Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek a helyemben az esküvőre? (többi lent)
Sziasztok!
Élettársam fia nősül, a meghívó egy személyre szól, vagyis neki.
Több mint 100 fős lagzi lesz, a község kiürül eme napra.
Finoman fogalmazva nem csíp engem párom leendő menye, pedig lassan két éve együtt vagyunk, Karácsonykor örömmel fogadtam, hogy jönnek, a gyerekeket imádom, szívesen vagyok Velük.
Párom tegnap náluk volt, mondta Nekik, hogy ez mennyire rosszul esik neki stb...
Nem szóltak semmit, párom szerint biztos elgondolkodtak a dolgon.
Ha igy utólagosan meghívnak Téged, te elmennél?
Köszönöm mindenkinek a választ!
Valószínű nem lesz nehéz úgymond dönteni, ugyanis eddig még nem gondolták meg magukat, szerintem nem is fogják.
Csak azt tudnám, a barátainknak akik nálunk alszanak, mégis mi a jó eget mondjunk, mi az oka, hogy nem hívtak meg.Tudják rólunk, hogy együtt élünk, együtt neveljük a kislányomat.Hú, ez qrva kellemetlen lesz.
Na mindegy, rosszabb lenne, ha egy szerepet kéne játszani az esküvőn, az nem a színpad.
Szia!
Történt már valami változás?
Semmi változás.
Fagyos a hangulat párom meg fiáék között.
Kellemetlenül érzik magukat el látványosan.
Nem mennék.
Az okokat nem tudjuk, úgy lenne igazságos, ha mindkét fél álláspontját ismernénk, de ami biztos, ez az ő napjuk, eredetileg nem akarták, hogy elmenj, akár jogosan, akár nem, de ezt tiszteletben kellene tartani, mégiscsak az ő nagy napjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!