Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire szoros kapcsolatot...

Mennyire szoros kapcsolatot apolsz anyai/apai agon a rokonsagoddal?

Figyelt kérdés

2016. máj. 16. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnos az én rokonaim nagy része 200-300 km-re lakik, így évente egyszer megyünk/jönnek, a közelebbiekkel 1-2 havonta összejövünk egy vasárnapi ebédre, délutáni traccspartira, de néhánnyal szinte egyáltalán nem is tartjuk a kapcsolatot, csak épp egy-egy temetésen futunk össze nagyon ritkán.
2016. máj. 16. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:
semennyire nem érdekelnek ha jönnek fogadom őket de én nem keresem őket
2016. máj. 16. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:

anyai ág: Szinte mindenkit nagyon szeretek.

apai ág: Nagyszülőket és dédszülőket leszámítva sosem érdekeltek.

Rosszindulatú, tapintatlan, haszonleső emberek.

2016. máj. 16. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

2 nagyszülőm él még, az egyiküket nagyjából évente egyszer látom, a másikkal 2-3 hetente találkozom kb. Szüleim testvérei+az ő házastársuk: Pár havonta találkozunk,legtöbbször ünnepeken. Apukám testvéréék itt laknak ahol mi, velük a városban sűrűbben össze szoktam futni, de csak pár sablon mondatot váltunk. Unokatestvérek+a családjuk: Van akit évek óta nem láttam, de a legtöbbjükkel átlag évente 1-2szer találkozunk. Szóval nincs valami szoros kapcsolat. Nem vagyunk haragban senkivel egyébként, csak valahogy nem úgy alakult,hoggy különösebben keresnénk egymás társaságát.

A távolabbi rokonaim meg szinte mind messze laknak, velük csak temetéseken,esküvőn találkozunk.

2016. máj. 16. 20:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Ment a zold mindenkinek
2016. máj. 16. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Pár rokon van mindkét ágon, akivel jóban vagyok, de nem szoros a kapcsolattartás, már csak a távolság és az eltérő szabadidő miatt is. A többséggel nem tartom a kapcsolatot. Sok a rokon, apámnak 6 anyámnak 2 testvére van/volt (apai ágon már 2-en meghaltak), unokatestvérem van kb. egy kisebb iskolai osztályra való. Vannak rokonaim, akik külföldön élnek, sokakról meg csak hallomásból tudok. Anno a szüleim sem nagyon foglalkoztak azzal, hogy tartsák a kapcsolatot a rokonsággal.
2016. máj. 17. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Anyai ágon szinte senkim nincs. Anyukám testvére meghalt, az ő lánya (unokatesóm) az esküvőmre sem jött el. Talán él még anyám nagynénje, de kislány korom óta nem találkoztam velük.

Apukám egyke, egyedül az ő anyukáját ismertem, mint nagyszülőt, de sajnos ő is meghalt 7 éve.

Apu unokatestvéreivel, és az ő gyerekeivel jó a viszony, csak nagyon ritkán találkozunk :(

2016. máj. 17. 12:47
 8/9 anonim válasza:
Semmilyen kapcsolatot nem tartok a rokonaimmal.
2016. máj. 23. 08:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Én tartanám a kapcsolatot, de nem kellek nekik -miután már nem tudnak kihasználni, más nincs miből-hogyan-.

A baj az, hogy a nők tartják a családi kapcsolatokat, és emiatt az apák családjai kimaradnak.

A gyerek meg amikor felnő, már nem tudja rendesre alakítani a viszonyt az apai nagyszülőkkel. Kimaradz mindenből előtte.

Pedig olyan jó azoknak, ahol szoros a kapcsolat, azt lehet látni másoknál.

2016. jún. 11. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!