Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badarság lenne? Elmennétek egy ilyen esküvőre?
Én igen.
Nyilván a barátaitok és a rokonaitok is eléggé ismernek titeket és elfogynak olyannak, amilyenek vanytok, így szeretnek titeket.
Ez a ti napotok, rólatok szól, nem a násznépről, úgy szervezzétek, ahogy nektek jó.
Valószínűleg az idősebb rokonság az, akinek nem fog annyira bejönni.
Fiatal vagyok, ha olyan jó barátom az illető, elmennék. Ettől függetlenül feleslegesen csicsás katyvasznak tűnik.
Röhögnék. Ez bohóckodás, nem esküvő :)
Nálunk én post punkot, a férjem underground black metalt hallgat. Piercing, tetoválás, derékig érő haj neki is....És tudod mit? Képesek vagyunk normális ember módjára munkába menni, normálisan felöltözni hivatalos eseményekre, és képesek voltunk normális esküvőt tartani...
De egészségetekre, én csak röhögni tudok az ilyen magamutogató pózereken, akik attól lesznek "trúk" hogy mindenki látja mennyire de mennyire metálok meg különcök. Aztán közben rajtatok röhög mindenki, mert akinek ez a stílusa, annak az belülről jön, nem kívülről...
Olyan esküvőtök legyen, amilyet ti akartok, és ha sok év után visszagondoltok rá, akkor elégedettek lesztek, és ne maradjon keserűség, hogy így szerettétek volna, de meg kellett alkudni.
Én elmennék, nem szólnék semmi rosszat, de ilyen esetben esetleg a násznép is veheti kicsit lazábbra az öltözetet. :-)
Merj önmagad lenni, ne csak a sztárok kiváltsága legyen már, hogy azt vegyenek fel az esküvőjükön, amit akarnak. [link]
Ti is csak a családi nyomás miatt öltöztetek fel 'normálisan', ugye? :)
Ennyire ne fájjon, hogy más szeretne olyat ami neki tetszik. ;)
9.: nem. Hanem azért, mert kulturált emberek vagyunk, éls tisztában vagyunk vele, hogy hivatalos helyeken, eseményeken semmi keresnivalója a zenei, stílusbeli beállítottságunknak.
Elég nagy szégyen, hogy rengeteg szubkultúra hozzátartozói ezt nem fogják fel. Mint említettem, általában a fiatalabbak, akik csak divatból űzik, és a külvilág felé szeretnék megmutatni, ők mekkora különcök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!