Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi alkohol szerintetek elég lesz az esküvőnkre?
Figyelt kérdés
Kb 85 fős lesz a lagzi, ebből 22 fő legalább kiesik, akik gyerekek, és olyan felnőttek, akikről biztosan tudom, hogy nem fognak inni.
Ezekre gondoltunk: 30 l vörösbor
20 l rosé
10 l fehérbor
2 üveg Ballantines
2 ü. Jack Daniels
3 üveg Jager Maister
6 l pálinka
1 üveg Baileys
1 ü Unicum
1 ü vodka
2 ü Bacardi
Ezen kívül lesz csapolt Gösser és üveges Soproni sör.
Szerintem pont elég lesz ennyi ital az esküvőre.De a gyerekeknek is készítsetek kólát,vagy bármilyen üdítőitalt.
2016. máj. 25. 08:35
2/12 anonim válasza:
Hát, attól függ, hogy kiket hívsz. A legutóbbi esküvőn amin voltam ,én és néhány rokonom megittunk 3-4 üveg pálinkát.
2016. máj. 25. 08:37
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, természetes lesznek üdítők is, ezek: coca cola, coca cola zero, fanta, gyömbér, tonik, sprite, savas/mentes víz, kimért almalé és őszilé. Remélem ennyi választék elég lesz mindenkinek :)
2016. máj. 25. 08:40
4/12 anonim válasza:
Vigyetek többet! Ha megmarad elajándékozzátokalkalomra a Jack-et pl.
De,attól nincs gázabb, ha kifogy az ital. Főleg,ha az reggel 6 előtt történik.
2016. máj. 25. 08:41
5/12 anonim válasza:
Ez egy komolyabb hétvégi buli, negyed ennyi emberrel ... :-P ... Sokkal jobban jársz, ha dupla mennyiséget viszel, ilyen tételnél meg lehet egyezni egy itallerakatossal, hogy a maradék bontatlan piákat visszaveszi. Még egy házibulira is úgy szoktuk csinálni.
2016. máj. 25. 08:47
6/12 anonim válasza:
10ezerért eljött egy pultoscsaj és 2féle koktélt kevert egész este.Mindenki rá volt cuppanva,jóval kevesebb tömény fogyott így és nem kellett 10félét tárazni.Csak ötletként mondom.Amúgy bőven elég amit írtál.
2016. máj. 25. 08:49
7/12 anonim válasza:
Én töményből ennél jelentősen többet vennék. Pálinka-vodka mindenképp. Mi esküvőkön mindig pálinkával koccintottunk az ifjú párra, az éjszaka folyamán többször is. A pezsgő senkit sem érdekel, töményet akar inni. Bár te ismered a társaságod, te tudod, mit szeretnek, én a magaméből kiindulva nagyjából mást se vinnék, csak bort, sört és pálinkát, de abból sokat :D
2016. máj. 25. 08:57
8/12 anonim válasza:
Arra számíts, hogy a Jäger, a Jack Daniel's, a pálinka és a vodka nagyon hamar ki fog fogyni, 60 fő azért nyeli a töményt rendesen, főleg a látens alkeszok, akik a hatodik liter után elkezdenek kötekedni. https://www.youtube.com/watch?v=KHdEXYz7Q_8 :D Mindenképp szerezzetek be többet, ami megmarad, azt a következő hónapokban/években úgyis szépen-csendben el lehet majd kortyolgatni otthon kettesben.
2016. máj. 25. 09:20
9/12 anonim válasza:
Te ismered az italozási szokásokat.. Nálunk ez nagyon nagyon kevés lenne. Egyébként vegyétek meg nagykerben, a bontatlan piákat visszaveszik. Szerintem inkább több legyen, mint kevesebb..
2016. máj. 25. 10:51
10/12 anonim válasza:
ha belegondolok, hogy vannak esték, amikor ketten-hárman megiszunk egy üveg vodkát/pálinkát, és még csak nem is egy délutántól reggelig tartó ereszdelahajamról van szó, akkor erősen szegényesnek érzem a töményital mennyiségét 60 főre lebontva.
Gondolj arra, hogy iszonyú ciki, ha elfogy a pia egy lagzin. Inkább több legyen, mint kevés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!