Jogosan esett rosszul ez apám esküvőjén?
Nem rég volt apám esküvője, ez egy kis létszámú esküvő volt. A vacsora egy étteremben volt megtartva, 2 asztal volt összesen, az egyiknél az unokatestvéremék, a nagynénim és a férje voltak (összesen 5-en).
A másiknál apumék és a közeli hozzátartozók ültek illetve a menyasszonynak a szülei, nagymamája, testvére és annak a párja, én, a bátyám és barátnője. Legalábbis azt hittem, hogy így lesz. De a bátyám meghívta még egy haverját is, aki szintén annál az asztalnál foglalt helyet, viszont így nem volt elég hely, ezért apámék engem kértek meg, hogy üljek át a másik asztalhoz.. Nem volt teljesen világos számomra, hogy miért a családtagot ültetik el, de nem akartam balhét nyitni, mivel ez az ő napjuk volt, ezért simán átültem, viszont baromi szarul esett abban a pillanatban.
Úgy éreztem mintha én nem is lennék igazán családtag. Sajnos ez a hangulat megpecsételte az egész estére a hangulatom. 20/F
#14 Illetve = Pontosabban mondva Pontosítást, kiegészítést vezet be.
Nézz utána a jelentésének :)
#20 Ezt én sem értettem, szerintem úgy számoltak vele, hogy a másik asztalnál lesz még az a "+1 személy"..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!