Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badarság lenne? Elmennétek egy ilyen esküvőre?
Most már csak a kérdés értelmét nem értem... Aki nem menne el vagy nem tetszik neki, azt valaki szépen végigment és lepontozta.
A kérdés pedig átment abba, hogy igenis, a kérdező szerint ez jó dolog. Oké, ezt mi gondoltuk, ha egyszer ilyet akarsz. De ha nekünk nem tetszik, hát nem tetszik. Ettől még úgy különcködsz, ahogy akarsz, nincs vele semmi probléma, de a valóságban is lesznek olyan reakciók, mint itt.
Szerintem az esküvőt sokan félreértelmezik.
Az tény, hogy a TE esküvőd, de nem magadnak csinálod, hanem a családodnak, ha magadnak csinálnád, fel se merülne ez kérdésnek. Egy esküvő MINDIG a kompromisszumokról szól.
Nyilván lehet olyan ruhád, amilyet szeretnél, ebben ma már nincs semmi különös. A bevonuló zenétek is lehet olyan amit szeretnétek. DE!
A lagzi nem. Az arról kell szóljon, hogy mindenki megtalálja a számítását, különben meghal a buli. Nálam jobban nem utálja senki a cigányzenét, mégis muszáj játszani a lagzinkon, mert fellázad a nép.
Szóval ha megtartjátok azért a hagyományos kereteket is jó kaja, mindenféle zene, menyasszonytánc, torta, és amit elvár a nép, és ebbe belecsempészitek a saját stílusotokat egy különc ruhával, vagy néhány zeneszámmal az ok.
Ha leakarjátok nyomni a saját ízléseteket 50-100 ember torkán, akkor esküdjetek két tanúval inkább.
25
Szerintem meg nem...
Ez egyszerű matek, ha azt akarom, hogy a nagyanyám is bulizzon, akkor olyan bulit szervezek ahol ő is jól érzi magát. Vagy nem szervezek olyan bulit, ahol vélhetően sokan nem éreznék jól magukat, hanem csak a legszűkebb körömnek szervezem meg.
Én nem vagyok finnyás esküvői vendég, minden esküvőt imádtam amin voltam, de a legjobb bizony az volt, ahol a nagybácsi, nagypapa összekapaszkodva népdalokat énekelt és hajnalig ropták.
Ehhez viszont olyan esküvőt kell szervezni ahol ők is jól érzik magukat.
Az egy dolog, hogy a MI esküvőnk, de ők a MI vendégeink, akiket mi MEGTISZTELÜNK azzal, ha már MINKET jöttek ünnepelni, akkor nem hozzuk őket sem zavarba, sem nem kényszerítjük bele egy számukra kellemetlen, idegen közegbe. Mert akkor a francért rángattam ide őket 400km-ről???
De mondom ettől még mehet a ruha is, a szertartás alatt a zene is, és a buliba is mehet ilyen zene is meg olyan zene is, a torta is lehet vad, de az egész nem. Az udvariatlanság a vendégekkel szemben. Én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!