Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennétek esküvőre úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek esküvőre úgy, hogy a gyerekeket nem hívják meg?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, unokahúgom esküvőjéről van szó, szóval közeli rokon. Közölték hogy gyerekek nem lehetnek az esküvőn.
2022. nov. 6. 19:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/125 anonim ***** válasza:
92%
#59 még mindig a pénzen lovagolsz, mi?
2022. nov. 8. 16:26
 62/125 anonim ***** válasza:
93%

Imádnám, ugyanis ki nem állhatom azokat az esküvőket, ahol pl végigordítja a gyerek a szertartást, mert "jaj, apu-anyu nézné". Oké, bkter, de a gyereked visítása cirka 30 másik embert zavar.

Vagy amikor a gyerek pl kiveri a pincér kezéből a kaját, esetleg rám borítja a sajátját (történt ilyen, azt hittem, agyvérzést kapok, mert nem vittem váltás ruhát).

Persze, ez éppen bárkivel előfordulhat, de valószínűbb hogy az idiótán pattogó gyerek borítja le a levesét, üdítőjét.

2022. nov. 8. 22:04
 63/125 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen más egy céges buli. - unokabátyám a céges bulin bekrt mint állat, és ki kellett tenni a biztonságiaknak.

Unokabátyám a nővére esküvőjén bekrt mint állat, és rendőröket kellett hívni rá.

SEMMIVEL nem másabb egy esküvő, de magyarázd csak az igazadat - ami nincs.

Az esküvőn kispita meg nagyjóska már az első órában hullarészegre isszák magukat, esetleg zaklatják a női vendégeket ("jaj de aranyos kislány vagy, táncoljunk és egyéb...), esetleg balhéznak (mint a kedves unokatestvérem)...

Pia, buli, legalább 2-3, magát hülyére ivó ember. Oda nem való gyerek.

2022. nov. 8. 22:10
 64/125 anonim ***** válasza:
93%
én nem zártam ki a kiskorúakat az esküvőmről, hanem senki nem volt ott - ,de gyakorlatilag kizártad, nem csak őket, hanem MINDENKIT! :D
2022. nov. 8. 22:14
 65/125 anonim ***** válasza:
23%
Ha ennyire nyűg ez az egész,akkor mondd hogy covidosok vagytok és mondjátok le 3 nappal előtte.
2022. nov. 8. 22:59
 66/125 anonim ***** válasza:
93%

3 nappal az esküvő előtt már nem lehet módosítani, magyarán ki kell fizetnie a párnak a minimum 30 ezer forint per főt (de inkább 33-35) illetve sérül az ülésrend. Nem szép.

(huh de rühellem ezt a hozzaallast, nem tanultál meg kommunikálni? Biztos nagyon sikeresek a kapcsolataid)

2022. nov. 9. 00:04
 67/125 Kései Sirató ***** válasza:
94%
Mondd meg, hogy a gyerekek nélkül nem vagy hajlandó elmenni. Fel kell tudni vállalni, akkor is ha ciki, vagy bunkónak gondolnak, ez van, ilyen vagy, akkor vállald!
2022. nov. 9. 11:38
 68/125 anonim ***** válasza:
92%

Igazából ez ennyi.

Meghívnak, de gyerek nélkül. Te eldöntöd, hogy így elmész-e. Nem kell ebből sem lellkiismereti kérdést csinálni egyik oldalon sem, meg megsértődni.

2022. nov. 9. 12:36
 69/125 anonim ***** válasza:
93%
Ha meg tudom oldani a gyerekek felügyeletét, abszolút! Teljesen megértem a kérdést, az elmúlt 10 évben egy esküvőn sem voltam, amin lehetett volna a ceremóniát 100%-ig érteni és hallani azért, mert valakinek a kölke belevisított (és persze a szlő nem viszi ki, ha már annyi "esze" volt, hogy a pici gyerekkel nem hátul állt meg, hanem beült az első sorokba), és rohadtul irritáló dolog, arról nem is beszélve, hogy a lagzin is elég sok galibát tud okozni egy gyerek, ha a szülő nem figyel a gyerekre, és sokan úgy vannak vele, hogy "lesz..om, most én is pihenni akarok", szóval nem figyelnek oda... láttam már olyat, hogy a drágán bérelt esküvői ruhát csokitortás kézzel tapogatta a kiscsaj, meg a forró levest szervírozó pincér lába alatt futkostak a lurkók. Én nem zabálni meg a gyerekemet mutogatni, családtalálkozóra megyek el esküvőkre, hanem mert szemtanúja akarok lenni a pár egybekelésének, és nem szeretnék még én káoszt okozni nekik.
2022. nov. 9. 20:02
 70/125 Kései Sirató ***** válasza:
84%
Na, mi a helyzet, kérdező?
2022. nov. 10. 10:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!