Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Badarság lenne? Elmennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badarság lenne? Elmennétek egy ilyen esküvőre?

Figyelt kérdés
Lila vagy piros esküvői ruha, fekete hímzéssel, folk metál bevonuló és szertartás alatt zene.. Egyikünk sem átlagos ember, a kapcsolatunk sem átlagos, miért pont az esküvőnk lenne az. DE kérdés az, hogy vajon a nászép mit szóna hozzá.
2016. jan. 17. 11:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
29%

Most már csak a kérdés értelmét nem értem... Aki nem menne el vagy nem tetszik neki, azt valaki szépen végigment és lepontozta.

A kérdés pedig átment abba, hogy igenis, a kérdező szerint ez jó dolog. Oké, ezt mi gondoltuk, ha egyszer ilyet akarsz. De ha nekünk nem tetszik, hát nem tetszik. Ettől még úgy különcködsz, ahogy akarsz, nincs vele semmi probléma, de a valóságban is lesznek olyan reakciók, mint itt.

2016. jan. 18. 03:18
 22/36 anonim ***** válasza:
83%
Feketében vonultam az oltárhoz, egyetlen rosszalló megjegyzést sem kaptam a rokonságtól, vagy a barátoktól. Egy kollégám magyarázott csak, de ő nem is volt meghívva.
2016. jan. 18. 15:02
 23/36 anonim ***** válasza:
82%
Jah és nem metált hallgatok, hanem dubsteppet, nem ezért vettem fel feketét. Az tetszett. Pont.
2016. jan. 18. 15:05
 24/36 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem az esküvőt sokan félreértelmezik.

Az tény, hogy a TE esküvőd, de nem magadnak csinálod, hanem a családodnak, ha magadnak csinálnád, fel se merülne ez kérdésnek. Egy esküvő MINDIG a kompromisszumokról szól.

Nyilván lehet olyan ruhád, amilyet szeretnél, ebben ma már nincs semmi különös. A bevonuló zenétek is lehet olyan amit szeretnétek. DE!

A lagzi nem. Az arról kell szóljon, hogy mindenki megtalálja a számítását, különben meghal a buli. Nálam jobban nem utálja senki a cigányzenét, mégis muszáj játszani a lagzinkon, mert fellázad a nép.

Szóval ha megtartjátok azért a hagyományos kereteket is jó kaja, mindenféle zene, menyasszonytánc, torta, és amit elvár a nép, és ebbe belecsempészitek a saját stílusotokat egy különc ruhával, vagy néhány zeneszámmal az ok.

Ha leakarjátok nyomni a saját ízléseteket 50-100 ember torkán, akkor esküdjetek két tanúval inkább.

2016. jan. 19. 19:16
 25/36 anonim ***** válasza:
28%
#24: Nincs igazad. Az esküvő a párról szól. Nincs de, nincs úgy illik stb...
2016. jan. 19. 19:19
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

25

Szerintem meg nem...

Ez egyszerű matek, ha azt akarom, hogy a nagyanyám is bulizzon, akkor olyan bulit szervezek ahol ő is jól érzi magát. Vagy nem szervezek olyan bulit, ahol vélhetően sokan nem éreznék jól magukat, hanem csak a legszűkebb körömnek szervezem meg.

Én nem vagyok finnyás esküvői vendég, minden esküvőt imádtam amin voltam, de a legjobb bizony az volt, ahol a nagybácsi, nagypapa összekapaszkodva népdalokat énekelt és hajnalig ropták.

Ehhez viszont olyan esküvőt kell szervezni ahol ők is jól érzik magukat.

Az egy dolog, hogy a MI esküvőnk, de ők a MI vendégeink, akiket mi MEGTISZTELÜNK azzal, ha már MINKET jöttek ünnepelni, akkor nem hozzuk őket sem zavarba, sem nem kényszerítjük bele egy számukra kellemetlen, idegen közegbe. Mert akkor a francért rángattam ide őket 400km-ről???

De mondom ettől még mehet a ruha is, a szertartás alatt a zene is, és a buliba is mehet ilyen zene is meg olyan zene is, a torta is lehet vad, de az egész nem. Az udvariatlanság a vendégekkel szemben. Én így gondolom.

2016. jan. 19. 19:27
 27/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó reszben igazad van, de tudod mit jelent folk metál? Népzenei elemekkel tarkitott zene... Es annyi, annyi előadó van.. Persze nem ebből allna a lagzis zene, ez még nem forrott ki, egyskre csskna szertartasrol volt szó.
2016. jan. 20. 07:01
 28/36 anonim ***** válasza:
76%
Na látod, ha csak a ruha meg pár zeneszám miatt kérded, akkor nincs ezzel semmi probléma. miért ne mennék el? Meg amúgy is minden esküvőre elmegyek, amire meghívnak, ez nem az esküvő stílusától függ.
2016. jan. 20. 18:29
 29/36 anonim ***** válasza:
58%
Én elmennék :)
2016. jan. 23. 17:15
 30/36 anonim ***** válasza:
Nagyon egyetértek a 24-es válaszolóval, azt hiszem, én sem fogalmazhattam volna meg jobban. Valamilyen szinten bele lehet csempészni némi egyediséget, de nem szabad túlzásokba esni. Egyébként pedig nem ez határozná meg, hogy elmegyek-e az esküvőre, meg persze nyilván előre nem is lehet tudni ennyire pontosan a részleteket (hacsak nem figyelmeztetnek rá előre már a meghívóban :D).
2016. jan. 23. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!