Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek egy ilyen esküvőre a helyemben?
Figyelt kérdés
A menyasszony az unokatestvérem, akivel kb.úgy nőttünk fel, mintha a nővérem lenne. Nagyon szép gyerekkorunk volt, de nem voltunk jómódúak és úgy kb. 17 évesen összejött egy gazdag gyerekkel, aki mellett megismerte a luxust, azóta nem nagyon akar lemondani róla. Szeretem őt, mert a rokonom és sok mindenen mentünk keresztül, de undorodom ettől az aranyásó életétől. Most talált magának egy férfit, aki a szüleitől örökölt egy jól működő vállalkozást (kamionos) és kikönyörögte, hogy vegye feleségül. A háta mögött olyanokat mond, hogy mennyivel jobb férfit is megkaphatna és örüljön, hogy ilyen nő mutatkozik vele, közben azért, ha nem költene magára havi szinten százezreket (a srác százezreit) akkor nagyon nem így nézne ki ő sem. A vőlegénye is sejti, hogy nem teljesen a szerelem tartja mellette, szerettek volna a szülei házassági szerződést, ami mellett a srác is kiállt, de unokatesóm gyorsan teherbe esett, hogy ezzel tudja zsarolni. Itthon megmondtam, hogy nem megyek el erre az esküvőre, nem akarok asszisztálni egy ilyen dologban, és mindenki rám van kiakadva. Szerintük ítélkezem és féltéleny vagyok. Nem tudom mi irégylésre méltó van egy ilyen életben, de nem vagyok az, csak sajnálom a vőlegényt. Persze, aki hagyja, hogy ilyen szinten kihasználják, az valószínűleg meg is érdemli, de attól még nem akarom végig nézni. Tudja az unokatestvérem is, hogy mi a véleményem és biztos nagyon meg fog rám haragudni, de akkor sem szeretnék elmenni. Ti elmennétek a helyemben vagy inkább vállalnátok, hogy mindenki irigynek és féltékenynek tartana a családból?2020. jan. 19. 10:26
2/13 anonim válasza:
Ha nem akarsz balhét a családban,akkor találj ki egy nyomós okot. Pl pont akkorra van lefoglalt nyaralásod (akkor foglalj is gyorsan valamit). Erre senki nem mondhatja, hogy mekkora szemét vagy.
3/13 anonim válasza:
Én se mennék pont a leírt okok miatt.
4/13 anonim válasza:
Kihagynám az meg, hogy ki meg mit gondol legyen az ő bajuk.
5/13 Noren1989 válasza:
#1-es támogatnám...ott azon az esküvőn több élet is tönkre lesz téve...
6/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ártani senkinek, mindenki úgy rontja el felőlem az életét, ahogy akarja. Egyszerűen nem veszi be a gyomrom ezt a dolgot, ezért nem akarok elmenni. Azért nem mennék el, hogy lejárassam őket és magamat is mindenki előtt.
2020. jan. 19. 10:44
7/13 Noren1989 válasza:
Akkor nem mész el, hát ott a válasz.
A családi konfliktusok meg úgyis megtalálnak.
8/13 anonim válasza:
Jobb ha nem mész el, senkinek sem fog hiányozni egy ilyen irigy kukac. Tessék, csináld utána. Jaaa, hogy nincs ilyen pasid. Férjhez menni tudni kell. A többi meg az ő dolguk. Valamiért csak elveszi az a pasi.
9/13 anonim válasza:
Nem értem miért sajnálod a vőlegényt. Kereslet-kínálat. Nyilván a vőlegény sem jött volna össze egy dagadt bányarémmel. Ő elvárta a szépséget, a nő elvárta a pénzt. Deal.
10/13 anonim válasza:
Menj el, kegyes hazugság lesz, de jobb úgy. Eszel, iszol egy jót, lehet ismerkedni is tudsz. Ajándékot ne vegyél, menyasszonyi táncba adj sunyiba egy ezrest, és kész. Lesz egy jó estéd, mosolyoghatsz a rongyrázáson, és kész.
Ne csinálj magadból fekete bárányt a családban, főleg, ha simán eltudsz menni. Elálldogálsz a tömeg mögött.
Elmenjek Veled? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!