Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőhéten esküvő, de elbizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten esküvő, de elbizonytalanodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szét hasad a szívem, de nem bírom tovább.

Őrülten szerelmes voltam a páromba, de fél éve mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Egy éven át arra vágytam, hogy végre összeköltözzünk és reggel este erről ábrándoztam.

Aztán az összeköltözés maga fantasztikus volt. Egy álmom vált valóra, majd jött a fekete leves. Anyósom megváltozott és kicsit apósom is.

Mindenbe belekötöttek, nem akarták az összeköltözést, mindent sajnáltak tőlem és szüleimet is lehordták a szemem előtt és senkinek nem engedem meg, hogy a szájára vegyék őket, mert nem is ártottak nekik, csak szimplán önzők és ki akarják sajátítani a fiúkat, hogy otthon legyen.

:(

Kettesben lakunk természetesen, nem a másiknál.

A problémám az, hogy az anyja nagyon kötekedő és mellette nagyon mézes mázos is és elegem van belőle. Sose tudom kiszámítani. A párom imádja őt. Próbáltam sokszor megbocsájtani neki, de egyszerűen már nem tudok, mert a kötekedéséből elegem van. Sírok miatta, a szívem összeszorul. Heti 1x látom kb.,de nekem az is elég.

Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni. Bosszant az egész, h miért nem lehet egy normál8s anyósom.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet és làtni se akarom.

Úgy érzem emiatt, hogy már nem akarok.esküvőt, de már minden be lett.szerezve meg lett véve nagyon nagyon sok pénzt buknánk és szeretem a párom, de azt érzem, hogy lehet jobb lenne várni, mert ez nekem nagyon rossz így. :((((

2022. júl. 2. 00:47
 101/147 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Köszi a sok választ. Végül nem vitt el hozzájuk a párom. Mondta, hogy inkább nyugodjunk le és ne foglalkozzak velük, hanem csak magunkkal és legyünk együtt egész nap.

A mérgességem rájuk nem szűnt meg. Tudom, hogy ezzel a szőnyeg alá sepertem mindent és ti is vàrtátok, hogy lépek, de belefáradtam a vitába. Egyszerűen csak boldog szeretnék lenni szívem választottjával.

És az nagyon jó, hogy ilyen ritkán làtom a szüleit, hogy csak heti 1x. Az úgy pont kellő idő, hogy nyugodtam el legyek magamnak.

2022. júl. 4. 00:26
 102/147 anonim ***** válasza:
93%
Figyeld meg hogy ez az egész csak az esküvőig fog tartani, utána meg megint elkezd cseszegetni hogy menj az anyjáékhoz te is és ugyanúgy nem fog kiállni melletted.
2022. júl. 4. 00:34
 103/147 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul tapicskolsz tovább a langyos sz*rban, mert a szíved választottja ahhoz is egy gyáva féreg, hogy jelezze az anyjának, megbántott téged.

Hát... te tudod.

2022. júl. 4. 01:00
 104/147 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1 az nem ritka, főleg, ha rossz a kapcsolat, de te tudod. Ez minden, csak nem leválás. Azért remélem a gyerekkel vártok még, nehogy fél év múlva már azt is bánni kelljen.
2022. júl. 4. 01:13
 105/147 Savlekotő ***** válasza:
96%
Várjuk a jövő heti kérdést miert erőszakol az anyjaekhoz, vagy miért kelett az esküvőn is nekik ugralnom mosolyogni miközben utalom őket mint a szart de picsoghatsz tovább a szíved választottja meg le kakilja.. Borítékolható a balhé mert a ferjedkent majd szíved választottja kimutatja a valódi arcát nem lesz már beetétes,
2022. júl. 4. 01:19
 106/147 anonim ***** válasza:
100%

Heti 1 az ritka? Én jóba vagyok az anyosommal de így se szívesen mennék heti egyszer.

Nincs megoldva semmi. Igen, megint a szőnyeg alá soported a gondokat mert éppen minden jó, boldog vagy.

A szakitassal a jót is el kell engedni, ez tiszta sor. Ezek szerint te még nem értél meg rá, nem szenvedsz még eléggé ahhoz hogy a jót is elengedd hogy szabadulj a rossztol.

2022. júl. 4. 06:37
 107/147 anonim ***** válasza:
88%

Én már ezt a kérdést elengedtem, és szerintem, aki itt normális tegyen így szintén. Nem normális a kérdező ez már látszik.

Ennyi válasz után már azt is megkérdőjelezem, hogy hazudik-e vagy sem.

Állandóan azon picsog, hogy neki mennyire rossz, de közben lépni nem akar. Hát akkor nem is olyan rossz. Amit főztél, edd meg kérdező! Sok sikert!

2022. júl. 4. 06:55
 108/147 anonim ***** válasza:
93%
Sok sikert a váláshoz majd... Én többet nem segítek neked. Egyszerűen menthetetlen vagy! Ami sajnálatos, lehetne egy boldog életed, építhetnéd magad, utána találhatnál egy normális párt... de neked fontosabb kapaszkodni a rosszba.
2022. júl. 4. 07:11
 109/147 anonim válasza:
11%
A kérdező azért picsog, mert a koszos falujából kiszedte a csávó, sokkal kényelmesebb így. Ha önállóan képes lenne létezni, fel se merült volna, hogy hozzámegy egy olyanhoz, akinek még nem volt kapcsolata előtte, nulla tapasztalat a nőkkel. Ez mindenképp válással végződik, ha most szép is lenne minden.
2022. júl. 4. 07:12
 110/147 anonim ***** válasza:
100%

#107 simán lehet igaz a kérdés, ha a kérdező durván kapcsolatfüggő.

Tudom mert én is ilyen voltam/vagyok. Volt egy így utólag belegondolva szörnyű kapcsolatom és tudod mennyi szarsagot kellett elkovetnie és hány esélyt kapott mire eljutott az agyamig hogy az a jó ami ebben a kapcsolatban van nem éri meg azt a sok rosszat?

Nagyon sok idő volt, és azóta már borzasztóan bánom, mert azt az időt nem kapom vissza.

A kérdező is bánni fogja még és majd ostorozza magát miatta mint én..

2022. júl. 4. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!