Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőhéten esküvő, de elbizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten esküvő, de elbizonytalanodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szét hasad a szívem, de nem bírom tovább.

Őrülten szerelmes voltam a páromba, de fél éve mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Egy éven át arra vágytam, hogy végre összeköltözzünk és reggel este erről ábrándoztam.

Aztán az összeköltözés maga fantasztikus volt. Egy álmom vált valóra, majd jött a fekete leves. Anyósom megváltozott és kicsit apósom is.

Mindenbe belekötöttek, nem akarták az összeköltözést, mindent sajnáltak tőlem és szüleimet is lehordták a szemem előtt és senkinek nem engedem meg, hogy a szájára vegyék őket, mert nem is ártottak nekik, csak szimplán önzők és ki akarják sajátítani a fiúkat, hogy otthon legyen.

:(

Kettesben lakunk természetesen, nem a másiknál.

A problémám az, hogy az anyja nagyon kötekedő és mellette nagyon mézes mázos is és elegem van belőle. Sose tudom kiszámítani. A párom imádja őt. Próbáltam sokszor megbocsájtani neki, de egyszerűen már nem tudok, mert a kötekedéséből elegem van. Sírok miatta, a szívem összeszorul. Heti 1x látom kb.,de nekem az is elég.

Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni. Bosszant az egész, h miért nem lehet egy normál8s anyósom.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet és làtni se akarom.

Úgy érzem emiatt, hogy már nem akarok.esküvőt, de már minden be lett.szerezve meg lett véve nagyon nagyon sok pénzt buknánk és szeretem a párom, de azt érzem, hogy lehet jobb lenne várni, mert ez nekem nagyon rossz így. :((((

2022. júl. 2. 00:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/147 anonim ***** válasza:
94%

O, dehogy csak a parodhoz mész hozzá, hanem az egész családhoz! Ezt jó hogy most felismerted.

Egy őszinte beszélgetés kellene a pároddal, ahol elmondod neki ezt az egészet. Nézd meg hogy reagál. Ha már a probléma felvetést sem képes kezelni az esküvő előtt az milyen üzenetet hordoz a házasságra nézve? Ha meg meg tudjátok beszélni akkor meg tudod hogy nincs mitől felni.

Most szedd össze magad!

2022. júl. 2. 06:35
 22/147 anonim válasza:
1%
A párodhoz mész hozzá vagy az anyósodhoz? Heti egy napot kibírsz. Főleg, ha lesz gyerek.
2022. júl. 2. 06:51
 23/147 anonim ***** válasza:
100%

Heti egy nap elég sok az életből, főleg ha olyanokkal töltöd, akik lekezelőek veled. Ha még gyerek is lesz, akkor annál rosszabb. Olyankor szokott az lenni, hogy kitépik a gyereket az anyja kezéből, és az anyát folyton meghazudtolják, hülyeként kezelik a gyerek előtt. A kérdezőnek herótja lesz attól is, ha pár órát ott a gyerek, de ha a nagyiék azért kampányolnak majd, hogy mihelyt lejön a ciciről, egész hétvégéket töltsön ott, akkor fogadok, hogy apuka majd oda is akarja adni, és a feleségére lesz megsértődve, amiért ő nem. Az sokkal idegtépőbb lesz neki, mint ez, hogy most még csak őt rángatják.

2022. júl. 2. 07:17
 24/147 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, amúgy a szüleid tudnak valamit arról, hogy mi a helyzet veletek? Nem mintha minden párkapcsolati rezdüléseddel hozzájuk kéne rohanni, de ha a fél életedet elhazudod előlük, az jelen esetben nem biztos hogy jó. Nem ők fogják ugyan megoldani, de támogatni tudnak akármi lesz, segíthetnek a döntésben és te végre kiöntheted a lelked valakinek aki megért. Persze csak ha olyanok.

Nem javasolnám ezt, ha úgy látnám, hogy hatásosan kezeled a problémát, ismered a saját igényeidet/határaidat, ragaszkodsz hozzájuk, és mérlegelés után képes vagy akár fájdalom árán is lemondani olyasmiről, ami nem éri meg, mert túl sokat árt neked. De ehelyett azt látom, hogy csapdában vergődsz egyedül, érzelmileg gúzsba kötve. Ha az én gyerekem ilyen szorongva élne összeköltözés után, és a sírás határán készülne az esküvőre, mert jóformán már előre bánja, én tudni akarnám. Hogy elmondhassam neki, hogy az, hogy vannak problémák, az egy dolog. A boldogtalanság meg egy másik.

