Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvővel kapcsolatban hogyan tudtatok dönteni a családot, rokonságot illetően? Mennyire okozott fejtörést? Csak mi vagyunk ennyire bénák?!
Párom 1 hónapja meglépte a váratlant, és eljegyzett. Azóta már mindenféle tervünk volt az esküvőt illetően.
Volt olyan, hogy csak mi, a szűk család és a legközelebbi barátaink elutazunk egy egzotikusabb helyre és ott lesz egy több napos mulatsággal egybekötve. Utána az, hogy a balatoni nyaralónk kertjében tartjuk meg, még idén, teljesen kötetlen hangulatban. Majd jött a téli esküvő ötlete, de azt hamar elvetettük, mert itthon általában ritka a gyönyörű, behavazott táj, inkább a sár és latyak jellemzi a telet. De én akár már holnap is hozzámennék, két tanúval...
Végül így, közel egy hónapnyi ötletelés után kitűztük a jövő nyarat, Szentendrén, 110 fő + gyerekek létszámmal. Ez lenne a "biztos", de sokat gondolkozom azon, tuti jó lesz-e ez így, annyi variációról beszéltük már, hogy elveszek fejben. És ez még tényleg csak az alap, előre félek, mi lesz akkor, ha konkrét, pontos döntéseket kell hozni.
Ráadásul mind a kettőnk családja mondta, hogy ők nem akarnak beleszólni, nem akarnak befolyásolni, de bármilyen infót mondunk, elejtünk, azonnal jön, hogy "hááát az úgy lehet nem lesz olyan jó".
Pl. vendégeknél: a meghívottak ne hozzák a párjaikat, csak a házastársakat, mert lehet, hogy az esküvőnkön még nagy lesz a szerelem, rá két hétre meg szakítanak, aztán nálunk az összes képen ott lesz az ex. Helyszínnél: viszonylag új a helyszínünk (Daalarna Gardent néztük ki). Hát ők ennyire új helyre nem mennének, ki tudja, mennyire tapasztalatlanok, majd az esküvőn, élesben buknak ki a hibák biztos.
Én meg néha annyira kis elveszettnek érzem magam, sosem voltam döntések meghozatalában.
És még most is az tetszene a legjobban, ha külföldön lenne valahol, de azt annyira leszavazta mindenki, akiknek mondtam, mondtuk... Mert, hogy a nagyszüleim, dédszüleim biztos nem vállalnák már, vőlegényem apukája is mondta, hogy nem tölt tizenórákat a levegőben két igen miatt. Ez lesz az egyik legfontosabb napunk, eseményünk, szóval nem akarnám, hogy pont azok maradjanak ki belőle, akiket a legjobban szeretünk. De közben meg na...
Kérdező, elképesztően tuskó a stílusod, a saját rokonságodban/családodban állj ki inkább magadért.
Amúgy meg, álmodik a nyomor:DDDDDDDDD
Te kezdted...te dobtad be,hogy neked van rá,mert te keményen dolgoztal.most meg azzal jössz,hogy ne turkaljon senki a tarcadban.
Te dicsekszel itt külföldi meg mittudom én milyen esküvővel.
Ha ennyire alacsonyan van az ingerküszöb nálad, ne használd az internetet...
Nem dicsekedtem, leírtam az itthoni helyzetet. Erről szól maga a kérdés. :)
Utána valaki kérdezte, hogy milyen esküvőre lenne keret egyáltalán?
Erre írtam, hogy amikben gondolkodtunk, azokra biztosan.
Majd pár kedves kommentelő elkezdte boncolgatni, hogy majd apuci biztosan kifizeti... Nem, semmit nem fizetnek a szülők, úgy gondolom, ezt tisztázhattam!
Akkor itt pár embernek nagyon rossz lehet.
Viszont úgy gondolom, ez az oldal arra való, hogy bárki kérdezhessen, bármit. Ha nem tetszik a kérdésem, nem tűnök szimpatikusnak, hát nem kell rá válaszolni. Tökéletesen jól megvagyok az ilyen megmondóemberek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!