Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badarság lenne? Elmennétek egy ilyen esküvőre?
Elmennék és nem is okozna különösebb nehézséget ez nekem, mert szeretem az ilyen zenéket.
Az más kérdés, hogy én nem vagyok ilyen fajta, hogy a hobbimat mutogassam az esküvőn. Mi a párommal mindketten focizunk, aztán mégsem fogunk focis cuccban összeházasodni, hogy ezt mutogassuk, pedig jól érezzük magunkat abban.
Viszont egy hímzéses ruha nem hiszem, hogy olyan nagy formabontó dolog, ami kiveri a biztosítékot...
Aki a hétköznapokon nem áll be a sorba, az az esküvője napján se tegye! Akinek számítotok, aki szeret benneteket aki veletek akar ünnepelni akkor is ott lesz ha amúgy nem követője az adott szubkultúrának vagy esetleg nem is ért egyet a viselettel, aki meg nem azt gondolom amúgy sem akarjátok ott látni. Az esküvő a Ti napotok, nem másé!
Fotóztam egyébként Németországban egy ilyen esküvőt két éve és a mai napig az egyik kedvencem.
A mi esküvőnk egyébként tavaly ősszel volt és a feleségem ruhája fekete és barack színű volt, mindenki imádta. Lehet lepontozni...
Sok boldogságot!
Baccus szerintem egy esküvő pont nem hivatalos hanem tök személyes, ez alól persze kivétel ha templomban tartják. Ráadásul amit itt írt a kérdező az nem is különösebben extra, hiszen elegáns ruha lesz rajtuk. A folk metál meg lehet hogy leírva durva, de valójában szintén nem az.
Amúgy miért tudná előre bárki hogy milyen lesz? Én nyilván elmennék, hülye lennék kihagyni :).
Már miért ne mennék el? Amíg nem engem akarnak beöltöztetni, addig felőlem zsákot is húzhat magára az ifjú pár.
Nyilván azért hívnak meg, mert fontos vagyok a párnak, és én is azért megyek el egy esküvőre, mer fontos nekem a pár. Innentől kezdve nem érdekelne, hogy mi van rajtuk. Egyébként meg ismerném annyira a párt, hogy nem lepődnék meg akkor sem ha jelmezben vannak, akkor sem ha hagyományos ruhában, akkor sem ha Barbie-Ken típusú a ruhájuk.. Nyilván ismerem őket.
Szóval ne érdekeljen ez szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!