Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek esküvőre úgy, hogy a gyerekeket nem hívják meg?
Én elmennék!
Tok érthető ha ezt kéri valaki. Vannak olyanok akiket zavarnak mások gyerekei, engem is pedig van nekem is.
Ezt tiszteletben kell tartani. Max akkor nem mennék, ha nem tudom megoldani, hogy vigyázzon rá valaki
Ha a gyerekeimet nem hívnák meg, akkor én se mennék. De ha még külön ki is jelentik, hogy a gyerekeimet nem vihetem (ergo nem látják őket szívesen), akkor a leendő ifjú pár még a borítéktól is szépen elbúcsúzhat.
És lesz4rom, ha valakinek nem tetszik a véleményem. 😘
egy gyerek nem nagyon való esküvőre, főleg ha nem tud viselkedni
teljesen megértek mindenkit aki nem akar gyereküvöltést hallgatni ha nem muszáj
Persze! A gyerekemnek lenne egy nagyszülős hétvégéje (amúgy is imád ott lenni), a nagyszülők is nagyon örülnek, ha vigyázhatnak rá.
Nekem pedig lenne egy romantikus, bulizós, gyerekmentes napom/hétvégém a férjemmel.
Voltam ilyen lakodalomban már, élveztem.
Mindkét oldalt meg lehet érteni (pro-kontra).
Ha tudnám kire bízni a gyerekeket, akkor igen. Kihasználnám a lehetőséget, hogy lehetne egy szabad esténk a férjemmel, amikor szabadon bulizhatunk :)
De ha nem tudnám megoldani a felügyeletet, akkor nyilván nem mennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!