Mennyire szoros kapcsolatot apolsz anyai/apai agon a rokonsagoddal?
anyai ág: Szinte mindenkit nagyon szeretek.
apai ág: Nagyszülőket és dédszülőket leszámítva sosem érdekeltek.
Rosszindulatú, tapintatlan, haszonleső emberek.
2 nagyszülőm él még, az egyiküket nagyjából évente egyszer látom, a másikkal 2-3 hetente találkozom kb. Szüleim testvérei+az ő házastársuk: Pár havonta találkozunk,legtöbbször ünnepeken. Apukám testvéréék itt laknak ahol mi, velük a városban sűrűbben össze szoktam futni, de csak pár sablon mondatot váltunk. Unokatestvérek+a családjuk: Van akit évek óta nem láttam, de a legtöbbjükkel átlag évente 1-2szer találkozunk. Szóval nincs valami szoros kapcsolat. Nem vagyunk haragban senkivel egyébként, csak valahogy nem úgy alakult,hoggy különösebben keresnénk egymás társaságát.
A távolabbi rokonaim meg szinte mind messze laknak, velük csak temetéseken,esküvőn találkozunk.
Anyai ágon szinte senkim nincs. Anyukám testvére meghalt, az ő lánya (unokatesóm) az esküvőmre sem jött el. Talán él még anyám nagynénje, de kislány korom óta nem találkoztam velük.
Apukám egyke, egyedül az ő anyukáját ismertem, mint nagyszülőt, de sajnos ő is meghalt 7 éve.
Apu unokatestvéreivel, és az ő gyerekeivel jó a viszony, csak nagyon ritkán találkozunk :(
Én tartanám a kapcsolatot, de nem kellek nekik -miután már nem tudnak kihasználni, más nincs miből-hogyan-.
A baj az, hogy a nők tartják a családi kapcsolatokat, és emiatt az apák családjai kimaradnak.
A gyerek meg amikor felnő, már nem tudja rendesre alakítani a viszonyt az apai nagyszülőkkel. Kimaradz mindenből előtte.
Pedig olyan jó azoknak, ahol szoros a kapcsolat, azt lehet látni másoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!