Hogy oldjuk meg az esküvő kérdését?
Bocsánat a hosszú kifejtésért. 19 éves lány vagyok, a tanácsotokat kérném a szüleimmel kapcsolatban. 2 éve elváltak, apának szeretője volt, és őt választotta, együtt élnek azóta. Érthető okokból anya kb gyűlöli őket, különösen az "új nőt", de apámat is. Nekem jó a kapcsolatom velük, mindkettejükkel. Namost. Apám családjában esküvő lesz a nyáron, férjhez megy az unokatestvérem. Apa új párja nem ismeri a lányt, anya viszont 20 éve ismeri, jó a kapcsolatuk.
1. Anya kijelentette, hogy nem jön el az esküvőre, ha az új nő is ott van
2. Testvérem kijelentette, hogy ő ugyan elmegy mindenképp, de a háta mögött ki fogja beszélni az új nőt, és mindenkinek elmondja, hogy az a nő szedte szét a családunkat (szerintem ez nem igaz, de nem tudom meggyőzni)
3. Az új nő azt mondta nekem, hogy nem szeretne gondot okozni, ő nem jön el az esküvőre, menjek nyugodtan anyával, és akkor nem lehet gond, hiszen ő nem is ismeri a menyasszonyt, menjünk csak mi
4. Erre apa kijelentette, hogy ő nem megy a nő nélkül, mert ők már egy pár, ezt el kellene fogadni mindenkinek
5. A menyasszony azt szeretné, ha mindannyian ott lennénk, de szerintem konkrétan csak gyilkos pillantások lesznek oda-vissza, senki nem érezné jól magát
Na most mi a fene legyen? Mivel anyáék nem beszélnek egymással, én vagyok köztük a "futár", de hogy oldjuk ezt meg? Ki jöjjön, ki ne az esküvőre?
Nem az új nő a lényeg, vagy a válásuk. Nem volt jó a házasságuk egyébként, én megértem apát, amiért így alakult, maradjunk annyiban, hogy anya sem egyszerű eset. A nő pedig sosem ártott nekem, mindig kedves, segítőkész, egy rossz szavam sem lehet rá. Minek gyűlölködjek?
Köszönöm az eddigi válaszokat. Igazából valahogy egyik megoldás sem jó, de talán tényleg az lenne a jobb, ha apa egyedül jönne. Fogalmam sincs, hogy lenne jó, el lesz cs*szve az egész, semmi értelme, hogy mindenkinek a kedvét elrontsák a marakodással, gyűlölködéssel :(
Anyukád tanuljon meg felnőttként viselkedni. Legalább egy napig.
Apukád rokonsága, természetes, hogy apukád elmegy a párjával.
Anyukád, ha szeretne menni, és ha annyira jóban van a menyasszonnyal, akkor menjen el és viselkedjen.
De ha ez nem jön össze, akkor apukádék menjenek, az ő rokonai, nem anyukádé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!