Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan értessem meg a vőlegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a vőlegényemmel, hogy nem szeretnék 500. 000 Ft. -os, abroncsos ruhát az esküvőnkre?

Figyelt kérdés
Kinézett számomra egy ruhát. Viszont nekem ez nem stílusom, de nem akarja megérteni. Egyszerű szabadvállú,enyhén bővülő ruhát akarok. Viszont ma kis híján összevesztünk,annyira más az elképzelésünk.
2016. jan. 25. 00:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Ismerős a helyzet, csak nálunk anyós ragaszkodik a nagy, csicsás és méregdrága ruhához.

Az a baj, hogy hiába vesz az ember minőségi anyagból készült drága ruhát, az ilyen ember nem veszi észre a finomabb anyagot, itt a lényeg, hogy csili-vili legyen, hogy három várossal arrébb is a te ruhádon csámcsogjanak.

Vagy magyarázd el neki, hogy te ezekben a habcsodákban nem érzed jól magad, vagy vedd meg egyedül a ruhát (bevállalva azt, hogy nem fog tetszeni a vőlegényednek) vagy pedig hódolj be neki.

Mindenesetre kitartást a ruhavásárláshoz! :)

2016. jan. 25. 17:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Köztes megoldásként testhez állóbb, de mégis hosszabb uszályos ruha? Biztos sikerül találni olyan kompromisszumos megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel. Vagy lehet az is, amit itt írtak, hogy a lagzira veszed a testhezállóbb ruhát.

Linkelnél be példát, hogy ő milyenre gondol, és te milyenre? Talán tudunk itt a válaszolókakkal segíteni, hogy milyen stílusúakat nézzetek, ami valahogy mindkettőtöknek megadja azt az érzést egyszerre, amit kerestek benne.

2016. jan. 26. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe amit itt mar valaki irt, hogy pl. a kiralyi esküvökön se öltöznek mar tortanak a menyasszonyok. Pl. amit a sved tronörökös viselt, az nagyon egyszerü volt, de szerintem többe került mint a mi lakasunk. Vagy amin Kate-en volt, az is maga a megtestesült elegancia volt. egy hasonloval csak pl. rövidebb uszallyal, szerintem senki nem kifogasolhat. Ismerösnek Swaroski kristalyokkal kirakott pantos selyemruhaja volt. (nagyon egyszerü) Az is volt vagy 600.000 Ft. Mutasd ilyen ruhakat a völegenyednek, es mondd el neki, hogy ha a draga ruha fontos, akkor egyszerüböl is letezik olyan. Amugy lattam egyszer egy müsört, amiben a Diana hercegnö habos ruhacsodajat elemeztek, hogy miert nem volt jo valasztas. Abban mondtak, hogy összegyürödött, amikor kiszall vagy beszall az autoba ( hintoba? nem tudom) akkor gyakorlatilag alig fer el, a nyakaban van az uszaly, nem lehetett benne elegansan mozogni, stb.
2016. jan. 26. 19:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kössetek kompromisszumot, legyél egy minőségi, de egyszerű ruhában. Arra bárki bármit is szól, elég megmondani, hogy xy tervezte és ennyibe meg ennyibe került, ha megemlítesz egy olyan nevet, hogy Galia Lahav vagy Nurit Hen szerintem befogják a szájukat.
2016. jan. 26. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Valami ilyesmi ruha esetleg?

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek szerintem mind szépek, főleg az utolsó, az elöl szerintem kimeríti a letisztult, de mégis gyönyörű fogalmát:) Hátul pedig uszályos, így a vőlegényed sem szólhatna rá semmit.

2016. jan. 27. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Vagy esetleg ilyesmi?

[link]

2016. jan. 27. 10:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Rendelj designer ruhát valahonnan, ami tetszik is. Pl. egy szép Vera Wanget a davidsbridal.com-ról, eredeti, designer ruhád lesz és még talán tetszeni is fog. A nagy tervezőknél is vannak szép esésű, nem eltúllzott darabok, amikről azért messziről világít, hogy drága volt. Ha ennyit ráadásul szántok is rá, nézzetek el pl. a Daalarnába.

Azért azt meg kell érteni, hogy a divat változik!

2016. jan. 27. 14:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Válassz két ruhát pl?
2016. márc. 28. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!