Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek egy olyan esküvőre ami után csak kerti buli lesz a lagzi?
Nászajándekot senkitől sem kérnek, csak előre megbeszélve sütit, üdítőt stb.
Haragudnátok egy ilyen meghívásért?
Miért kellene ez miatt haragudni?
Ha jó barátok, családtagok vagyunk miért ne mennénk el? 🤔
Szerintem pont ilyen lagziknak lenne csak igazán értelme, mert sokkal egyszerűbb lenne, hogyha családias lenne a légkör.
Annyira klisé, amikor túltolják az egészet a puccos étteremmel, 100 fogásos vacsorával, és a 200 decibeles lakodalmas "zenével".
Voltam pár éve ilyen esküvőn.
A kertben volt fogadás, szenvicsek, sütik, stb. Csak 1-2 órás volt ez a kis ünneplés, még igazán buli sem volt, mert a pár szűk családdal elmentek étterembe. De nem sértődtem meg, nekik így volt jó. Nekem fontosak ők és egy meghívásnál én inkább ezt mérlegelem, hogy milyen a kapcsolatom a párral. Nem azt, hogy hol lesz és milyen buli.
a barátaim miatt megyek, nem enni (arra ott az étterem, büfé, lacikonyha, stb.) és nem táncolni (arra ott a bulihelyszínek)
45/F
Én szeretem a nagyobbakat és a kisebbeket is.
Ha valaki nem megy el, írj rám és megyek helyette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!