Hogy oldjuk meg az esküvő kérdését?
Bocsánat a hosszú kifejtésért. 19 éves lány vagyok, a tanácsotokat kérném a szüleimmel kapcsolatban. 2 éve elváltak, apának szeretője volt, és őt választotta, együtt élnek azóta. Érthető okokból anya kb gyűlöli őket, különösen az "új nőt", de apámat is. Nekem jó a kapcsolatom velük, mindkettejükkel. Namost. Apám családjában esküvő lesz a nyáron, férjhez megy az unokatestvérem. Apa új párja nem ismeri a lányt, anya viszont 20 éve ismeri, jó a kapcsolatuk.
1. Anya kijelentette, hogy nem jön el az esküvőre, ha az új nő is ott van
2. Testvérem kijelentette, hogy ő ugyan elmegy mindenképp, de a háta mögött ki fogja beszélni az új nőt, és mindenkinek elmondja, hogy az a nő szedte szét a családunkat (szerintem ez nem igaz, de nem tudom meggyőzni)
3. Az új nő azt mondta nekem, hogy nem szeretne gondot okozni, ő nem jön el az esküvőre, menjek nyugodtan anyával, és akkor nem lehet gond, hiszen ő nem is ismeri a menyasszonyt, menjünk csak mi
4. Erre apa kijelentette, hogy ő nem megy a nő nélkül, mert ők már egy pár, ezt el kellene fogadni mindenkinek
5. A menyasszony azt szeretné, ha mindannyian ott lennénk, de szerintem konkrétan csak gyilkos pillantások lesznek oda-vissza, senki nem érezné jól magát
Na most mi a fene legyen? Mivel anyáék nem beszélnek egymással, én vagyok köztük a "futár", de hogy oldjuk ezt meg? Ki jöjjön, ki ne az esküvőre?
Tesód elég nagy paraszt, már nem azért.
Azért elég szomorú, hogy anyukád nem tud viselkedni valakinek a nagy napján. Oké, elviszem, hogy fáj neki, hogy megcsalták, de akkor is megemberelhetné magát erre az egy napra.
Az én szüleim is elváltak. Mégis, tudnak felnőttek módjára viselkedni. Ha találkoznak pl. ballagás, megférnek egymás mellett.
Kérdező, én azt tanácsolom, hogy ne legyél köztük futár, oldják meg maguk.
Sztem az ifjú pár azzal jár a legjobban, ha az egész családod nem megy el.
A tesód a legprolibb, kihasználva más esküvőjét arra, hogy balhézik és kibeszéli az új nőt mindenkinek.
A legértelmesebb meg apád új nője.
Nem kellene a rokon eskuvpjet szetcseszni!
Akkor sem, ha nalatok kikialtottak a hadiallapotot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!