Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőhéten esküvő, de elbizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten esküvő, de elbizonytalanodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szét hasad a szívem, de nem bírom tovább.

Őrülten szerelmes voltam a páromba, de fél éve mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Egy éven át arra vágytam, hogy végre összeköltözzünk és reggel este erről ábrándoztam.

Aztán az összeköltözés maga fantasztikus volt. Egy álmom vált valóra, majd jött a fekete leves. Anyósom megváltozott és kicsit apósom is.

Mindenbe belekötöttek, nem akarták az összeköltözést, mindent sajnáltak tőlem és szüleimet is lehordták a szemem előtt és senkinek nem engedem meg, hogy a szájára vegyék őket, mert nem is ártottak nekik, csak szimplán önzők és ki akarják sajátítani a fiúkat, hogy otthon legyen.

:(

Kettesben lakunk természetesen, nem a másiknál.

A problémám az, hogy az anyja nagyon kötekedő és mellette nagyon mézes mázos is és elegem van belőle. Sose tudom kiszámítani. A párom imádja őt. Próbáltam sokszor megbocsájtani neki, de egyszerűen már nem tudok, mert a kötekedéséből elegem van. Sírok miatta, a szívem összeszorul. Heti 1x látom kb.,de nekem az is elég.

Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni. Bosszant az egész, h miért nem lehet egy normál8s anyósom.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet és làtni se akarom.

Úgy érzem emiatt, hogy már nem akarok.esküvőt, de már minden be lett.szerezve meg lett véve nagyon nagyon sok pénzt buknánk és szeretem a párom, de azt érzem, hogy lehet jobb lenne várni, mert ez nekem nagyon rossz így. :((((

2022. júl. 2. 00:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/147 anonim ***** válasza:
82%
Tudjátok mit? Hiába próbálunk segíteni a kérdezőnek, mert csak picsog. Úgyis hozzámegy ehhez a balfékhez, és majd szenvedni fog.
2022. júl. 2. 14:06
 52/147 anonim ***** válasza:
94%
Ha tényleg ezt mondta akkor nem lesz neki meglepetés. Mások véleményével meg ne foglalkozz.
2022. júl. 2. 14:06
 53/147 Savlekotő ***** válasza:
90%
14 06 sajnos igen, mert tarsfuggok lettek a nepek a semminél a szar is jobb már esküvő előtt is szar de hozza mennek hátha cukorra válik a kaki aztán úszkálnak benne még szülnek is hogy a gyerek is kapjon a finom kakabol
2022. júl. 2. 14:09
 54/147 Savlekotő ***** válasza:
100%
És ez a minta miatt van hogy a családhoz a pokolt a szart a szenvedést egymás utálásat tarsitja az utód is és vagy nem akar családot vagy ő is transzgenerációs örökség et tovább adva szarkupacot gyárt ..
2022. júl. 2. 14:13
 55/147 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó ez, hogy nem avatod be a szüleidet. Nem bízol bennük? Nem jó a viszonyotok? A barátnőid, koszorúslányaid? Senki sincs, akivel beszélni tudnál?

Bele fogsz ebbe rokkanni.

Nincs még nálatok nyári szünet a munkahelyeden? Holnap tudd le ezt a csodás beszélgetést (állítom, hogy megint te leszel a hülye), aztán pattanj kocsiba, buszra, irány anyudék, tölts el ott 2-3 napot. És mesélj el nekik mindent. Mindent!

És ne menj hozzá ehhez a fiúhoz. Hogy egy 35-40 éves nő azzal érveljen, hogy nincs kedve újrakezdeni mással, az egy dolog (bár ott se valid érv), de szívem, te tök fiatal vagy! Négy év, az szinte semmi, arról beszélünk, hogy kivel akarsz leélni egy egész életet!

Tudom, hogy most nem hiszed, de ennél csak jobb lehet.

2022. júl. 2. 14:14
 56/147 anonim válasza:
12%
Hány évesek vagytok? Hány kapcsolat van mögöttetek?
2022. júl. 2. 15:04
 57/147 anonim ***** válasza:
97%
Ebben az egészben nem az anyós a hunyó, hanem a párod. Neki kellene felnőttként viselkedni, de amiket írsz, abból világosan látszik, hogy "anyuci pici fia", aki úgy ugrál, ahogy az anyja fütyül. Nem érdemes egy ilyen kapcsolatra építened.
2022. júl. 2. 15:20
 58/147 A kérdező kommentje:

Páromnak nem volt előttem kapcsolata.

Nekem előtte volt 3,5 évig tartó kapcsolatom.

2022. júl. 2. 15:29
 59/147 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes, exemnek sem volt előttem kapcsolata. És egy lelkinyomorult, aki nem tud anyucitól elszakadni, minden programot hozzá kellett igazítani.

Lépj le, még most!

2022. júl. 2. 15:34
 60/147 anonim ***** válasza:
97%
59 az én exemnek sem volt előttem, és ő is mami pici fiacskája volt. Lehet ez valami elsőkapcsolatos pasi átok? :O
2022. júl. 2. 15:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!