Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti elmennétek egy közeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek egy közeli ismerősötök esküvőjére, amikor ti éppen váltok?

Figyelt kérdés
Barátról van szó, ő ott volt a miénken. Tudom, hogy ott kéne lennem, de annyira fáj a saját kudarcom, hogy elképzelhetetlen, hogy kibírjam. Folyton sírok, irigykedek, nem bírnám ki. Tudom, hogy ha nem megyek, nagyon megbántom és ez se jó.
2018. márc. 3. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Menj el csak simán az esküvőre (bár nem is írtad,hogy utána lenne valami), ezzel elfogadod a meghívást és megtiszteled a barátodat.

Ha az esküvőt követően lagzi, ünneplés is lesz arra már nem fontos elmenned, megkérve a barátodat,hogy ebben a helyzetben nézze el Neked.

Hülye példa...vannak akik haláleset után hivatalosak esküvőre, ott is hasonlóan szoktak eljárni.

2018. márc. 3. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mondd el neki előre, hogy miért nem tudsz ott lenni. Meg fogja érteni.

Nekem az a kínos minden évben, hogy meghívnak a keresztgyerekem születésnapjára, és én minden évben pár nélkül, gyerek nélkül érkezem a csupa családos, sokgyerekes ember közé. Minden évben elgondolkozom, hogy kibírom-e ezt idén.

2018. márc. 3. 12:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnám magamról, hogy nehezen viselem a válást, és "nem bírnám ki" az esküvőt, akkor megbeszélném ezt a baráttal, bizonyára megérti.

"Nagyon örülök a boldogságotoknak, és minden jót kívánok nektek! A válásomat nagyon nehezen kezelem, nem tudtam még feldolgozni a kudarcot, és nagyon félek attól, hogy a viselkedésem, a hangulatom elrontaná a ti nagy napotokat, ezért úgy döntöttem, megkímélem önmagamat és benneteket is ettől. Remélem, nem bántalak meg ezzel."

2018. márc. 3. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem.
2018. márc. 3. 12:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sem mennék el.
2018. márc. 3. 13:04
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem lennel rossz omen?
2018. márc. 3. 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező megértelek, de sajnos a helyzeten nem változtat az, ha nem mész el.

Saját példámat mondom. Az én esküvőmön nem volt ott egy hozzám közelálló személy, pontosan ilyen indokkal.Megértettem, elfogadtam, de hiányoltam, és az az én napom volt, örültem volna ha ott van velem.

Nem akarlak megbántani, nehéz helyzetben vagy, de ez az Ő napja, Te pedig ha nem mész el is szomorú vagy.

2018. márc. 3. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Elmennék. Felnőtt, érett ember vagyok, az én kudarcom az enyém. Ha ráadásul a barátomnak fontos, hogy ott legyek, akkor nem kérdés. Legalább kikapcsolódom. Bár én nem is vagyok irigy. Tudok örülni más boldogságának, baráténak pláne.
2018. márc. 3. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ember egyik feladata az, hogy a saját bánatán, fájdalmain felülemelkedve, tudjon mások örömének örülni, másokkal foglalkozni.

Tapasztalatom szerint a legnagyobb bánatban ha nem magaddal vagy elfoglalva, és igen, legyen az épp egy házasság, kitud mozdítani a saját betokosodott ördögikörben röpködő gondolatvilágodból.

Szerintem vegyél egy nagy levegőt, és igen is menj el.

2018. márc. 3. 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Elvből nem járok esküvőkre, nincs nekem ilyen helyen semmi dolgom. Szerencsére a baráti körömben senki sem tervez effajta lépést, aki meg tervezett, az már sok-sok évvel ezelőtt túl esett rajta, amikor még nem volt ilyen határozott véleményem a témáról...
2018. márc. 3. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!