Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőhéten esküvő, de elbizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten esküvő, de elbizonytalanodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szét hasad a szívem, de nem bírom tovább.

Őrülten szerelmes voltam a páromba, de fél éve mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Egy éven át arra vágytam, hogy végre összeköltözzünk és reggel este erről ábrándoztam.

Aztán az összeköltözés maga fantasztikus volt. Egy álmom vált valóra, majd jött a fekete leves. Anyósom megváltozott és kicsit apósom is.

Mindenbe belekötöttek, nem akarták az összeköltözést, mindent sajnáltak tőlem és szüleimet is lehordták a szemem előtt és senkinek nem engedem meg, hogy a szájára vegyék őket, mert nem is ártottak nekik, csak szimplán önzők és ki akarják sajátítani a fiúkat, hogy otthon legyen.

:(

Kettesben lakunk természetesen, nem a másiknál.

A problémám az, hogy az anyja nagyon kötekedő és mellette nagyon mézes mázos is és elegem van belőle. Sose tudom kiszámítani. A párom imádja őt. Próbáltam sokszor megbocsájtani neki, de egyszerűen már nem tudok, mert a kötekedéséből elegem van. Sírok miatta, a szívem összeszorul. Heti 1x látom kb.,de nekem az is elég.

Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni. Bosszant az egész, h miért nem lehet egy normál8s anyósom.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet és làtni se akarom.

Úgy érzem emiatt, hogy már nem akarok.esküvőt, de már minden be lett.szerezve meg lett véve nagyon nagyon sok pénzt buknánk és szeretem a párom, de azt érzem, hogy lehet jobb lenne várni, mert ez nekem nagyon rossz így. :((((

2022. júl. 2. 00:47
 91/147 A kérdező kommentje:

Ágyban abszolút odafigyel rám. Ha bármire kérem úgy van. Nagyom vonzó számomra ő és én is neki, azzal nincs gond.

Amikor életemben először megcsókolt, akkor tudtam, hogy ez tökéletes.

Romantikus, gyakran meglep. Virággal, kis üzenettel az asztalon, csokival.

Nekem ő az ideálom, neki pedig teljes mértékben én.

Nagyon sok fele szokott engem vinni. Mondom heti 1x szoktunk hozzájuk elmenni. 6-ra jár dolgozni és 3-kor végez, sokszor benn marad inkább tovább, hogy engem ha délutános vagyok haza tudjon vinni. Azaz fél5, 5-ig. Ez nekem jól szokott esni, mikor meg lep hogy ott van.

Mindig mindenhol előre enged, udvarias.

Nem iszik, nem cigizik, nem bulizik, nem beszél csúnyán, nem szokott sose kiabálni.

Eléggé nyugodt típus.

Tehetséges, ügyes zenész.

Szerintem jó apa lenne.

Gyakran járunk motorozni, sétálgatni, túrázni, biciklizni. Mindent vele csinálok. Nagyon szeretünk éttermekbe járni. Nincs túl sok pénzünk, de attól egy finom levesre sokszor beugrunk:D

Gyakran van, hogy ha tudja, hogy sok a dolgom a munka miatt:( akkor megfőz és meglep mire hazaérek.

Szüleimmel szemben nagyon tisztelet tudó.

Ha mondom, hogy szeretném, hogy hazavigyen autóval megbeszéljük és nem szokott ellenkezni. Szívesen jön velem vas megyébe.

Szeretem, hogy ügyesen és biztonságosan vezet, hogy számára nem kínlódás az utazás.

Ugyan az anyukája akkor fúh nagyon bunkón és lekezelően, orr felhúzósan beszél hozzá!:(

Amikor nálunk van, mikor náluk akkor meg mézes mázos. Ez nekem nagyon rossz érzés.

Ez őt is zavarja, már mondtuk a szüleinek mindketten, hogy ha lehet fogadják el, hogy a csalàdom és ott is kell lennem. De legutóbb is csinálta. Nem fog sose változni ez.

