Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőhéten esküvő, de elbizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten esküvő, de elbizonytalanodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szét hasad a szívem, de nem bírom tovább.

Őrülten szerelmes voltam a páromba, de fél éve mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Egy éven át arra vágytam, hogy végre összeköltözzünk és reggel este erről ábrándoztam.

Aztán az összeköltözés maga fantasztikus volt. Egy álmom vált valóra, majd jött a fekete leves. Anyósom megváltozott és kicsit apósom is.

Mindenbe belekötöttek, nem akarták az összeköltözést, mindent sajnáltak tőlem és szüleimet is lehordták a szemem előtt és senkinek nem engedem meg, hogy a szájára vegyék őket, mert nem is ártottak nekik, csak szimplán önzők és ki akarják sajátítani a fiúkat, hogy otthon legyen.

:(

Kettesben lakunk természetesen, nem a másiknál.

A problémám az, hogy az anyja nagyon kötekedő és mellette nagyon mézes mázos is és elegem van belőle. Sose tudom kiszámítani. A párom imádja őt. Próbáltam sokszor megbocsájtani neki, de egyszerűen már nem tudok, mert a kötekedéséből elegem van. Sírok miatta, a szívem összeszorul. Heti 1x látom kb.,de nekem az is elég.

Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni. Bosszant az egész, h miért nem lehet egy normál8s anyósom.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet és làtni se akarom.

Úgy érzem emiatt, hogy már nem akarok.esküvőt, de már minden be lett.szerezve meg lett véve nagyon nagyon sok pénzt buknánk és szeretem a párom, de azt érzem, hogy lehet jobb lenne várni, mert ez nekem nagyon rossz így. :((((

2022. júl. 2. 00:47
 131/147 anonim ***** válasza:
100%
bocsánatot jobb, ha nem is házasodunk, mert előbb utóbb szét megyünk, mert nem viselem el a családját. - és te ilyen toxikus majommal házasodnál. Ügyes.
2022. júl. 15. 07:15
 132/147 anonim ***** válasza:
95%
Nem veszel figyelembe semmit, egyértelmű.
2022. júl. 15. 07:22
 133/147 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi, nyugi, kedves válaszolók. Nem fogunk unatkozni, mert már el kezdte fogalmazni a következő kérdését a kibírhatatlan anyósáról és, hogy a férje nem áll mellé.
2022. júl. 15. 19:12
 134/147 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem.

Párom szüleihez elmentünk az esküvő előtt, viszont kértem őt, hogy NE mondjon semmit inkább, mert maguktól kellene érezniük, hogy bocsánatot kell kérniük tőlem és megváltozni.

Ha én kierőszakolom az sose lesz őszinte.

Legnagyobb meglepetésemre maguktól azt mondták, hogy gondolkodtak és bocsánatot szeretnének kérni, stresszesek voltak és nem tudták elfogadni, hogy a fiúk elköltözik, akit nagyon-nagyon szeretnek. És ezért mondtak fűt-fát.

Közben meg anyós sírt, mintha folyó folyna. Mondták, hogy nem gondolták komolyan, amiket mondtak, csak nehezen tudják elfogadni, hogy a fiúk már nem a faluban lakik és hogy az enyémek meg az ország másik végén, ami miatt nehéz lesz szerintük az életünk, meg a gyerekeinké.

Én erre azt mondtam, hogy köszönöm a bocsánat kérést. Meg hogy nagyon szeretem a szüleim és ők is engem. Ezt senki más nem érezheti csak is én és mi, hisz sem az én sem az ők bőrében nincsenek. Ezt senki nem tudja sem megváltoztatni sem ! Megtiltani nekem.

Borzasztóan szar ez a helyzet.

Mondtam nekik, hogy szeretném, ha a párommal a gyerekeink egyformán szerethetnék a nagyszüleiket. Nem kérek kivételezésből. Mert azt én nem hagyom. Mondtam, hogy ezek után nyilván az ember sok mindentől megijed előre a jövőben.

Mondtam, hogy sajnálom, hogy nehéz volt a leválás, de én utólag azt bánom miért csak fél évvel miért nem egy évvel hamarabb költöztünk össze. És ne bennem keressék a hibát, hanem a páromban, aki már a 3 éves egyetemem első napjától fogva könyörgött, hogy költözzünk össze kettesben! Az utolsó évben vagy akár hamarabb.

Én voltam, aki toltam, mert gyakorlatorientált a képzésem, nagyon szerettem a sulit, a barátnőim és levelezőn kb. A gyakszi 10%-a volt, amiből nem lehet tanulni.

