Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esett rosszul ez apám...

Jogosan esett rosszul ez apám esküvőjén?

Figyelt kérdés

Nem rég volt apám esküvője, ez egy kis létszámú esküvő volt. A vacsora egy étteremben volt megtartva, 2 asztal volt összesen, az egyiknél az unokatestvéremék, a nagynénim és a férje voltak (összesen 5-en).

A másiknál apumék és a közeli hozzátartozók ültek illetve a menyasszonynak a szülei, nagymamája, testvére és annak a párja, én, a bátyám és barátnője. Legalábbis azt hittem, hogy így lesz. De a bátyám meghívta még egy haverját is, aki szintén annál az asztalnál foglalt helyet, viszont így nem volt elég hely, ezért apámék engem kértek meg, hogy üljek át a másik asztalhoz.. Nem volt teljesen világos számomra, hogy miért a családtagot ültetik el, de nem akartam balhét nyitni, mivel ez az ő napjuk volt, ezért simán átültem, viszont baromi szarul esett abban a pillanatban.

Úgy éreztem mintha én nem is lennék igazán családtag. Sajnos ez a hangulat megpecsételte az egész estére a hangulatom. 20/F

2022. jún. 7. 00:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
Hogy lehet ennyi kérdést feltenni arról, hogy "jogosan" érzi-e valaki azt, amit érez? Mi értelme ennek? Tehet arról bárki, hogy mi milyen érzéseket vált ki belőle? Nem.
2022. jún. 7. 08:11
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Maximálisan megértelek, nekem is marha szarul esett volna.

A haver is megér egy misét, belekontárkodik egy nagyon szűk, családi esküvőbe??? Különben is, mi a fenét keresett ott?

Jól érzed, ebben a családban te kirekesztett ember vagy.

Aki szerint meg ez volt a legjobb megoldás, mert a haver úgysem ismer senkit, hát a kérdező sem ismeri gyakorlatilag az unokatestvéreit, mint ahogy a kommentjében írta.

2022. jún. 7. 08:21
 13/21 anonim ***** válasza:
19%
És ez miért rontotta el a hangulatot??? Két asztal, mindkettőnél a te rokonaid ülnek, és gondolom, nem több száz méterre volt egymástól a kettő, hogy ne is szólhassatok egymáshoz.
2022. jún. 7. 08:22
 14/21 anonim ***** válasza:
15%

közeli hozzátartozók ültek illetve a menyasszonynak a szülei, nagymamája, testvére és annak a párja, én, a bátyám és barátnője

Illetve??? Szerintem a felsoroltak a közeli hozzátartozók...

2022. jún. 7. 08:24
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
A a legbetegebb, hogy a mai világban már ennyire normális dolog az "apám esküvője". Már senki sem nő fel a saját szülei mellett???
2022. jún. 7. 08:57
 16/21 anonim ***** válasza:
38%
15, pár napot nyaraltunk, eszméletlen sok szülő volt egyedül gyerekkel. A szállodában nem is nagyon volt kétszülős család.
2022. jún. 7. 09:02
 17/21 anonim ***** válasza:
91%
Jogosan esett rosszul, mégpedig nem azért, mert a bátyádat, hanem mert a bátyád haverját részesítették előnyben. Ha előre tudták, hogy jönni fog, akkor meg pláne nem értem, mert ő nem számít közeli családtagnak, te viszont igen. Megbeszélném a helyedben ezt apáddal egy adandó alkalommal. Szűk körű családi eseményre amúgy sem szokás mindenféle haverokat vinni. Csak maximum párt.
2022. jún. 7. 10:46
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Havernak is kellemetlen. Kérdezik "te ki is vagy?" " A vőlegény fiának a haverja" de az én fejemben is megfordult a meleg szál...
2022. jún. 7. 10:49
 19/21 anonim ***** válasza:
39%
Szüleim engem pl meg se hívtak az esküvőjükre, sőt tesóimat se. De nem vettük zokon hogy hamarabb volt az esküvő minthogy megszülettünk volna
2022. jún. 7. 10:52
 20/21 anonim ***** válasza:
96%
Azt mondjuk nem értem, hogy ha előre tudták, hogy a haver jön, akkor miért ott derült ki, hogy nem fértek el az asztalnál.
2022. jún. 7. 11:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!