Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek egy olyan esküvőre, ahol nem lesz alkohol?
El, hisz őket ünnepeljük, nem inni megyünk, hanem osztozni a boldogságukon. Vannak akik nem bírják az alkoholt és a részegeket (pl alkoholista szülei voltak) és ez az ő napjuk. Úgy csinálják ahogy ők akarják. Egy van belőle, bármelyik más napon ihatsz. Lehet ismerik annyira a vendégeket hogy tudják hogy vannak akik túl tudják csúnyán tolni a dolgot és nem akarják hogy pl kárt okozzanak vagy pl van alkoholista vagy olyan aki könnyen elcsábul és abból baj lesz.
Ha emiatt nem mész akkor nem veszítenek...
Szerintem nem a kérdező alkoholfüggő, hanem ő szeretne ilyen esküvőt... :)
Egyébként nem iszok alkoholt soha, ettől függetlenül elmennék, de én sem teljesen érteném. Persze nálunk is van egy-két olyan rokon, aki miatt lehet, hogy nálunk sem lesz korlátlan italfogyasztás, de azért teljes mértékben nem iktatnám ki az alkoholt. 1-2 pohár hideg sör vagy bor biztos jól tud esni ilyen időben. :)
Hát nem nagyon érdekelne a lagzi, nem azért mert függő vagyok...
Nem tudom milyen lehet egy ilyen lagzi bulihangulata :D az emberek nem véletlenül isznak ilyen eseményeket. 3 sör után eldumálsz akárkivel, nem érzed cikinek a táncolást, megdobja a kedélyállapotodat.
Nem tagadom, van olyan aki ugyanilyen felszabadult aklohol nélkül is idegen társaságban, és olyan is aki totál szétcsapja magát.
De egy 70 fős seregnél már kell a bulihangulathoz egész estére némi alkohol.
(Nem beszélek itt a spec esetekről, pl. alhololista ferj)
Persze, elmennék, legalább végigkóstolnám az összes fincsi
gyümölcslevet,üdítőt, amit amúgy nem tehetek meg :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!