Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvővel kapcsolatban hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvővel kapcsolatban hogyan tudtatok dönteni a családot, rokonságot illetően? Mennyire okozott fejtörést? Csak mi vagyunk ennyire bénák?!

Figyelt kérdés

Párom 1 hónapja meglépte a váratlant, és eljegyzett. Azóta már mindenféle tervünk volt az esküvőt illetően.

Volt olyan, hogy csak mi, a szűk család és a legközelebbi barátaink elutazunk egy egzotikusabb helyre és ott lesz egy több napos mulatsággal egybekötve. Utána az, hogy a balatoni nyaralónk kertjében tartjuk meg, még idén, teljesen kötetlen hangulatban. Majd jött a téli esküvő ötlete, de azt hamar elvetettük, mert itthon általában ritka a gyönyörű, behavazott táj, inkább a sár és latyak jellemzi a telet. De én akár már holnap is hozzámennék, két tanúval...

Végül így, közel egy hónapnyi ötletelés után kitűztük a jövő nyarat, Szentendrén, 110 fő + gyerekek létszámmal. Ez lenne a "biztos", de sokat gondolkozom azon, tuti jó lesz-e ez így, annyi variációról beszéltük már, hogy elveszek fejben. És ez még tényleg csak az alap, előre félek, mi lesz akkor, ha konkrét, pontos döntéseket kell hozni.

Ráadásul mind a kettőnk családja mondta, hogy ők nem akarnak beleszólni, nem akarnak befolyásolni, de bármilyen infót mondunk, elejtünk, azonnal jön, hogy "hááát az úgy lehet nem lesz olyan jó".

Pl. vendégeknél: a meghívottak ne hozzák a párjaikat, csak a házastársakat, mert lehet, hogy az esküvőnkön még nagy lesz a szerelem, rá két hétre meg szakítanak, aztán nálunk az összes képen ott lesz az ex. Helyszínnél: viszonylag új a helyszínünk (Daalarna Gardent néztük ki). Hát ők ennyire új helyre nem mennének, ki tudja, mennyire tapasztalatlanok, majd az esküvőn, élesben buknak ki a hibák biztos.

Én meg néha annyira kis elveszettnek érzem magam, sosem voltam döntések meghozatalában.

És még most is az tetszene a legjobban, ha külföldön lenne valahol, de azt annyira leszavazta mindenki, akiknek mondtam, mondtuk... Mert, hogy a nagyszüleim, dédszüleim biztos nem vállalnák már, vőlegényem apukája is mondta, hogy nem tölt tizenórákat a levegőben két igen miatt. Ez lesz az egyik legfontosabb napunk, eseményünk, szóval nem akarnám, hogy pont azok maradjanak ki belőle, akiket a legjobban szeretünk. De közben meg na...

2023. júl. 31. 23:59
 91/135 A kérdező kommentje:

Nem verem magam semmire, valaki kérdezte, hogy milyen esküvő férne bele. Én arra válaszoltam, hogy amikben gondolkoztunk, azok mind beleférnek a keretbe.

Te hőbörögsz a semmin, meg jössz azzal, hogy neked milyen nehéz volt és csak te ismered itt a kemény munkát.

Ha boldog, elégedett életed lenne, pont nem érdekelne, hogy mi milyen esküvőt fogunk tartani, és hogy a lakásomra hogyan tettem szert, mennyire is voltam én támogatva.

És de, ha a szüleid még egy pár cipőt, meg a havi buszbérletedet sem tudták fedezni, akkor bőven van ott nyomor...

2023. aug. 2. 12:47
 92/135 A kérdező kommentje:

Látom, anyádéknak a jó nevelést sem sikerült számodra átadni.

Sajnálom, ha problémáid vannak (nehéz gyerekkor, majd azt követően lehetetlen életkezdés, félrekefélő férj). De kérlek, ezeket ne rajtam akard levezetni, mert ritka szánalmas.

2023. aug. 2. 12:59
 93/135 A kérdező kommentje:

Igen, mégis az volt az első gondolatod, hogy majd a férjem úgyis "félrekúrhat"... Nem tudom, nekem valahogy sosem ez az első, ha valaki házasodni készül. Valószínűleg azért, mert a saját kapcsolatomból indulok ki.

Szóval újra csak azt tudom javasolni, hogy tedd rendbe az életed, ne itt vezesd le a feszültséget. Mert árad az írásodból.

2023. aug. 2. 13:20
 94/135 anonim ***** válasza:
82%
Oké 🤣🤣🤣🤣🤣🤣rád hagyok mindent amit írsz.mar nincs kedvem visszaírni sziahello
2023. aug. 2. 13:36
 95/135 A kérdező kommentje:
Mégis itt esz a fene oldalak óta...
2023. aug. 2. 13:37
 96/135 anonim ***** válasza:
82%
✌️✌️✌️
2023. aug. 2. 13:39
 97/135 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, engedd el. Aki tanyán nőtt fel, általában féltékeny arra, akinek nem kell a sz-rt ganyézni az állatok alól, a munkatársaimon is látom, féltékenyek mindenkire, akinek kicsit is jobb. Frusztráltak, nem tudják hogy levezetni a dolgokat. Ritka, amelyik nem irigy. Ne is törődj vele!

Az esküvővel kapcsolatban hogy haladtok?

2023. aug. 2. 14:04
 98/135 anonim ***** válasza:
23%

99 ha figyelmes lettel volna,akkor lathatnad amit írt,hogy nem tanyan nőtt fel a válaszadó,hanem ott DOLGOZOTT...

De mindegy....egyik ember se normalis aki itt válaszol a GYIK-en

2023. aug. 2. 14:07
 99/135 anonim ***** válasza:
82%

GYTK azaz gyógyszerészeti?

Tehát 2 C1, 2 emelt: biokem, vagy biofiz, mindemellett jutott időd tanítani gyerekeket 3 nap hetente, plusz az estig tartó GYTK-s laborok mellett is folytattad... tehát nagyon eszesnek kell lenned és itt pityogsz a pórnép között? :D

(Na, meg a 15 évvel idősebb palid :D)

2023. aug. 2. 14:15
 100/135 anonim ***** válasza:
82%
101 👏👏👏👏
2023. aug. 2. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!