Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőhéten esküvő, de elbizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten esküvő, de elbizonytalanodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szét hasad a szívem, de nem bírom tovább.

Őrülten szerelmes voltam a páromba, de fél éve mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Egy éven át arra vágytam, hogy végre összeköltözzünk és reggel este erről ábrándoztam.

Aztán az összeköltözés maga fantasztikus volt. Egy álmom vált valóra, majd jött a fekete leves. Anyósom megváltozott és kicsit apósom is.

Mindenbe belekötöttek, nem akarták az összeköltözést, mindent sajnáltak tőlem és szüleimet is lehordták a szemem előtt és senkinek nem engedem meg, hogy a szájára vegyék őket, mert nem is ártottak nekik, csak szimplán önzők és ki akarják sajátítani a fiúkat, hogy otthon legyen.

:(

Kettesben lakunk természetesen, nem a másiknál.

A problémám az, hogy az anyja nagyon kötekedő és mellette nagyon mézes mázos is és elegem van belőle. Sose tudom kiszámítani. A párom imádja őt. Próbáltam sokszor megbocsájtani neki, de egyszerűen már nem tudok, mert a kötekedéséből elegem van. Sírok miatta, a szívem összeszorul. Heti 1x látom kb.,de nekem az is elég.

Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni. Bosszant az egész, h miért nem lehet egy normál8s anyósom.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet és làtni se akarom.

Úgy érzem emiatt, hogy már nem akarok.esküvőt, de már minden be lett.szerezve meg lett véve nagyon nagyon sok pénzt buknánk és szeretem a párom, de azt érzem, hogy lehet jobb lenne várni, mert ez nekem nagyon rossz így. :((((

2022. júl. 2. 00:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/147 anonim ***** válasza:
97%

60-as ez komoly? :O Lehetséges amúgy nem tudom :O De ez meglepő!

Az lenne a vicces, ha kiderülne, mindegyik pasi ugyanabban a csillagjegybe született XD

Na jó, viccet félretéve: kérdező, tényleg, ne menj hozzá a sráchoz! Ennél még az egyedüllét is jobb! Fájdalmas igen, de magadat építsd, ne rombold, ezzel a kapcsolattal nem fogsz előrébb jutni!

2022. júl. 2. 16:15
 62/147 anonim ***** válasza:
89%

Én is azt gondolom mint a másik kommentelő hogy irhatunk bármit, úgyis hozzamegy.

Mert hát a semminél jobb, meg megszokta, meg lehet hogy ilyet se találna, meg mennyi pénz van már benne stb. Aztán majd folytatja a kerdezgetest hogy már nem bírja de hova menjen két gyerekkel....

2022. júl. 2. 16:23
 63/147 anonim ***** válasza:
97%
Az a baj kérdező hogy kb mindenki azt írja ne menj hozzá te mégis hozzá fogsz. Aztán azért jössz majd ide sajnálkozni mert sz*r a házasságod. El lett mondva hogy lépj ki ebből az egészből és keress olyat akinek te vagy az első aki kiáll melletted és megvéd. Te nem vagy fontosnak a párodnak hiába akarod ezt velünk elhitetni mert magadnak bebeszélni. Egyszerűen neki az anyja lesz a minden te csak is kizárólag második lehetsz. Ha ezt nem bírod felfogni akkor sajnálom szenvedj tovább egy pocsék házasságban majd.
2022. júl. 2. 16:31
 64/147 anonim ***** válasza:
97%

Van egy olyan mondat a Bibliában a házasságról, hogy

"A férfi elhagyja apját, anyját, a feleségéhez csatlakozik és a kettő egy test lesz."

Érdemes ezt átgondolni, akár hívő valaki, akár nem. Sokan nem veszik eléggé ezt komolyan.

A vőlegényednek amíg nem a leendő felesége az első, hanem az anyja, addig sajnos nem érett meg a házasságra.

2022. júl. 2. 16:34
 65/147 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, elolvastam a két előzményt is.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..

A helyzet láthatóan nem lett jobb január óta, sőt... Ezek után miért gondolod, hogy a pasi meg fog változni? Akármit is ígér, ez szerintem halott ügy. Nem kaptál még elég pofont, hogy ezt belásd? A párod családja semmibe vesz, sőt kvázi hülyének állít be, megpróbálják bemocskolni a szüleiddel való kapcsolatot stb...

