Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben így elmennétek az esküvőre?
1 hónapja vagyok együtt ezzel a sráccal, ma mondta, hogy áprilisban lesz a testvérének az esküvője, lennék-e a kisérője?
Szívesen elmennék vele, a probléma ott van, hogy ez egy nagyszabású esküvő lesz és a páromon kívül egyetlen egy embert sem ismerek. Eléggé visszahúzódó személyiség vagyok, általam ismert társaságban is tudom nagyon kellemetlenül érezni magam, nem hogy egy olyan helyzetben, ahol számomra 150+ ismeretlen ember van.
Én nagyon örülnék a meghívásnak és el is mennék.
Feltalálod magad, ne aggódj!
Lesznek ott különböző vendégek, gyerekek, idős nénik, fiatalok, ha nem vagy szélsőségesen introvertált, biztos, hogy lesz, akivel tudsz váltani pár szót, de ha nem nagyon, még az sem baj. Jókat eszel, táncolsz, mosolyogsz, fotózol, szóval nem fogsz te ott unatkozni.
1 honapja voltam egyutt a sraccal februarban amikor volt pofam megkerdezni h majusban lenne-e a kiserom egy eskuvon. Ezen ugy bepanikolt h dobott:)))
Szoval nem is kerdes, en boldogan feszitenek a helyedben a parod mellett, ez egy gesztus a reszerol h felvallal mindenki elott, egy feszengos estet meger a dolog, de sejtesem szerint elfoglaljatok ti ott egymast, esztek isztok esetleg tancoltok egy jot. Menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!