Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek egy olyan esküvőre, ahol nem lesz alkohol?
Figyelt kérdés
És a pár külön megkér mindenkit, hogy ne is hozzon senki?2016. jún. 22. 19:34
1/27 anonim válasza:
Ez miért kérdés? Alkohol nélkül nem lehet elmenni valakinek az esküvőjére? Feltételezem azért hívtak, mert szeretnék,ha ott lennél, és te lennél olyan tiszteletlen,hogy emiatt nem mész el?
Ennyire függ minden már az alkoholtól, ezt nem hiszem el...
2/27 anonim válasza:
persze
innék máshol előtte közben
3/27 anonim válasza:
Elmennèk persze, csak arra ne szamitsatok hogy tul sokaig fog tartani.
4/27 anonim válasza:
Persze! Én is utálom a részegeket, megértem, ha ők is.
5/27 anonim válasza:
Nem iszom alkoholt. :)
Látom kérdező, te ennyire függsz az alkoholtól. Tehát függő vagy, akár tetszik, akár nem.
7/27 anonim válasza:
menjél
az ő döntésük, hogy mit szolgálnak fel
10/27 anonim válasza:
Antialkesz vagyok, így el. Miért oly különleges az, aki nem kedveli a piát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!