Szereti az állatokat, a gyerekeket, segítőkész. Barátságos, közvetlen, mindenkivel szót ért.

Mindehova elkísér sokszor nem is tudom mi lenne velem nélküle. Pl. Mondta, hogy az esküvő előtt is elvisz haj és sminkre és szegény ott fog ülni órákat, de mivel, ahol lakunk nem fogadtak, mert hogy elvikeg újat nem vállal a fodrász, muszaj mennem nagy városra fodrászhoz.. a próbákat is szeretettel végig ülte.

Én szeretek nagyon vele lenni. Ha nincs velem hiányolom.

Természetesen neki es nekem is vannak rossz tulajdonságai. De mindenkinek vannak.

Szeretem hallgatni, ahogy zenél. Leülök és csak hallgatom és csodálom.

Ő nagyon motivál engem. Szeptembertől jelentkeztünk zene iskolába, mert meghozta a kedvemet és régi vágyam hegedülni. Bejelentkezett ő is a zenesuliba, hogy együtt tanuljunk, mert neki is vágya. Ő más hangszeren játszik alapjáraton.

Szeretem, hogy sportos, hogy fontos neki is az egészséges életmód.

Sajnos manapság egyre kevesebb a normális fiú.

:(

És sokszor azt érzem ő sz én igazi partnerem, de az anyósom nem tudom mièrt nem veszi ezt észre.:(

Az egész kapcsolatban az a szar, hogy ha a szüleire gondolok gyomorgörcsöm lesz, ha szekálnak akkor a szívem majd ki esik a helyéről.

2022. júl. 3. 01:18
 92/147 Savlekotő ***** válasza:
80%
Mindenhova visz most se vitt nem áll ki érted de órákig omlengsz róla rossz olvasni ez egy függő kapcsolat megszallotsag,nem szerelem úgyis hozzá mész és rinyalsz tovább
2022. júl. 3. 01:30
 93/147 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,ha neki te vagy az álompárja, akivel úgy összeilletek, miért nem áll ki melletted?

És miért kényszerít olyan dolgokra (anyóslátogatás) amit te nem akarsz?

Az én párom szülei sem kedvelnek engem. Pont ezért soha nem is megyek. Se ünnepkor, sem hétvégén sem semmikor. Csakhogy az én párom kiáll mellettem és egyszer sem hagyta, hogy az anyja terrorizáljon. És nem várja el, hogy jópofizzak meg látogatgassam őket. Felnőtt férfi, aki megérti és elfogadja a helyzetet.

Ha a párod annyira szeretne, ezt ő is megtudná tenni.

Sikerült már megbeszélnetek ezt egyáltalán?

2022. júl. 3. 06:50
 94/147 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, annyira szomorú, de teljesen magamat látom most benned.

Én is ugyanilyen álomvilágban éltem, mint te. Ugyanezeket a dolgokat hittem. A szakítás után jöttem rá, hogy semmi nem volt igaz...

De azt is tudom, hogy hiába akarunk segíteni neked, mert mindenre van egy válaszod, szóval sosem fogd ezt az embert otthagyni. Várom a következő kérdésed szeretettel.

2022. júl. 3. 07:22
 95/147 anonim ***** válasza:
92%

Az hogy nem az igazat az anyjának csak nem meri megmondani neki azt mutatja hogy van igazsagerzeze, egyszerűen csak fél az anyjától. Nehéz kilepni egy ilyen "kapcsolatból". Persze ettől nem lesz ártatlan.

Én azt tartanám megoldásnak higy jó messzi koltözntök anyóstól hogy ne legyen ilyen befolyása a fiára. De a párodat kellene erről meggyőzni. De erre kevés esélyt látok hogy meg fog történni. Biztos vagyok benne higy nem fogtok szakítani mert nagyon szereted.