Az ovikban tudtommal csak ügyelet van már. Ha nem, akkor is vegyél ki egy-két nap szabit, menj haza a szüleidhez és mondj el nekik mindent. Hidd el könnyebb lesz úgy szakítani, ha ők is ezt mondják és jobb is lesz bármilyen pszichológusnál.

Amúgy szülőként az én szívemet nem egy elmaradt esküvő vagy egy családi viszály törné össze és még csak nem is az, hogy a gyerekem melléfogott. Sokkal kiborítóbb, hogy nem kér segítséget, inkább benne marad a szarban, amivel egyedül láthatóan nem tud megküzdeni.

2022. júl. 2. 16:59
 66/147 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem lesz jobb a kapcsolat köztetek, ha bocsánatkérésre kényszerítitek a szülőket és a családot. Gondolj bele, az ilyen szemét embereknek milyen érzés bocsánatot kérni? Még jobban fognak gyűlőlni, aztán a végén mindenért is neked bocsánatot kérned. Ne várj a bocsánatkérésre, sehogy sem tudsz kijönni jól belőle. Illetve egy módon jól jöhetsz ki: ha hazamész a szüleidhez és elmondod a történteket. Ha nem lesz esküvő úgy is el kell mondanom, miért nem lesz.
2022. júl. 2. 17:30
 67/147 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, lassan mondom, hogy megértsed:

K...rva

sz....r

életed

lesz

mellette.

Higgyél nekem, és persze a többieknek, (lányom kb. annyi idős, mint Te).

Ne cseszd el az életedet, légyszi.

2022. júl. 2. 17:30
 68/147 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ha csak a pénz bukasa miatt lennél felesége el nem tudom képzelni milyen lehet a szexuális életetek.. Szörnyű jövőd lesz mert el bukod a lehetőséget egy szerelmi kapcsolatnak ahol fontos vagy, inkább egyedül mint ilyen fosban
2022. júl. 2. 17:35
 69/147 A kérdező kommentje:

:(((

Nem a pénz, hanem mert szeretem és mert végig hittem bennünk.

Az a baj, hogy én azt hittem miután megbántottak, hogy esetleg bocsánatot kérnek. De mivel nem ismerik a szüleimet nem is találkoztak azóta miért is kérnének bocsánatot.:(

Semmiért sem.

Úgy érzem csak olaj a tűzre. Mert én nem a bocsánatoukat kérem, hanem, hogy legyenek velem együttérzők és a szüleimtől áradó szeretetet ne akarják maguk meghatározni, hasonlítani, mert azt h mennyire szeretnek csak én érzem.

Párom ezt nem értette meg, hogy semmivel nem.lesz jobb velük a holnapi kommunikáció.

Bocsánatot kierőszakolni nem lehet felnőtt makacs emberektől.

Maguktól kellene rájönniük, hogy ezt ők hibázták el.

Nekem nincs kedvem vitázni velük.

De ők csak azzal tudnak jönni, hogy a szüleim a félév alatt sajnos egyszer sem jöttek el ide.

De tudják hogy jó helyen vagyok és bíznak bennem.

Mindig szeretettel fogadnak.

Anyósomék ritkán jöttek ide kb. 2 havonta 1x egy 10 percre bejöttek.

Egyszer a cseresznyét leszüretelni, meg egyszer húsvétkor meglocsolni, meg még egyszer mikor a május kosarat vették a párommal....

És ennyiszer.

Szüleim megértem, hogy azért költöztek el, mert apukám ausztriában dolgozik és már nem akarta átszelni az országot. Most akkor szelje miattam?

Én nem szóltam hogy elköltözött, így ő se szólt, hogy visszajöttem.

Elfogadtuk a másik döntését, bármennyire is fájt.

Próbáltam végig a pozitívumot nézmi a változásban.

Szeretek haza menni, vas megyében laknak most már a szüleim. Szép kis helyek vannak arra is.

3 évet lakhattam ott, így már kiismertem, de persze fura érzés kicsit, hisz nem oda születtem.

De teljes nagy szeretettel tekintek mind2 otthonomra és örülök, hogy talpraesetten tudok menni, utazni, hogy ismerek már egyre több várost és megyét, hogy rugalmas vagyok.

De anyósomék akik a megyéből nem képesek a lábukat kitenni nem látnak ebben semmi előnyt.

2022. júl. 2. 17:45
 70/147 anonim ***** válasza:
100%
Nem való vagy ebbe a családba, kilógsz onnan. Még most hagyd ott ezt a pasit.
2022. júl. 2. 17:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!