Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőhéten esküvő, de elbizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten esküvő, de elbizonytalanodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szét hasad a szívem, de nem bírom tovább.

Őrülten szerelmes voltam a páromba, de fél éve mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Egy éven át arra vágytam, hogy végre összeköltözzünk és reggel este erről ábrándoztam.

Aztán az összeköltözés maga fantasztikus volt. Egy álmom vált valóra, majd jött a fekete leves. Anyósom megváltozott és kicsit apósom is.

Mindenbe belekötöttek, nem akarták az összeköltözést, mindent sajnáltak tőlem és szüleimet is lehordták a szemem előtt és senkinek nem engedem meg, hogy a szájára vegyék őket, mert nem is ártottak nekik, csak szimplán önzők és ki akarják sajátítani a fiúkat, hogy otthon legyen.

:(

Kettesben lakunk természetesen, nem a másiknál.

A problémám az, hogy az anyja nagyon kötekedő és mellette nagyon mézes mázos is és elegem van belőle. Sose tudom kiszámítani. A párom imádja őt. Próbáltam sokszor megbocsájtani neki, de egyszerűen már nem tudok, mert a kötekedéséből elegem van. Sírok miatta, a szívem összeszorul. Heti 1x látom kb.,de nekem az is elég.

Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni. Bosszant az egész, h miért nem lehet egy normál8s anyósom.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet és làtni se akarom.

Úgy érzem emiatt, hogy már nem akarok.esküvőt, de már minden be lett.szerezve meg lett véve nagyon nagyon sok pénzt buknánk és szeretem a párom, de azt érzem, hogy lehet jobb lenne várni, mert ez nekem nagyon rossz így. :((((

2022. júl. 2. 00:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/147 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező fuss. A párod egy anyuci pici fia aki nyilvánvalóan nem fog változni. Fájni fog? Igen. De inkább most legyen egy rövidebb ideig rossz mintsem hogy évek múlva eszmélj fel arra hogy egy csomó időt elvesztegettél az életedből erre a mama pici fiára aki lekakilja hogy te hogy érzel,lekicsinyli a problémáidat és nem áll ki mellettted. És hidd el nekem hogy az esküvő után sem fog megváltozni a helyzet jobb irányba csak sokkal rosszabb lesz, később pedig sokkal nehezebb lesz tőle megszabadulni, pláne ha lesznek gyerekeitek akkor meg teljesen soha nem is fogsz tudni.
2022. júl. 2. 10:20
 32/147 anonim ***** válasza:
93%

Volt másik kérdés is, anyósék szidták a kérdező szüleit, meg kérdőre volt vonva a kérdező, hogy miért akar 1-2 havonta hazamenni, mert akkor annyival is kevesebb időt töltenek náluk, anyós szoknyája mellett.

Kérdező, mondtuk már korábban is, de ha ennyire elutasító a párod, nem áll ki melletted, sőt, anyukát helyezi előtérbe, akkor nem ő az igazi, hiába szeretnéd, hogy az legyen. Lehet mondani, hogy de AMÚGY tökéletes lenne... de nincs amúgy. Nem légüres térben éltek.

Én egy megoldást látnék, most lemondani/halasztani az esküvőt, és kész tények elé állítani a paskót: vagy elköltöztök messze anyóséktól (legyen az főváros, vagy anyudékhoz közelebb a dunántúlon, vagy bármi egyéb, ami legalább 200 km-re van a kedves mamától), vagy költözöl te egyedül nélküle, mert ezt egészen biztosan nem fogod egész életedben csinálni, saját ház ide vagy oda.

Ha veled menne, még menthető a dolog. Ha nem, ha ellenkezik, akkor pedig irány haza a szüleidhez.

Ők tudnak a gondokról? Mit szólnak?

2022. júl. 2. 10:47
 33/147 anonim ***** válasza:
93%

Tehát akkor lettek bunkók amikor összekoltöztetek, gondolom ekkor vált világossá számukra higy komolyan gondolja a fiuk veled. Előtte egy évig próbálták kedves lenni.

Igazából a probléma az hogy a fiúk nem áll ki melletted. És csak most jön a java. Akkor lehetne megbocsájtáson gondolkozni ha anyósod bocsánatot kérne. Ehhez neki is kellene tenni valami gesztust feléd.

A pénz ne érdekeljen. Ha nem akarod az esküvőt akkor nem kell, most csak pénz veszítesz később többet ha gyerekkel válsz el esetleg nem lesz hová menned. Mert a párod viselkedése komoly gondokat fog még okozni.

2022. júl. 2. 11:12
 34/147 Savlekotő ***** válasza:
100%
Menekülj az olyan kapcsolat ami azért van mer úgyse lenne jobb azért nem kár
2022. júl. 2. 11:35
 35/147 anonim ***** válasza:
96%
Tökmindegy, a párodhoz mész hozzá, de az anyja MINDIG az életetekben lesz, és ez ellen semmit sem tehetsz.
2022. júl. 2. 11:55
 36/147 anonim ***** válasza:
97%

Főleg, mivel a párod anyuci kisfia.

Én szakítottam már ilyen miatt, és megérte. Hiába szerettem az exemet, hogyha ő képtelen volt leválni anyukáról.

2022. júl. 2. 11:57
 37/147 anonim ***** válasza:
97%
36-os! Én is! Volt anyósjelölt a hátam mögött jól kavarta a szart, amikor a fiával meg erről beszéltünk, mindig az anyja mellé állt! Sokkal jobb, hogy vége!
2022. júl. 2. 12:16
 38/147 anonim ***** válasza:
100%

Fújd le az egészet!

Ameddig alapvető dolgokat sem tudtok megbeszélni, addig NE házasodj össze.

Majd ha meg tudod vele beszélni az anyós problémát is, akkor jöhet az esküvő!!!

"Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni."

Hát kénytelen lesz... Ha ezen nem tudtok kiegyezni, ebből szakítás/válás lesz. Felesleges köröket futtok.

2022. júl. 2. 12:35
 39/147 anonim válasza:
16%
Vicces, ahogy itt egy bemondásra mindenki elkezdi az anyóst ekézni. A kérdezőtől kérdezem, te mit tettél azért, hogy így viselkedjenek? Milyen vagy ebben a kapcsolatban? Csak a te szempontod alapján nem tudjuk megítélni, hogy lenne jó. Lehet, anyós jobbat akar a fiának. Szereted? Nem akarod kisajátítani? Hagysz neki levegőt? Stb...
2022. júl. 2. 12:55
 40/147 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nekem is volt ilyen exem. 3 évet pazaroltam el rá, mielőtt szakítottunk. Először rossz volt, mert szerettem, de később sokkal jobb lett. Sőt, valósággal felszabadultam.
2022. júl. 2. 13:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!