Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnénk össze házasodni a vőlegényemmel, de nem engedhetjük meg magunknak a lagzit, hogy legyen?
Figyelt kérdés
kb 150ezret tudunk az esküvőre költeni, de én nem szeretnék lemondani a nagy fehér ruháról. Arra gondoltam, hogy meghívunk mindenkit a családból de csak a szertartásra megmondjuk hogy nem lesz lagzi és utána a szülőkkel ebédelünk. De az úgy nem néz ki hülyén hogy rendes nagy menyasszonyi ruha és nincsenek a meghívottak megvendégelve, mit gondoltok?2015. ápr. 19. 19:40
1/20 anonim válasza:
Hu hat akkor gyujtogessetek meg mert azt a 150 eret pont elhiszi egy nem is olyan nagy feher ruha berlese. Nekunk ugy ltt 2 millio, hogy a berelt nosztalgia auton kivul semmi luxusra nem koltottunk.
2/20 A kérdező kommentje:
A ruhát 35000 ft-ér tudom megszerezni!
2015. ápr. 19. 19:44
3/20 anonim válasza:
Ez így helyes,semmi szükség rá,hogy egy rakás ingyenélő rokont zabáltassatok. Nem gáz ez,főleg manapság. Nekünk lehetett volna nagy lagzi de helyette szűkkörű ebéd volt a pénzt pedig másra költöttük.
31/N
4/20 anonim válasza:
Akkor meg szukosen kihozhato, de akkor tenyleg le kell mondani minden egyebrol.
5/20 anonim válasza:
Gyűjtenék még egy kicsit azért.
Egyik rokonunk úgy csinálta, hogy összeházasodtak 2 tanúval, majd ha összegyűlt a pénz tartottak egy templomit lagzival.
Ha így akarod akkor ne hívj meg mindenkit csak a nagyon szűk családot akikkel ebédelni is elmennél, de én nem csinálnám így, olyan mint ha egy idegen eseményre csak elmennének nézőnek, a temetésen is ez van, aztán mennek haza....szerintem az hogy végignéznek, mert te vagy a központban aztán mehet mindenki ( aki ezek szerint nem lényeg) amerre akar, kicsit paraszt megoldás...
6/20 anonim válasza:
34 ezerért béreltem ruhát, és SENKIT sem vendégeltünk meg. Polgári szertartás volt, és mindenki ment a maga dolgára.
7/20 anonim válasza:
Legyen szűk családi vacsora, ahol néhány legfontosabb barát lesz meghívva. Nem kell főzni, meg lehet rendelni töltött káposztától a pogácsáig mindent. Persze, ha valaki vállalkozik, hogy hozzájárul a kiadásokhoz, akkor süthetnek pogácsát, tölthetnek káposztát, és így tovább. Zenét, bármilyen lakodalmas zenét számítógéppel is le lehet játszani, nem kell hozzá zenekar. Szóval meg lehet oldani, csak ötlet kérdése az egész.
8/20 anonim válasza:
Én egy kölcsön menyasszonyi ruhában tartottam az esküvőmet. Volt az egyik rokonunknak saját menyasszonyi ruhája, ami pont jó volt rám.
9/20 anonim válasza:
Ha nektek ennyi eleg, akkor jo az amiket irtal a kerdesedben. Sok boldogsagot!
10/20 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de akkor mondjátok meg az összes rokonnak akit meghívtok, hogy ne hozzanak se ajándékot, se pénzt! Nekem nem lenne pofám elfogadni ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!