Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek így az esküvőre?
Közeli rokonom tőlünk 200 km-re, egy kastélyszállóban tartja az esküvőjét. Érdeklődtek, foglaljanak-e szállást, pihenésre átöltözésre. + 20 eFt, amit nekünk kellene fizetni.
Nem is akartam átöltözni, gondoltam, 70 évesen elég egy kiskosztüm. Benzin, nászajándék, szállás, és nem akarok több ruhát sem venni.
Nem értem a problémádat.
A hosszú utazásra nem célszerű az ünnepi ruhában menni, mert beleizzadhatsz, meggyűrődhet vagy egyszerűen nem kényelmes. Logikus, hogy az ember megy kényelmes utazóruhában és ott a szálláson egy kicsit kifújja magát, megmosakszik, átöltözik az ünnepibe.
Miért akarsz több ruhát venni? Miért akarsz egyetlen egyet is? 70 évesen nincs egy ünnepi ruhád?
Nem is a szállásköltség zavar, hosszú út után jó lezuhanyozni.
Inkább az, hogy mi csak olyan falusi parasztok vagyunk, a társaság meg a felső réteg. Saját kápolnával.
Kérdés: Pár rokonnak felajánlották, elviszik őket. Nekünk nem. Adtak címeket, hol lehet szép, márkás ruhákat venni.
Fiatalok lesznek, baráti kört hívják meg, pár öreg lesz, de ők majd külön asztalnál ülnek. Pár öreg: 10 fő, velünk együtt.
Közölték, 18 eFt a vacsora költség. Azt nem kérték, csak mondták. (nem kérdeztem.)
Az a kérdésem, van ott nekünk valami keresnivalónk??
200 fős esküvő lesz. Csak templomi, mert tavaly már megtartották a polgárit. Oda nem voltunk hivatalosak.
Bocsi! Megírtam a koromat.....
Gondoltam, akinek van ennyi idős rokona, nagymamája, az tudja az öregek hozzáállását.
Hogy talán csak illemből hívják meg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!