Szűk polgári esküvő?
Sziasztok!
20 éve jól megvagyunk együtt a párommal van 2 fiúnk.
Esküvőt mindig húzzuk-halasszuk. Azaz én vagyok az aki húzza nem ő.
Neki nincs senkije, se szülők se testvérek.
Nekem vannak de nem igazán szeretném őket násznépnek mivel lételemük a veszekedés-vitatkozás és az esküvőnkön se bírnák ki az 100%. (még az élő fába is)
Párom nem akarja őket, ami érthető, szeretne egy zárt és tényleg szűk-szűk polgári esküvőt. 2 tanú, mi és a gyerekek.
Én is nőből vagyok és igazi lagziról álmodtam mindig...
Van köztetek olyan akinek ilyen szűk polgári esküvője volt?
Köszönöm szépen a választ előre is!
Nekem az igazi lagziról álmodozás, meg a 20 évig várni, és közben szülni elég ellentmondásos.
Felnőtt ember két gyerekkel egyébként is a realitást tekinti elsődlegesnek, nem az álmait.
Hát 20 év és 2 gyerek után a lagzi hm mókás....
Igen, a hugomnak két tanus esküvője volt és én is azt terveztem, bár nálunk picit több lett, mert a férjem szerette volna ha a szűk család, akik valóban fontosak nekünk ott van, így összesen hatan voltunk.
Nekünk is ilyen esküvőnk volt, a legjobb barátnőm és a férje voltak a tanúk. Utána elmentünk négyesben ebédelni.
N
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kíváncsi voltam, hogy másnak is volt e már így.
Igen mi is így tervezzük, hogy utána beülünk egy étterembe.
Így látjuk jónak!
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Minden jót nektek!
4: a tiszta jogi helyzet alatt mit értesz?
Kérdező: nekem szintén ilyen volt. Ateistaként kizárt volt a templom, nagy család meg amúgy sincs. Aztán a váláson is csak hárman voltunk (a két fél és a bírónő) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!