Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badarság lenne? Elmennétek egy ilyen esküvőre?
Figyelt kérdés
Lila vagy piros esküvői ruha, fekete hímzéssel, folk metál bevonuló és szertartás alatt zene.. Egyikünk sem átlagos ember, a kapcsolatunk sem átlagos, miért pont az esküvőnk lenne az. DE kérdés az, hogy vajon a nászép mit szóna hozzá.2016. jan. 17. 11:29
31/36 anonim válasza:
Én elmennék! :)
Hisz ha már meghívsz, akkor nyilván barátod/rokonod vagyok, úgy szeretlek ahogy vagy!
Szerintem legyen olyan esküvőtök, ami titeket tükröz! Írod, hogy nem vagytok átlagosak, hát mért pont az esküvőtök legyen az?
Én támogatom az ötletet!
Sok boldogságot :)
32/36 omba válasza:
Ha szeretném a párt, akkor elmennék, ha nem, akkor nem. A ruha eléggé lényegtelen.
Azt mi honnan tudjuk, hogy a rokonság, a barátok mit szólnak majd? Mit szeretnél, mit szóljanak?
Amúgy, ami ruhát leírtál, abban nem látok semmi rendkívülit.
33/36 anonim válasza:
Elsőre nagyon meredeknek hangzott, de jobban belegondolva, mért is ne? Lényeg, hogy ne essetek túlzásokba, igényes legyen az egész.
34/36 anonim válasza:
Egy ismerősöm a goth stilust képviseli (ha jól irom xD) És nagyon jó volt, hogy nem egy hagyományos esküvő volt.
A nagyik megöregek csámcsogtak rajta, de ez akkor is a Ti napotok!
35/36 anonim válasza:
Ha a rokonom vagy a barátom lennél akkor elmennék. De nem fogok, mert nem is ismerlek.
36/36 anonim válasza:
Hát szerintem meg fontos a násznép véleménye is. Nem szeretnék 120 fintorgó ember között esküdni, akik sutyorognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!