2022. júl. 2. 07:41
 25/147 anonim ***** válasza:
97%

Ha a párod ilyen szinten nem áll ki érted, akkor nem ő az igazi számodra. Házasságot pedig két felnőtt ember kéne kössön, márpedig a párod nem az, csak egy nagyra nőtt gyerek, aki képtelen leszakadni a szüleiről. Ez a típus+ egy erőszakos, téged utáló anyós a lehető legrosszabb kombináció, szinte biztosan katasztrófát fog eredményezni. Szóval inkább bukj anyagilag most, mint jópár évet elvesztegetve és kellőképpen szétcseszett önértékeléssel legyél kénytelen kilépni. Arról nem is beszélve, hogy ha gyerekeitek lesznek, akkor soha nem tudsz teljesen elszakadni se tőle, se az anyósodtól, mert ha ki is lépsz a kapcsolatból és el is tudod vinni a gyereket, a láthatás még a nagyszülőnek is jár és a bíróság meg is ítéli, ez ellen tehetetlen leszel. Ezeket azért gondold végig.

(Az ágyneműs kérdést valaki linkelné? Nem olvastam, de most már érdekel.)

2022. júl. 2. 08:00
 26/147 anonim ***** válasza:
97%

Végig nem olvastam hsz-es sírásodat, de 2 választásod van, megszöksz vagy megszokod a szitut.

A megszökéssel újra lehet kezdeni mindent, de legalább nem lesz kaksi életed, annak végéig, ahol megaláznak, leendő gyerekeidet ellened fordítják, te meg a diliházban találod magad.

Párod egy gerinctelen alak és ha nem érzel iránta úgy mint régen, akkor felesleges hozzámenni, mert "ő jó apa lenne", de férjként egy csimbók.

+ha esküvő előtt lépsz le, akkor nincs válóper, vagyonelosztás, gyerekelhelyezés...stb....le kell lépni vagy olyan irgalmatlanul faragatlanul viselkedsz anyóssal és családjával, hogy rályuk borul a bili;).., de erre elpazarolhatnád a hátralévő életed...megéri? Nem.

2022. júl. 2. 08:20
 27/147 anonim ***** válasza:
97%

A lényeg annyi, hogy frissen végzett óvónőként a szülői házból költözött a pasi szüleihez közeli helyre, a saját szülei tulajdonában lévő, neki adott házba (régebbi, felújítandó ház jó állapotban, kb. felszerelve nagyjából mindennel). Anyós már ekkor kimutatta a foga fehérjét, azon kattogott meg hisztizett, hogy nem volt dunyhájuk, és vitték volna az ottanit, minden más volt az induláshoz... A srác akkor sem állt a kérdező mellé, pedig gyakorlatilag pucér seggel beülhetett (feküdhetett) egy ingatlanba. Akkor is bizonytalankodott, mi legyen, végül beszélt a sráccal. A srác is akkor (nem) vált le az anyjáról, ekkor volt még esély, hogy a sarkára áll a fiú, ezt is tanulni kell.

Utána is volt valami affér, arra nem emlékszem pontosan, akkor is szegény ki volt akadva, ott már egyértelműen kidobást javasolt mindenki.

Mindezek után nem gondoltam volna, hogy esküvőt terveznek. Ez nem olyan alap, amire egy élet kapcsolatát lehet alapozni.

Kérdező, inkább most mondd le az esküvőt, mint hogy éveket éllj úgy, hogy te anyós után vagy kettőtök kapcsolatában. Kedves, aranyos lánynak tűnsz, csak még nagyon tapasztalatlan vagy. Kerül majd normális srác, ne egy ilyennel kösd össze az életedet. És hidd el nekem, még egyedül is sokkal jobb élni, mint egy ilyen "kapcsolatban".

2022. júl. 2. 08:38
 28/147 anonim ***** válasza:
97%
Mondd le az esküvőt. A válás drágább, és rá fogják tenni a kezüket az ingatlanra is!
2022. júl. 2. 08:46
 29/147 anonim ***** válasza:
4%
Vagy el kell viselni anyóst.
2022. júl. 2. 09:32
 30/147 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd magad tönkre, inkább határozd el magad a lefújás mellett.

Ha most lefújod az esküvőt, akkor pár hónapig biztos rossz lesz, de ha belemész a házasságba, akkor évek, évtizedek vagy az egész életed megy tönkre.

Beszélj a szüleiddel, ha nekem lányom ilyenről panaszkodna, akkor örömmel segítenék neki meghozni a kellő döntést és támogatnám mindenben.

2022. júl. 2. 09:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!