Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőhéten esküvő, de elbizonytalanodtam, mit tegyek?
Szét hasad a szívem, de nem bírom tovább.
Őrülten szerelmes voltam a páromba, de fél éve mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Egy éven át arra vágytam, hogy végre összeköltözzünk és reggel este erről ábrándoztam.
Aztán az összeköltözés maga fantasztikus volt. Egy álmom vált valóra, majd jött a fekete leves. Anyósom megváltozott és kicsit apósom is.
Mindenbe belekötöttek, nem akarták az összeköltözést, mindent sajnáltak tőlem és szüleimet is lehordták a szemem előtt és senkinek nem engedem meg, hogy a szájára vegyék őket, mert nem is ártottak nekik, csak szimplán önzők és ki akarják sajátítani a fiúkat, hogy otthon legyen.
:(
Kettesben lakunk természetesen, nem a másiknál.
A problémám az, hogy az anyja nagyon kötekedő és mellette nagyon mézes mázos is és elegem van belőle. Sose tudom kiszámítani. A párom imádja őt. Próbáltam sokszor megbocsájtani neki, de egyszerűen már nem tudok, mert a kötekedéséből elegem van. Sírok miatta, a szívem összeszorul. Heti 1x látom kb.,de nekem az is elég.
Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni. Bosszant az egész, h miért nem lehet egy normál8s anyósom.
Gyűlölöm ezt az egész helyzetet és làtni se akarom.
Úgy érzem emiatt, hogy már nem akarok.esküvőt, de már minden be lett.szerezve meg lett véve nagyon nagyon sok pénzt buknánk és szeretem a párom, de azt érzem, hogy lehet jobb lenne várni, mert ez nekem nagyon rossz így. :((((
A párom tesója csak azért nem akarta szerintem az elején, hogy összeköltözzünk, mert sajnálta a szüleit.
És hogy szerinte is maradhatott volna még otthon a párom vagy lakhattunk volna ott.
Számomra ez kész vicc, egy percig se akartam másnál lakni és mikor már eldöntöttúk én se értettem miért akartak nyilvánosan ennyien lebeszélni.
De tény anyós tele beszélte sógorom fejét is.
Ahogy sok mindenkiét. Nagyon hihetően tud beszélni, de én átlátok a szitán.
Köszi a sok kommentet és segítséget.
Új kérdést nem szeretnék már kiírni. Már szerintem ismeritek a kérdésem alapját elég jól.
Ha bármi van ide írok, de remélem nyugodtan éldegélünk majd.
Minden jót nektek.
144, De azért itt megmagyarázta, hogy anyós aaaaaaannyira megbánt mindent, és majd változik. :)))
Aha... szándékosan játssza a vakot a kérdező, mert abban a rózsaszín ködben szeretne élni, ami soha nem is létezett.
"Már kiírta a következő kérdést, anyós-após témakörben (sütiosztás)."
Nem biztos, hogy ugyanaz a delikvens, azt a reget törölték! Igaz, megoldható, hogy több rege legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!