Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvővel kapcsolatban hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvővel kapcsolatban hogyan tudtatok dönteni a családot, rokonságot illetően? Mennyire okozott fejtörést? Csak mi vagyunk ennyire bénák?!

Figyelt kérdés

Párom 1 hónapja meglépte a váratlant, és eljegyzett. Azóta már mindenféle tervünk volt az esküvőt illetően.

Volt olyan, hogy csak mi, a szűk család és a legközelebbi barátaink elutazunk egy egzotikusabb helyre és ott lesz egy több napos mulatsággal egybekötve. Utána az, hogy a balatoni nyaralónk kertjében tartjuk meg, még idén, teljesen kötetlen hangulatban. Majd jött a téli esküvő ötlete, de azt hamar elvetettük, mert itthon általában ritka a gyönyörű, behavazott táj, inkább a sár és latyak jellemzi a telet. De én akár már holnap is hozzámennék, két tanúval...

Végül így, közel egy hónapnyi ötletelés után kitűztük a jövő nyarat, Szentendrén, 110 fő + gyerekek létszámmal. Ez lenne a "biztos", de sokat gondolkozom azon, tuti jó lesz-e ez így, annyi variációról beszéltük már, hogy elveszek fejben. És ez még tényleg csak az alap, előre félek, mi lesz akkor, ha konkrét, pontos döntéseket kell hozni.

Ráadásul mind a kettőnk családja mondta, hogy ők nem akarnak beleszólni, nem akarnak befolyásolni, de bármilyen infót mondunk, elejtünk, azonnal jön, hogy "hááát az úgy lehet nem lesz olyan jó".

Pl. vendégeknél: a meghívottak ne hozzák a párjaikat, csak a házastársakat, mert lehet, hogy az esküvőnkön még nagy lesz a szerelem, rá két hétre meg szakítanak, aztán nálunk az összes képen ott lesz az ex. Helyszínnél: viszonylag új a helyszínünk (Daalarna Gardent néztük ki). Hát ők ennyire új helyre nem mennének, ki tudja, mennyire tapasztalatlanok, majd az esküvőn, élesben buknak ki a hibák biztos.

Én meg néha annyira kis elveszettnek érzem magam, sosem voltam döntések meghozatalában.

És még most is az tetszene a legjobban, ha külföldön lenne valahol, de azt annyira leszavazta mindenki, akiknek mondtam, mondtuk... Mert, hogy a nagyszüleim, dédszüleim biztos nem vállalnák már, vőlegényem apukája is mondta, hogy nem tölt tizenórákat a levegőben két igen miatt. Ez lesz az egyik legfontosabb napunk, eseményünk, szóval nem akarnám, hogy pont azok maradjanak ki belőle, akiket a legjobban szeretünk. De közben meg na...

2023. júl. 31. 23:59
 101/135 anonim ***** válasza:
86%

Na tényleg a gazdag kislány öreg pénzes pasi sztori legújabb fejezetét olvashatjuk:-D

Oké kérdező, nekünk mindegy, költ 10-20 milliót egyetlen napra, ha nektek ez a szívetek vágya.

Mi ebből az összegből egy szolid esküvő után világkörüli útra mentünk 2 hónapra, mert nekünk ez volt a fontosabb. Ti tudjátok, csináljátok ahogy nektek a legjobb

2023. aug. 2. 14:21
 102/135 anonim ***** válasza:
84%
Lehet van neki Sugar Daddy és most elveszi 🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 2. 14:24
 103/135 anonim ***** válasza:
3%
100 Mégis itt vagy te is.
2023. aug. 2. 14:26
 104/135 anonim ***** válasza:
14%

Igen,de nem tudom minek.en se vagyok százas az biztos.

100

2023. aug. 2. 14:29
 105/135 A kérdező kommentje:

Ti olyanok vagytok, mint egy fanklub. Mindent tudni szeretnétek az életemről, ha nem elég részletesen írom le, akkor teóriákat gyártotok.

Nyilván nem végzősként csináltam meg két felsőfokú nyelvvizsgát, ahogy pl. a maratonfutáshoz sem úgy kezdesz hozzá, hogy már az első edzésen lefutod az egész távot.

8.-ban csináltam meg angolból a középfokot, év végén, majd rá fél évre a felsőfokot, már gimisként. Utána kezdtem el komolyabban foglalkozni a némettel. Ez van, a mai napig nagyon szeretem az idegen nyelveket, nekem ez soha nem kényszerből való tanulás, hanem hobbi.

Igen, két emelt érettségit csináltam, de mivel nagyon jó felkészítő tanáraim voltak, és nem az érettségik előtt három héttel kezdtem el rájuk tanulni, gyakorolni, így nem volt problémám velük. Nem mondom, hogy könnyű volt, mert nem, sőt, akkor néha az is átfutott a fejemen, hogy nekem az életben nem lesz meg az emelt biológia.

Igen, heti 2 délutánomat szerencsére tudtam úgy szervezni, időzíteni mindent, hogy legyen 2-2 szabad órám, tanítani. Mert az, hogy "délután tanítottam", nem azt jelenti, hogy én 1-től 6-ig fel sem álltam az asztal mellől. De szerencsére rugalmasak voltak a tanítványaim, a szüleik, és ha úgy jött ki a lépés, hogy sokat kellett tanuljak, akkor lemondtam az órát, átraktuk máskorra (ALKALMANKÉNT, nem kell azzal jönni, hogy tehát megbízhatatlan voltam és sosem dolgoztam).

A laborok, gyakorlatok mellett is dolgoztak az évfolyamon nálunk többen is. Igen, volt, hogy nehéz volt, éjszakáznom is kellett nem keveset a jegyzeteim, könyveim felett, de még így is azt mondom, hogy jó volt és megérte.

15 évvel idősebb palim nincsen, nem is volt soha. Vőlegényem van, aki 34 éves (hihetetlen, hogy ő sem a babérjain ült 28 éves koráig, hanem még egyetem alatt elkezdett dolgozni...).

2023. aug. 2. 14:30
 106/135 A kérdező kommentje:
104-es válaszoló, nem úgy volt, hogy takarodsz innen végre? Feltűnt, hogy az oldal az nem egy chat, ahol beszélgethetsz kedvedre? :)
2023. aug. 2. 14:32
 107/135 anonim ***** válasza:
82%
????
2023. aug. 2. 14:33
 108/135 anonim ***** válasza:
46%

Ne haragudj te te kivel beszélsz?

Szerintem szedesd le a kerdesedet mert már te sem az eskuvoddel foglalkozol,hanem a valaszokra valaszolgatsz amik teljesen eltérnek a témától.

Fogadd meg a tanácsomat és ne idegenektől várj megoldást.

104

2023. aug. 2. 14:37
 109/135 A kérdező kommentje:
Nem megoldást vártam idegenektől, menyasszonyok válaszai érdekeltek volna. Akik képesek a kérdésre válaszolni, nem pedig személyesebbnél személyesebb kérdéseket feltenni, válaszokat követelve.
2023. aug. 2. 14:43
 110/135 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem lépj be egy db csoportba ami ezzel foglalkozik...ja,hogy arccal már nem lenne olyan érdekes
2023. aug. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!