Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szűk polgári esküvő?

Szűk polgári esküvő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éve jól megvagyunk együtt a párommal van 2 fiúnk.

Esküvőt mindig húzzuk-halasszuk. Azaz én vagyok az aki húzza nem ő.

Neki nincs senkije, se szülők se testvérek.

Nekem vannak de nem igazán szeretném őket násznépnek mivel lételemük a veszekedés-vitatkozás és az esküvőnkön se bírnák ki az 100%. (még az élő fába is)

Párom nem akarja őket, ami érthető, szeretne egy zárt és tényleg szűk-szűk polgári esküvőt. 2 tanú, mi és a gyerekek.

Én is nőből vagyok és igazi lagziról álmodtam mindig...

Van köztetek olyan akinek ilyen szűk polgári esküvője volt?

Köszönöm szépen a választ előre is!

2022. jún. 19. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyolc fős esküvőn voltam vendég. (A párral és a tanúkkal együtt voltunk nyolcan.) Nagyon hangulatos egy ilyen esküvő. Eleve megtisztelő, hogy a szűk násznép része vagy, mert ez azt jelenti hogy tényleg nagyon számítasz a párnak. A mennyasszony itt is gyönyörű volt. Nem kell erről lemondani, csak mert kicsi a vendégsereg. Volt fodrászat, smink, mert neki fontos volt. Szertartás után éttermezés, ahogy ti is tervezitek. Mennyasszonyi torta, koccintás, ahogy az lenni szokott. Jó hangulatban telt az egész este.
2022. jún. 19. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk is csak két tanús lett volna, de végül még eljöttek a tanúk párjai, kisgyerekei is, meg két közeli barát. Utána elmentünk hozzánk, ott volt egy kis koccintás, és ennyi. Ez utóbbit nem akartuk, de hát a barátok követelték. Végülis jól alakult.
2022. jún. 19. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az "igazi lagzi" már csak álom marad számodra de amúgy megértelek, én nem is álmodoztam róla soha, mert a csaladi viszonyok sosem voltak olyanok.

Két tanúval osszehazasodtunk ugyan hogy egymás legközelebbi hozzátartozói legyünk, de hát nem volt benne semmi felemelő, főleg hogy mi is 10 év után...

2022. jún. 19. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond.
2022. jún. 20. 00:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Második házasságomban élek. Az első esküvő nagy lagzis volt, 80 fő, polgári + templomi, étterem, nagy zenekar, hajnalig mulatás, menyasszony tánc, minden, amit akartok.

Jó volt, nem fogok hazudni.

Öt év után elváltunk (volt férjem akart elválni, nem tudta feldolgozni, hogy nem jött össze a gyerek), de nem ez a lényeg.

Nem szándékoztan másodjára is férjhez menni, de örökbe fogunk fogadni, ez pedig ma, 2022-ben szinte csak házasokkent működhet, így tartottunk egy két tanús kis esküvőt tavaly a második férjemmel. Egy baráti pár voltak a tanúink.

Őszintén, sokkal jobban tetszett, mint az első. :) Hangulatos volt, kedves, meghitt. Utána itthon ünnepeltünk, rendeltünk kaját, tortát és estig társas játékoztunk a tanúkkal.

Szuper volt!

2022. jún. 20. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!