A szüleiddel viszont kellene beszélned, szerintem először rosszul esne nekik ha rajonnenek hogy semmit se mondasz el nekik. De nem szabad őket a boldog tudatlansagban tartanod. Az én anyám rá is jött volna egyből hogy baj van mert látja rajtam ha van valami és faggatozik. Mindig azt mondja hogy ha tud akkor segít, meg higy megbeszéljük..szóval a válladról leesne egy fajta teher ha a szüleiddel megosutanád a gondjaidat, és nekik is jó lenne hogy meg tudjátok beszélni mert szeretnek. Sokkal rosszabbul esne nekik ha kizárod őket.

2022. júl. 3. 08:54
 96/147 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy szakítás soha nem könnyű.

Soha nem fekete vagy fehér.

Ha te szakitasz valami miatt ami pokollá teszi amúgy az életed akkor is nehéz és akkor is fáj.

Mert nyilván nem nagyon van olyan kapcsolat aminek minden része, minden pillanata rossz.

Mindig van jó oldala is és természetesen azt nehéz elengedni.

De meg kell állnod egy pillanatra és elgondolkoznod.

Hogy tudsz e a szörnyű szüleivel és az ő szüleihez való hozzaallasaval élni életed végéig azért mert minden mást szeretsz benne?!

Vagy inkább elviseled az elvesztésével járó fájdalmat azért hogy szabadulj ettől a tehertől.

Itt a jó döntést csak te tudhatod hogy neked melyik éri meg jobban.

De most már döntened kell.

Piszok nehéz, én tudom, nekem is kellett már ilyen döntést hoznom.

Én úgy döntöttem hogy nem maradok benne. Természetesen egy ideig sirattam a kapcsolat jó oldalát. De ahogy azon tovább léptem mintha elengedte volna a nyakam a kéz ami addig folytogatott.

2022. júl. 3. 09:15
 97/147 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, írtad, hogy beszélnél pszichológussal, ezeken a telefonvonalakon nem próbálod meg?

[link]

Szerintem is nagyon fontos lenne, hogy beszélj a szüleiddel a helyzetről, szeretnek, biztos fognak segíteni ők is!

2022. júl. 3. 09:26
 98/147 anonim ***** válasza:
100%

Még ha nem is szakítasz vele egyik napról a másikra, legalább az esküvőt fújd le. Utána van még időd átgondolni ezt a kapcsolatot.

Írtál minden szépet és jót. De vajon nem lenne jobb, ha kis ajándékok helyett helyretenné az anyját? Nem lenne jobb, ha nem vinné bele téged olyanba, amit nem akarsz?

Vannak még normális férfiak, hidd el. Bár a férjem nem lep meg apróságokkal, de helyén kezeli a dolgokat, a családunkért (értünk, és a gyerekekért, mert a házassággal új család is születik), az anyját helyreteszi, nekem soha nem kell semmiért konfrontalódni a családjával.

A leírásod alapján nem szeret téged, ez csak a látszat, ami egészen addig fog tartani, amíg hozzá nem mész, vagy nagyobb balhé nem lesz. Nem fog melléd állni, ahogy eddig sem tette.

Te pedig ha annyira önálló, és erős, független nő ék gondolod magad, akkor nem anyós pajtás szavain és tettein kellene függnöd, hanem azt kellene nézned, neked mi a jó.

Egyik exemet én is azért dobtam, mert nem állt ki értem a szüleivel szemben. Az ilyen ember később sem az új család érdekeit fogja nézni. Csak neki legyen minél kényelmesebb.

Kívánom, hogy el tudd engedni ezt a borzalmas kapcsolatot. (Még olvasni is rossz volt mindezt.)

2022. júl. 3. 12:08
 99/147 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ki lett? Beszéltetek?
2022. júl. 3. 19:50
 100/147 anonim ***** válasza:
20%
100 is meglett azért.
2022. júl. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!