Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennétek esküvőre úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek esküvőre úgy, hogy a gyerekeket nem hívják meg?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, unokahúgom esküvőjéről van szó, szóval közeli rokon. Közölték hogy gyerekek nem lehetnek az esküvőn.
2022. nov. 6. 19:06
 71/125 A kérdező kommentje:

63 Unokabátyád egy suttyó barom. Nyilván az is lesz, akárhol is van. Nálunk egy embert sem vezetnek ki a biztonságiak. Se céges bulin, se esküvőn.

De még egy céges bulin rendszerint a munkatársaival van az ember, addig egy esküvőn a családjával. A 80 éves nagyival, az anyjával, testvérével. Evidens hogy oda nem viszi az ember a gyerekét, ahol csak a kollégái vannak. Nálunk például a házastársat sem viszik és férjeméknél sem, mert a csapatépítésről szól.

2022. nov. 10. 17:59
 72/125 A kérdező kommentje:
69. Nem nagy szám a ceremónia. Ha egyen voltál, minden voltál. Konkrétan az esküvők legunalmasabb része, ami a páron kívül senkinek nem fontos.
2022. nov. 10. 18:01
 73/125 A kérdező kommentje:
70. Egyelőre nem tudom elmegyek-e a szertartásra. Illendőségből el kellene, de mint fentebb írtam, annnyira nem érdekel. Majd kitalálom még. A lagziba semmiképp nem megyünk.
2022. nov. 10. 18:03
 74/125 anonim ***** válasza:
77%
72: ez a te véleményed, másé meg más. Nekem az a legszebb, legszentebb része az egésznek. Aki csak diszizni meg zabálni megy az esküvőre, és lesz.ja a töbit, arról megvan a véleményem.
2022. nov. 11. 13:55
 75/125 A kérdező kommentje:
Én például azért megyek, hogy találkozzak a rokonokkal. De nyilván nem sok esküvőn voltál eddig. Én már elég esküvőn voltam, hogy akár le is vezethetném a szertartást. A különbség annyi, hogy mindig mások állnak ott.
2022. nov. 11. 18:04
 76/125 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy te azért mész, de attól még az esküvő nem rólad és a rokonokrol szól. Nem a családi találkozóról. Hanem a volegenyrol és a menyasszonyrol. Sajnálom hogy ezt eddig nem tudtad.
2022. nov. 11. 19:42
 77/125 A kérdező kommentje:
Nyilván róluk szól elvileg. De a vendégek túlnyomó része elenyésző időt foglalkozik velük és maximum a legjobb barátok táncolnak velük egész este. A menyasszonynak nyilván nincs ia ideje és lehetősége közel 100 emberrel egyszerre foglalkozni. A többiek egymással beszélgetnek. És nem, leginkább nem az ifjú párról. Sajnálom, hogy ezt eddig nem tudtad.
2022. nov. 11. 19:49
 78/125 anonim ***** válasza:
78%

Na, akkor itt egy többszáz esküvőt megjárt szolgáltató véleménye. Az esküvő a párról szól. Persze illik figyelembe venni, hogy a vendégek is kényelmesen érezzék magukat, de ez nem kerülhet a pár kényelme elé, hiszen azért vagy ott mert Őket ünnepled, nekik örülsz. Ha ez nincs így, felesleges elmenned.

Egyébként meg az anyakönyvvezetők többsége tényleg ugyanazt a szöveget mondja, ezért van egyre nagyobb tere a szertartásvezetőknek akik viszont képesek egyedi, a párról, a párnak és a rokonoknak szóló szertartásokat tartani. :)

2022. nov. 11. 19:56
 79/125 anonim ***** válasza:
94%
Fhuu kérdező nagyon egoista vagy komolyan hogy még mindig azt fujod hogy ez rólatok szól..
2022. nov. 12. 06:26
 80/125 anonim ***** válasza:
93%
75: de, sok esküvőn voltam már, és mindegyiken alig vártam a ceremóniát... ha nem érdekel a ceremónia, ne menj el rá. A többiekkel meg tudsz találkozni máskor, simán szervezhetsz egy családtalálkozót, kevesebb pénzbe is kerül, azt' kész, ha neked csak ennyi a fontos.
2022. nov. 13. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!