Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőhéten esküvő, de elbizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten esküvő, de elbizonytalanodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szét hasad a szívem, de nem bírom tovább.

Őrülten szerelmes voltam a páromba, de fél éve mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Egy éven át arra vágytam, hogy végre összeköltözzünk és reggel este erről ábrándoztam.

Aztán az összeköltözés maga fantasztikus volt. Egy álmom vált valóra, majd jött a fekete leves. Anyósom megváltozott és kicsit apósom is.

Mindenbe belekötöttek, nem akarták az összeköltözést, mindent sajnáltak tőlem és szüleimet is lehordták a szemem előtt és senkinek nem engedem meg, hogy a szájára vegyék őket, mert nem is ártottak nekik, csak szimplán önzők és ki akarják sajátítani a fiúkat, hogy otthon legyen.

:(

Kettesben lakunk természetesen, nem a másiknál.

A problémám az, hogy az anyja nagyon kötekedő és mellette nagyon mézes mázos is és elegem van belőle. Sose tudom kiszámítani. A párom imádja őt. Próbáltam sokszor megbocsájtani neki, de egyszerűen már nem tudok, mert a kötekedéséből elegem van. Sírok miatta, a szívem összeszorul. Heti 1x látom kb.,de nekem az is elég.

Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni. Bosszant az egész, h miért nem lehet egy normál8s anyósom.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet és làtni se akarom.

Úgy érzem emiatt, hogy már nem akarok.esküvőt, de már minden be lett.szerezve meg lett véve nagyon nagyon sok pénzt buknánk és szeretem a párom, de azt érzem, hogy lehet jobb lenne várni, mert ez nekem nagyon rossz így. :((((

2022. júl. 2. 00:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/147 anonim válasza:
92%
Ahol mindenki hülye csak te nem, onnan menekülni kell amilyen gyorsan csak lehet. Vagy beledöglesz.
2022. júl. 2. 03:32
 12/147 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem tudod a pároddal megbeszélni mert megsértődik ha te nem mész anyóspajtáshoz akkor ez a kapcsolat kuka. Hozzá mehetsz de semmi nem fog változni. Ki kellene bújnia anyu szoknyája alol de ő tipikusan az a fajta aki soha nem fog az ilyenektől pedig menekülni kell. Elhiszem hogy szeretee ne aggódj majd a sok szarság miatt elmúlik ez is.
2022. júl. 2. 04:07
 13/147 anonim ***** válasza:
64%

Én behúznám a vészféket az utolsó pillanatban. Lehet most benne van sok pénz, de több pénz lenne benne, ha válni kell. Plusz gyerekek stb.

Ahogy én tenném ezt az egészet az több gond orvoslása lenne egyszerre. Az esküvőn leplezném le ezt a dolgot. Anno a neten olvastam egy hasonló sztorit, ahol egy menyasszony az esküvő napján leplezte le a vőlegényét, hogy megcsalta (megvolt minden levelezés stb, hívás napló). Itt nem ez a szitu, csak a lépés a lényeg.

Amikor az igenekhez értek, a menyasszony akkor elmondta, hogy mindenkitől elnézést kér, a saját és párja családját, de mivel ez meg ez történt ezért ma a házasság elmarad.

Neked is ezt kellene tenned, hogy az igeneknél azt mondod, hogy: Anyu és apu, én szeretlek titeket, és tudom, hogy azért jöttetek el, hogy a nagy napom részesei legyetek, de sajnos a mai házasságkötés elmarad. Az oka az pedig a vőlegényem szülei, akik ezt a kapcsolatot ellenezték és összeköltözésünk után mindent megtettek azért, hogy ne maradjunk együtt. Ekkor odafordulnék a vőlegényhez, de legfőképpen a szüleihez és közölném velük, hogy X néni és Y bácsi teljesült a kívánságuk.

2022. júl. 2. 04:30
 14/147 anonim válasza:
93%
Nem valószínű, hogy jobb lesz a helyzet az esküvő után. Ha meg lesz gyerek akkor meg még jobban bele fognak szólni a gyerek nevelésbe is..
2022. júl. 2. 05:40
 15/147 anonim ***** válasza:
96%

Elsősorban azért fontos, hogy szakítsatok, mert a párod nem áll melletted, hanem az anyjáékat védi. Ez egy halott ügy.

Gondolj bele, abba is bele fognak szólni, hogy a babádnak balról jobbra kevered a fürdetővizét, vagy jobbról balra. Menekülj, amig nem késő.

Egyetlen megoldás lenne csak, de ez nagyon nyögvenyelősnek tűnik a ti esetetekben: 500 km-re költözni tőlük, még ma. (de a párod erre nem lesz hajlandó, most mondom)

2022. júl. 2. 05:46
 16/147 anonim ***** válasza:
93%

Tudom hogy hihetetlen és ilyen csak a filmekben van, de én ismerek olyat aki az esküvő előtt egy nappal lépett le.

Gimnáziumi osztálytársam. Szombaton lett volna az esküvő. Ő meg pénteken bejelentette hogy ezt nem akarja és fogta magát és elutazott, eltűnt.

17/147 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk ugyan ez van sajnos. Csak még csicskának is használnának. Amikor betelt a pohár elzavartam őket.
 18/147 anonim ***** válasza:
96%

Pokollá fogják tenni az életed, főleg, ha lesz unoka. Így, hogy a párod nem áll ki melletted, sőt, azt se ismeri el, hogy a szülei viselkedésével bármi gond lenne, halott ügy.

Nem véletlenül vannak kétségeid. Azt döntsd el, hogy most mondod le az esküvőt, vagy pár év múlva váltok, te meg egy gyerekkel maradsz egyedül.

2022. júl. 2. 05:59
 19/147 anonim ***** válasza:
92%
Ha te vagy a dunyhás kérdező add ki a pasi útját. Egy tutyimutyi anyuci pici fia, pokollá teszi az életedet azzal, hogy anyuka fontosabb, mint te. Ne kövesd el életed legnagyobb hibáját.
2022. júl. 2. 06:23
 20/147 anonim ***** válasza:
95%

Szar duma, hogy te engedd el a haragod, miközben veled még mindig bunkók, meg oda vagy kényszerítve hozzájuk hetente. Magyarul legyél pancser. Mi lenne, ha inkább nem mennél, és ők engednék el az efelett érzett haragjukat? ;)

Ha tényleg te vagy az ágyneműs lány, mutasd meg a párodnak a kérdéseidet és a válaszokat. Úgysem sokat veszíthetsz már.

2022. júl. 2. 06:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!