Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szeretnénk össze házasodni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnénk össze házasodni a vőlegényemmel, de nem engedhetjük meg magunknak a lagzit, hogy legyen?

Figyelt kérdés
kb 150ezret tudunk az esküvőre költeni, de én nem szeretnék lemondani a nagy fehér ruháról. Arra gondoltam, hogy meghívunk mindenkit a családból de csak a szertartásra megmondjuk hogy nem lesz lagzi és utána a szülőkkel ebédelünk. De az úgy nem néz ki hülyén hogy rendes nagy menyasszonyi ruha és nincsenek a meghívottak megvendégelve, mit gondoltok?

2015. ápr. 19. 19:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha nektek ez így jó, akkor semmi probléma, akár két tanús esküvővel is lehettek boldogok. Ha ragaszkodtok a lagzihoz, és nem sürgős, akkor viszont még gyűjtsetek egy kicsit (meg utánajárhattok valami olcsó megoldásnak).
2015. ápr. 19. 20:07
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem néz ki egyáltalán hülyén szerintem.
2015. ápr. 19. 20:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Eredetileg mi is így terveztük, és még mindig könnyen meglehet, hogy nálunk is így lesz. Ha igen, akkor lesz egy szertartás, az terembérléssel, dekorációval, mindennel együtt kb. 30 ezer forint, plusz még a ruha, cipő (a vőlegénynek nem kell új öltöny, egy már meglévőt szeretne viselni), és utána mindenkit meghívunk egyet koccintani (kb. 30 embert), önerőből nekünk ennyire futja. Ha így lesz, engem nem érdekel, hogy milyen úgy menyasszonyi ruhát felvenni, hogy nincs utána lagzi, attól még a fehér ruhát akkor is fel fogom venni.
2015. ápr. 19. 21:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Minden menyasszony igazi menyasszony. Tehát a menyasszonyi ruha jár akkor is ha csak négy fős az esküvő. Talán a hangulat különlegesebb lehetne ilyen pici létszámmal és nagy ruhával ha egy kicsi kápolnában esküdnétek. Oda úgy sem férnek sokan. Az esküvői fotók fontosak. Az fog megmaradni nektek a nagy napotokból. Egy ügyesen dolgozó fényképészt én a helyetekben igénybe vennék.
2015. ápr. 19. 21:50
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Akkor 150ezerből kihoztok egy polgári szertartást meg utána egy ebédet a szűk családdal. :)

#3 Nekünk ugyan nagy lagzink lesz, de ha a szűk körű ebéd mellett döntenénk, akkor sem azért, hogy az "ingyenélő rokonaink ne a mi pénzünkön zabáljanak"..

Ha valaki így vélekedne rólam, annak valóban nem mennék az esküvőjére, de úgy általában még kapcsolatot se tartanék vele.

2015. ápr. 19. 22:22
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
Voltam mar ilyen eskuvon. Szerintem igen csak lelkiszegeny az, aki lenezi a menyasszonyt azert, mert rendes ruhaja van, de lagzira nem kolt. A legtobb lany mar pici koratol arrol a bizonyos hatalmas habos ruharol almodozik. Nekem eszembe se jutott, hogy akar csak a hata mogott is megszoljam a menyasszonyt, amiert csodaszep ruhaja volt, de engem nem etetett meg. Szerintem, ahogy fent leirtad a kerdesben, ugy teljesen elfogadhato. Polgari szep ruhaban, utana ebed a csaladdal.
2015. ápr. 20. 07:28
 17/20 Czipó Éva ***** válasza:
64%
Szerintem nyugodtan csináld úgy, ahogy eltervezted. Menyasszony vagy és megérdemled, hogy egy napra felvegyél egy olyan ruhát, amire vágysz. Ha a keretbe belefér, hívjatok egy profi fotóst, aki a szertartáson és utána készít rólatok pár képet, hogy legyen mit nézegetni évek múlva is! Sok boldogságot!
2015. ápr. 20. 09:03
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Mi a templomira meghívtunk mindenkit, utána pedig a rokonságnak volt egy ebéd egy étteremben. Ez utóbbit, ha szűkebb a rokonság, otthon is meg lehet tartani, vagy valakinél, akinek van nagyobb háza/ kertje. Mi nem akartunk az esküvőre vagyonokat költeni. A meghívottak negértették, hogy nem lesz lagzi, és így is majdnem mindenki eljött, pedig valamennyit utazni is kellett hozzá.

Az egyik opció ilyenkor az, hogy senkit nem hívtok meg, de akinek az a fontos, hogy lásson titeket összeházasodni, az szerintem szívből tud örülni annak, ha meghívjátok, akár van utána megvendégelés, akár nincs. Azért ma nagyon is érthető, ha másra kell a pénz, aki meg nem érti meg, annak nem kötelező elmennie.

2015. ápr. 20. 09:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként menj el nyugodtan ruhákat próbálgatni szalonokba, ne maradj ki ebből!
2015. ápr. 20. 09:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Viszonylag kevés pénzből lehet lagzid is, vendégekkel, ha például háznál tartjátok, a vendégeknek meg megmondjátok hogy mindenki hozzon házi süteményt. Bográcsban meg lehet valami tartalmasat főzni ami elég mindenkinek!

Így költesz a ruhákra, az ételre és az italra meg a gyűrűkre.

Le faraghatsz a költségekből ha a rokonságban vannak segítőkész emberek, és mondjuk be tudnak szállni ezzel azzal a lagziba.(Pl.:valaki hoz házi páleszt, bort stb.) Sokkal több utána járást igényel, de ha ügyesek vagytok szuper lehet!

Fel foghatjátok kerti parti stílusban!

2015. ápr. 20. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!