Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek egy olyan esküvőre ami után csak kerti buli lesz a lagzi?
Nászajándekot senkitől sem kérnek, csak előre megbeszélve sütit, üdítőt stb.
Haragudnátok egy ilyen meghívásért?
Persze, számomra ez határozottan szimpatikusabb, mint az éttermes/kultúrházas feszengős lagzik.
Azt nem értem, hogy még ha valakinek nem is tetszik, mi a túróért kellene megharagudni????
Simán elmennék és egyáltalán nem haragudnék. Miért is kéne? :D
Amúgy én szeretem a puccos lagzikat is, de az ilyen tényleg kicsit különlegesebb lenne ahhoz képest, ami általában jellemző. Biztos vagyok benne, hogy ha jó barátaimról/családomról van szó, akkor így is-úgy is jól érezzük majd magunkat mindannyian :)
Persze, lehet ez fenomenális, egyedi élmény, amiről évekig beszélünk.
A lényeg az, hogy jól legyen megszervezve.
Ameddig a ki van találva minden, működik, addig teljesen rendben van.
Én is nem konvencionális, erdei esküvőt szeretnék, szóval együttérzek veled.
Egyrészt ott az álom, hogy kuckós, romantikus lesz, másrészt meg ezt leszervezni nem semmi meló.
Nyilván ezeknél gondolni kell a helyszínnel szomszédos házak lakóinak nyugalmára, a parkolás megoldására, hogy legyen elég wc, legyen B-terv ha esik, hova rakjuk a nagymamát a csípőprotézissel, hogyan vezetjük ki az áramot, hogyan tartjuk frissen az ételeket és italokat, a hangyákat és darazsakat távol tartani, honnan szerzel székeket, milyen potenciálisan veszélyes helyek vannak ahova az ittas rokon vagy a kisgyerek be tud szédülni...
Mi viszonylag sok kerripartit szerveztünk, és így nagyjából képbem vagyok vele, hogy ez mit takar.
Számolni kell a hely leamoritzálásával, mi lesz ha a törött poharat meg a konfettit beletapossák a gyepbe, ha valaki telibehányja a kedvec rózsaágyásodat amit évek óta nevelgetsz, ha két napig szeded utánna a szemetet a kertből...
Ha neked ezek beleférnek, akkor hajrá.
A dolog DIY része egyrészt megnyugtató, mert te készítessz mindent, de ugyanakkor iszonyat stresszes is, és általában többe kerül mint hitted.
Emiatt én minden költségre +1/3 árat tennék félre, mert megesik, hogy becsúszik valami gubanc.
A szomszédokkal tuti le kellene beszélni hónapokra előre, mert azért ezen sok múlik.
Pl mifelénk rendszeresen égetnek gyomot hétvégente, vagy nekiállnak permetezni, füvet nyírni, barkácsolni, fát kivágni, murvát teríteni...
És ez nem a haragos szomszéd, csak egyszerűen munka van a kertes házzal, ami zajjal, szaggal, porral és fűrészporral járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!