent néztük ki). Hát ők ennyire új helyre nem mennének, ki tudja, mennyire tapasztalatlanok, majd az esküvőn, élesben buknak ki a hibák biztos.

Én meg néha annyira kis elveszettnek érzem magam, sosem voltam döntések meghozatalában.

És még most is az tetszene a legjobban, ha külföldön lenne valahol, de azt annyira leszavazta mindenki, akiknek mondtam, mondtuk... Mert, hogy a nagyszüleim, dédszüleim biztos nem vállalnák már, vőlegényem apukája is mondta, hogy nem tölt tizenórákat a levegőben két igen miatt. Ez lesz az egyik legfontosabb napunk, eseményünk, szóval nem akarnám, hogy pont azok maradjanak ki belőle, akiket a legjobban szeretünk. De közben meg na...

2023. júl. 31. 23:59
 111/135 A kérdező kommentje:
Nem használok közösségi oldalakat, de köszönöm az ismét kedvesre sikeredett választ! :)
2023. aug. 2. 15:13
 112/135 anonim ***** válasza:
79%
Nekem van egy gyógyszerész barátnőm, na ő végzett kb 23-24 évesen az egyetemmel.
2023. aug. 2. 15:36
 113/135 anonim ***** válasza:
79%
És akkor se tudott volna milliókat elszórni :)
2023. aug. 2. 15:37
 114/135 A kérdező kommentje:

Igen, tavaly végeztem én is. 23 évesen, segítek, ne kelljen ezt is számolgatnotok.

Az nem az én dolgom, hogy más hogyan él, mire mennyit szór el.

Miért érzitek, hogy nektek a mi pénzügyeinkhez bármi közötök is van?

2023. aug. 2. 15:40
 115/135 anonim ***** válasza:
79%
Ahaaa szóval a pasid nem 15 évvel öregebb nálad,csak tízzel
2023. aug. 2. 15:43
 116/135 A kérdező kommentje:

Igen, és?

Ebbe is bele kell kötni, jól sejtem? :)

2023. aug. 2. 15:46
 117/135 anonim ***** válasza:
84%

Nem,csak te mondtad,hogy nem 15 évvel idősebb a pasid.

Pedig majdnem.igazunk volt.

2023. aug. 2. 15:51
 118/135 anonim ***** válasza:
82%
Aztán van neki nagy autója,nagy haza,vastag pénztárcája....arra mentek ti a mai kis huszonéves seggriszálós particicák.
2023. aug. 2. 15:52
 119/135 A kérdező kommentje:

Nem, közel sem volt igaza senkinek. Valamint, ismét elmondom, hogy nem pasim van, hanem vőlegényem. Kinőttünk már a kamaszkorból, a "pasim és csajom" stílusból.

Fárasztó nagyon ez, hogy próbáltok elszámoltatni, számon kérni, aztán ha valamit nem értetek, nem fejtek ki milliméter pontosan, eléggé szájba rágva, akkor fel vagytok háborodva.

Az a nagy igazság, hogyha 40 évvel lenne idősebb a párom, egy büdös szót sem szólhatnátok akkor sem, mert nincs hozzá közötök.

Ha 0 órát dolgoznék, és úgy szerveznék 300 fős esküvőt, abba sem lenne beleszólásotok.

Ha éppen úgy csináltam volna végig az egyetemet, középiskolát, hogy végig a szüleim pénzét költöm, arra, amire csak akarom, hát ez van, semmivel nem lennék kevesebb, mint ti.

Ez a mi életünk, fogadjátok már el!

Nem kell kutakodni, kíváncsiskodni, belemagyarázni.

Igen, nyilván nekem könnyebb, mert nem kellett azon gondolkoznom soha, miből lesz lakásom, autóm, honnan teremtem elő a pénzt arra, hogy legyen egy kényelmes életem. De ez van, ilyen az élet, nem indulhat mindenki ugyanonnan.

2023. aug. 2. 15:57
 120/135 A kérdező kommentje:

119-es, látod, elég irigyre, meg rosszindulatúra sikerült ez a válaszod (is).

Tedd rendbe az életed, ne az interneten legyél ennyire megkeseredett.

2023. aug. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!