A polgári esküvői kérelem után 30 napa legham jarabb az esküvői időpont kapása? Ha decemberben beadom a kérelmet januárban lehet esküvőm?
Bocsi, de most januárban szeretnél, de nem télen? Vagy félreértettem?!
Nos, mi dec. elején adtuk be a kérelmet, január 8-ra kaptuk az időpontot. Ha hétköznap akarjátok, s nem ragaszkodsz konkrét naphoz, akkor lesz időpont, szerintem. Nyilván függ attól is, hogy melyik városban/kerületben akarjátok.
1. Vagyok.
Amúgy nem kötelező rögtön 1 hónap után az esküvő, lehet várni. Az anyakönyvezető meg tudja majd mondani, hogy mikor évül el a kérelem.
Oh! Bocsánat, akkor már világos! ;)
Az okostelefonok világában élünk, azt hittem elírás! ;)
nekünk júni 5.-én volt az esküvőnk, Bp-en. május közepén mentünk be, hogy terhes vagyok, úgy döntöttünk összeházasodnánk... kérdezték nem baj, ha 3 hét múlva lesz?
szerintem van esély, szorítok :)
Utolsó, nem mindenhol van hétvégén felár. ;) Ez mindenhol más!
Kérdező, nem kell megijedni, kérdezz meg mindent! Szerintem januárban akár még hétvégén is van üres hely. Szabad tudni, hogy melyik városban akartok házasodni?
A 3 hetes sztori furcsa. Kértetek a baba miatt, hogy ne kelljen megvárni a 30 napot? Tudtommal, csak úgy lehet 30 napnál hamarabb az esküvő.
nem mi kértük, szűk családi esküvő volt, nekünk nagy pocakkal is tökéletes lett volna, de az anyakönyvvezető hogy akkor van időpont ha megfelel. nyilván a terhesség miatt, azért is írtam bele, na meg, hogy a "főszezonban".
ebből kiindulva gondolom januárban csak összejön a kérdezőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!