Megmondtam nekik, hogy ők azzal ne foglalkozzanak, h a szüleim hol élnek. Felnőtt emberek, oda költöznek, ahova akarnak. Semmit nem fognak érezni abból, ha én vagy a párom vagy a gyerekeink meglátogatják a szüleinket. Abból se éreztek semmit, mikor közel 3 évig 2-3 hetente vonatocskáztam hozzájuk.

Nos. Én azt gondolom, hogy megmondtam nekik, amiket szerettem volna.

Úgymond megértették, meg őszintén vallták, hogy stresszből mondták.

Számomra van még harag bennem, biztos bennük is, de azt gondolom, hogy ez azért nem olyan könnyen megbocsájtható dolog.

Nekik és nem nekem kellene változtatnom, mert állítják, hogy nekem kéne változnom.

Azóta sógornőm mindig ott van egymagában náluk.

Ott szokott sütkérezni, be megy ebédelni munka után stb.

Mondták szeretnék, ha én is olyan jó lennék, mint párom tesójának felesége nekik.

De én nem akarok olyan lenni, mint ő.

Mikor én jártam hozzájuk és ott aludtam suli alatt fordítva mondták, hogy bár sógornőm lenne olyan, mint én😅

Tehát ennek màr nem dőlök be.

Mi nme ott lakunk, nem tudok náluk dekkolni mindennap és nem is akarok.

Végül megházasodtunk, tudom mindenki ellenezte, de én szeretem és ő is szeret engem.

Babát sokáig nem szeretnénk.

Bízom benne, hogy hosztek a szavaimnak és nem gondoljàtok,.hogy hazudtam, mert nincs értelme nekem ismeretleneket becsapni.

Mert azzal magamnak hazudnék és csak magamat vógasztalnám.

Valóban megtörtént a bocsánat kérés, meglepett engem. Párom azt mondta nem beszélt velük.

Örülök neki, de számomra nem ilyen egyszerű a dolog. Változtatniuk kell nagyon sok mindenen és nem kívánom attól őket heti többször látni.

2022. júl. 17. 11:19
 135/147 anonim ***** válasza:
97%
Jól beetettek, te meg olyan bamba vagy, hogy bevetted.Ne haragudj, ez az igazság.
2022. júl. 17. 12:34
 136/147 anonim ***** válasza:
79%
Azért mentél hozzá, mert tisztában vagy vele, hogy nem találnál mást rajta kívül. Ezért inkább eltűrsz mindent a debil családjától amit kapsz, hogy elmondhasd magadról, hogy neked FÉRJED van. A többi csak mellébeszélés.
2022. júl. 17. 12:57
 137/147 anonim ***** válasza:
100%

Oké. Azért légyszi majd írj, hogy alakulnak a dolgok pár hónap múlva. Ez lehet, hogy csak pillanatnyi kedveskedés volt, hátha sajnálatból, jószándékból többet mentek hozzájuk, és jobban próbálsz megfelelni nekik. Ha meg őszinte is volt, akkor sem biztos, hogy tudják tartani, és nem változik vissza a hangulatuk.

"én utólag azt bánom miért csak fél évvel miért nem egy évvel hamarabb költöztünk össze." - ugye, hogy ugye?! És még azon gondolkodtál, hogy talán ennyire sem kéne.

A bocsánatkérő kórusban a férjed bátyja is benne volt? Mert én rajta akadtam fenn a legjobban, hogy mit ugat a párodnak, amiért külön akar költözni. Hiszen ő is kirepült már, meg neki a párod nem a kisfia. Nem értem azóta sem, hogy mi baja lehetett.

2022. júl. 17. 17:04
 138/147 anonim ***** válasza:
95%

Párodnak van tesója, és még így is megy a hiszti, hogy nem bírták elviselni, hogy a fiacskájuk elmegy? Az egyke fiúknál szokott néha ez lenni, hogy elrabolják anyuci szeme fényét.

Hát, csak remélni merem, hogy talán időközben megértek a házasságra és anyósom is fel bírják majd dolgozni azt, ami az élet rendje.

Nem olvastam teljesen végig az egész sztorit, de ez esetben azt tartanám jónak, hogyha elköltöznétek anyóséktól jó messzire. És havonta nagyon max egy találkozás. De inkább ritkábban. Ti ketten vagytok egy család most már. Ők nem. Hiába sírnak.

2022. júl. 17. 21:05
 139/147 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen igazam, de van egy olyan érzésem hogy pár hónap múlva minden újra ugyan olyan lesz. Majd írj hogy hogy alakulnak a dolgaitok.
2022. júl. 17. 21:46
 140/147 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is ugyanez lesz. Lehet a párja valóban változik - nem fog! -, de hogy a család többi tagja ugyanolyan genny lesz, mint eddig, az tuti.
2022. júl. 18. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!