Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a vőlegényemmel, hogy nem szeretnék 500. 000 Ft. -os, abroncsos ruhát az esküvőnkre?
legalább most kiderült.
amúgy nem választhatod ki a ruhádat se???
Egyébként nincs olyan babona, hogy rossz ómen, ha a vőlegény meglátja a menyasszony ruháját? Vagy ez a menyasszonyra vonatkozik, az esküvői ruhában?
Állj a sarkadra, mondd, hogy te választod a ruhát, nem ő, te fogod egész nap viselni, nem ő, ne ő nézegessen neked ruhákat. Azért az valóban sokat elmond a kapcsolatotokról, hogy ebben a kérdésben is helyetted akar dönteni, és nem enged az elképzeléseiből. Ez elvileg kettőtök napja. Nem szeretné, hogy jól érezd magad az esküvőtökön?! Biztos, hogy ő életed párja?
Félreérthető volt a kérdés ezért megpróbálom bővebben:
Nem azon megy a vita, hogy A.) avagy B.) ruha legyen e, hanem az ő családjában hagyomány, hogy a nők méregdrága nagy ruhákban esküdnek. Mert ha nem így van, az szégyen a vőlegényre nézve.
Például: Láttam a régi képeket, az anyja is hatalmas esküvői ruhában házasodott, a nagyanyjának is Schiaparelli tervezte designer menyasszonyi ruhája volt.
Nem akarja ő megmondani miben legyek, hanem egyfajta stílust szeretne, nyilván a legnagyobb ruhák a legdrágábbak, én viszont a letisztult fazonokat szeretem.
400 fős esküvő lesz, ebből talán ha jó 100 az én rokonságom, a többi az övé. Szóval ő azt szeretné csak, hogy min. fél milliós ruhám legyen, a határ a csillagos ég. A fazonba nem akar beleszólni, csak hogy nagy legyen... Én feszengenék ezekben... Viszont nem akarom hogy megszólják, nem tudok dönteni... Az embernek egyszer van esküvője, nyilván én is a legjobban szeretném érezni magam, de ugyanakkor tudom, hogy a rokonsága, főleg a nők , árgus szemmel fogják figyelni a ruhát.
Így már érthető. Egy igazi nőnek nem kell hatalmas ruha, hogy gyönyörű és elegáns legyen. A véleményem az, hogy fazonra ragaszkodj az elképzeléseidhez. Ha az anyagválasztásod drága, akkor nagyon megfogja dobni az árát. Egy francia kézzel vert csipke például elég borsos és mégis egyszerű ruhát tudsz belőle varratni. Esetleg egy kínai hernyóselyem ruha. Ez esetben mindkettőtök vágya teljesülne, kompromisszumos megoldás.
Keress fényképeket akár királyi esküvőkről is az elmúlt időben pl Svédország.
És egy idézet a margóra. Szerintem érted és ha ezt sikerül megértetned, akkor sikerül a problémát is feloldani.
"AZ ELEGANCIA MINDIG SUTTOG, SOSEM KIABÁL."
Esetleg köztes megoldásként, ha neki ia kedvezni akarsz: választasz egy nagy ruhát szertartásra, mindenki lát benne, öröm-boldogság-büszkeség, és a lagzira választasz egy számodra kedves ruhát. Kecske is jóllakik, káposzta is megmarad. :)
Vagy ha ez nem tetszik, akkor szerintem egyszerű, letisztultabb ruhákból is biztos lehet dizájnerdarabot választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!