Hogy tudnám visszakérni, az elhunyt barátomnak odaadott dolgaimat? Mikor lenne az alkalmas időpont?
A srác 1 hete halt meg. A búcsúztató 1 hét múlva lesz. Külön lakásban élt és attól tartok, hogy ki fogják dobni a dolgokat. 36 volt én is annyi vagyok.
Borzasztó kellemetlen, már a kérés felvetése is, mert nem nagy értékről van szó. Egy (és fél?) számítógépről. Nem volt mit használnia, én vittem neki kettőt. Másnak értéktelen, de nekem fényképeim, meg miegymás van rajta. A merevlemezem leválasztottuk, nem használta.
Hagyjam az egészet?
Nalad nincs semmi dolga, amit vissza kell adnod a csaladnak?
Elvihetned es akkor mondhatnad, hogy ha nem tartanak ra igenyt, a szamitogeped, ami nala volt hasznalva, szeretned megtartani, vagy a dolgaidat akkor letorolned rola alkalomadtan.
- Köszi, értem.
Csak olyan kicsinyesnek érzem. Meg, hogy jöjjön oda, ahová nem is akarna, meg bizonygassam, hogy tényleg az enyém, nem megvette például. Na meg az egész darabokba van, mind a két gép, vagyis 3. Mert amit lehetett a sajátjából használt, hogy azt rontsa el; ezért is kellett a csere. Szóval el kezdem ott gyűjtögetni a dolgokat, hogy az is az enyém, meg az is.. Mindegy, majd egy tételre korlátozódom. Eleve vonakodva adtam oda, nem kidobni akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!