Jogosan esett rosszul ez apám esküvőjén?
Nem rég volt apám esküvője, ez egy kis létszámú esküvő volt. A vacsora egy étteremben volt megtartva, 2 asztal volt összesen, az egyiknél az unokatestvéremék, a nagynénim és a férje voltak (összesen 5-en).
A másiknál apumék és a közeli hozzátartozók ültek illetve a menyasszonynak a szülei, nagymamája, testvére és annak a párja, én, a bátyám és barátnője. Legalábbis azt hittem, hogy így lesz. De a bátyám meghívta még egy haverját is, aki szintén annál az asztalnál foglalt helyet, viszont így nem volt elég hely, ezért apámék engem kértek meg, hogy üljek át a másik asztalhoz.. Nem volt teljesen világos számomra, hogy miért a családtagot ültetik el, de nem akartam balhét nyitni, mivel ez az ő napjuk volt, ezért simán átültem, viszont baromi szarul esett abban a pillanatban.
Úgy éreztem mintha én nem is lennék igazán családtag. Sajnos ez a hangulat megpecsételte az egész estére a hangulatom. 20/F
Lehet úgy voltak vele tesód haverja nem ismeri a többi embert, neked meg a rokonaid.
Lehet apukádnak is kellemetlen volt, lehet azt se tudta jön az a személy. Nem téged akart bántani. -csak feltételezés-
Amikor leszbrá alkalom beszéld meg vele.
Nem akarták a bátyádat és a haverját elültetni egymástól, mert a haver a bátyádon kívül senkit nem ismer (gondolom).
Neked miért probléma a nagynénéddel és férjével, valamint az unokatesóiddal együtt lenni? Nem vadidegenek közé lettél ültetve, hanem viszonylag közeli rokonaidhoz. Nevetséges, hogy megpecsételi a hangulatodat az, ha unokatesóiddal meg a nagynénéddel kell egy asztalnál ülnöd. Ennyire utálod őket???
Itt igazából a tesód viselkedése kifogásolható, hogy mi a szent sz..nak hívta meg a haverját egy ilyen szűk körű esküvőre. Egyébként is apukádnak és párjának a joga lett volna ez, nem az övé. Vagy meleg a bátyád és ő a párja voltaképpen?
Jogosan bánt a dolog, de nagyobb bajod ne legyen az életben.
Itt a jó megoldás az lett volna, hogy a bátyádat a haverjával együtt átülteti a másik asztalhoz, onnan meg átültetnek valakit hozzátok, ha már miatta kell az ülésrendet megbolygatni.
Tudták, hogy jönni fog.
Igazából azért bántott a dolog, mert ennek tudatában előrébb tartották őt mint engem.
Nem utálom egyébként az unokatestvéreimet, de kicsit sem állunk közel egymáshoz.
Az nem lett volna opció, hogy a bátyádat és a haverját ültetik el a másik asztalhoz, vagy akár mind a hármótokat?
Megértem egyébként, hogy ez neked rosszul esett, kirekesztettnek érezted magad.
De vszleg ez a döntés okozta hirtelen a legkevesebb macerát, vagy csak ez jutott hirtelen eszébe, mert te úgy is pár nélkül voltál. És végülis nem idegenekhez kerültél.
Egy ilyen napon a völegénynek mindenhol is jár az esze :)) Ez egy fontos nap, izgatott volt apud is biztos, még ha nem is mutatta esetleg. Lehet, hogy egy normál vacsorán nem így döntött volna.
Ne haragudj rá. Vagy ha nyomja mégis a vállad ez a dolog, akkor beszélgess apáddal erről.
Ilyenkor az a megoldás, hogy kér faterod még egy asztalt és széket, hogy elférjetek. Amúgy se értem ezt a 2 asztalos felállást, szvsz ez a legrosszabb, ami lehet. Még ha 12 asztal lenne,egértem, mert annyira nem lehet összetolni, érthető, de 2-3 asztal azért bárhol elfér egy étteremben :D
Elhiszem, hogy rosszul esett, az egész ülésrend rosszul volt megszervezve, főleg, ha tudták, hogy jön a haverja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!