Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek a helyemben az esküvőre? (többi lent)
Sziasztok!
Élettársam fia nősül, a meghívó egy személyre szól, vagyis neki.
Több mint 100 fős lagzi lesz, a község kiürül eme napra.
Finoman fogalmazva nem csíp engem párom leendő menye, pedig lassan két éve együtt vagyunk, Karácsonykor örömmel fogadtam, hogy jönnek, a gyerekeket imádom, szívesen vagyok Velük.
Párom tegnap náluk volt, mondta Nekik, hogy ez mennyire rosszul esik neki stb...
Nem szóltak semmit, párom szerint biztos elgondolkodtak a dolgon.
Ha igy utólagosan meghívnak Téged, te elmennél?
Azert ha vki nem teljesen idiota,akkor ilyet nem csinal, komolyabb indok nelkul.
Hogy jottel ossze a paroddal? Beszoltal esetleg a fiu mennyasszonyanak?
Köszönöm #1, szerintem igazad van.
#2 a "fiú", vagyis párom már egy 58 éves "fiú"...:)))
Nem szóltam soha be semmit, nem volt miért, egyszerűen nekem más volt az életvitelem anno, mint a hölgynek.
(Egyébként azért is furcsa ez, mert közösen neveljük a kislányomat, nem ő az édesapja)
"Nem szóltam soha be semmit, nem volt miért, egyszerűen nekem más volt az életvitelem anno, mint a hölgynek."
Prosti voltál, a nő meg orvos? Gondolom nem ez a helyzet, én nem mennék el a helyedben.
Köszönöm a válaszokat.
Valóban kínos, de végülis az se biztos, hogy meggondolják magukat.
Csak ugye jönnek párom nagyon közeli barátai, és ő Közölte a fiával, ha én nem leszek ott, akkor ők nem jönnek el, mert érdekes módon ők elfogadtak, és bírnak.
Én tuti nem mennék el olyan helyre, ahova ki kellett erőszakolni, hogy én is ott lehessek.
Sőt, meg lennék sértődve, egészen addig míg bocsánatot nem kérnek.
Ha nem kérnek, felőlem lehetünk ilyen viszonyban is, nem érdekel, nem függök tőlük.
De ez én vagyok, te tudod, hogy neked mi fér bele az önérzetedbe.
Hát ez azért érdekes lesz!
Ha a párod kierőszakolja, hogy te is ott legyél, akkor ott hogy fogsz viselkedni?
Mosolyogva gratulálsz és puszilkodsz velük, miközben kölcsönösen lehánynátok egymást?
Vagy figyelembe sem veszed őket, eszed a menüt és nemkívánatos, megtűrt személyként múlatod az időt?
Ez utóbbi ritka szar érzés lenne nekem a helyedben.
Menne a franc, akár van okuk erre a viselkedésre, akár nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!