Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőhéten esküvő, de elbizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten esküvő, de elbizonytalanodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szét hasad a szívem, de nem bírom tovább.

Őrülten szerelmes voltam a páromba, de fél éve mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Egy éven át arra vágytam, hogy végre összeköltözzünk és reggel este erről ábrándoztam.

Aztán az összeköltözés maga fantasztikus volt. Egy álmom vált valóra, majd jött a fekete leves. Anyósom megváltozott és kicsit apósom is.

Mindenbe belekötöttek, nem akarták az összeköltözést, mindent sajnáltak tőlem és szüleimet is lehordták a szemem előtt és senkinek nem engedem meg, hogy a szájára vegyék őket, mert nem is ártottak nekik, csak szimplán önzők és ki akarják sajátítani a fiúkat, hogy otthon legyen.

:(

Kettesben lakunk természetesen, nem a másiknál.

A problémám az, hogy az anyja nagyon kötekedő és mellette nagyon mézes mázos is és elegem van belőle. Sose tudom kiszámítani. A párom imádja őt. Próbáltam sokszor megbocsájtani neki, de egyszerűen már nem tudok, mert a kötekedéséből elegem van. Sírok miatta, a szívem összeszorul. Heti 1x látom kb.,de nekem az is elég.

Párom nem tudja elfogadni, hogy én nem akarok menni. Bosszant az egész, h miért nem lehet egy normál8s anyósom.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet és làtni se akarom.

Úgy érzem emiatt, hogy már nem akarok.esküvőt, de már minden be lett.szerezve meg lett véve nagyon nagyon sok pénzt buknánk és szeretem a párom, de azt érzem, hogy lehet jobb lenne várni, mert ez nekem nagyon rossz így. :((((

2022. júl. 2. 00:47
 121/147 Savlekotő ***** válasza:
62%
Látszik utolsó h mindketten ragaszkodnak a foshoz mert egyiknek se lenne lehetősége jobbra így megalkusznak egymással , már most mindenhol van a csávó csak virág szállal nem, hétvégén is inkább dolgozik, tipikus insta esküvő lesz ahol leginkább a pár hány egymástól de fel teszik a habos babos cukormazt ami nem is létezik ..
2022. júl. 4. 12:32
 122/147 anonim ***** válasza:
93%

Itt az alapvető gond azzal van, hogy kamaszszerelmes távkapcsolatra építettek házasságot. Külön-külön se jó alap, de együtt... A lánykérés távkapcsolatban volt, a jövő tervezése távkapcsolatban volt... Nem tudom, honnan jött végül az összeköltözősdi, de még azon is görcsölt a kérdező (meg az egész család), hogy nem e kéne mégis inkább megvárni az esküvőt az összemotyózással.

Négy év ide vagy oda, jóformán nem is ismerik egymást a vőlegénnyel. Most, az elmúlt fél évben kezdték megismerni egymást, és hát nyilvánvalóan látszik, hogy nem illenek össze.

Szerintem ez nem jelenti automatikusan, hogy biztos nem találnának mást - sőt! Egyszerűen ők nem működnek együtt, és bizony ez az együttélésnél derült ki. Ezzel alapból nem lenne gond, megesik.

A gond itt a sorrendek felcserélése, és mostanra akkora palotát épített a kérdező felhőkből és álmokból, amit képtelen elengedni. Mindenáron tuszkolná bele a pasit is az álomképbe - aki viszont sehogysem illik oda.

Amikor ezt realizálja, akkor borul ki, újra és újra, akkor jönnek a kérdések ide.

De sok pofon kell még ahhoz, hogy lerombolja a felhővárat. Reméljük, addig legalább gyerek nem lesz, és viszonylag könnyen ki tud majd lépni a - tutira megkötött - házasságból.

2022. júl. 4. 13:05
 123/147 Savlekotő ***** válasza:
89%
Ezért van sorrend és esküvő előtt kell meg ismerni egymást lakva is, stb nem egyből házasság gyerek úgyhogy azt se tudjuk kivel fogunk élni ..
2022. júl. 4. 13:09
 124/147 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, folyt. Köv.

A következő epizódok tartalmából:

1 hét múlva: anyósom tönkretette a nagy napom, férjem nem áll ki értem.

1 hónap múlva: férjem nem fogadja el, hogy nem akarok hetente anyóshoz menni, egyre több a gond.

Fél év múlva: babát várok, áll a bál.

2 év múlva: anyósom akarja nevelni a babát, kevesli a heti 5 látogatást, beleszól a nevelésbe, minden sz.ar, férj lapít, mint nyuszi a fűben.

Sok boldogságot!

2022. júl. 4. 14:08
 125/147 Ramiz ***** válasza:
100%
Kérdező, az esküvőt sem halasztod el? Még az is jobb lenne, és összeköltözve élni egy darabig, ha ennyire nem tudsz szakítani. Bár igazság szerint én is azt javaslom elsősorban, mint a többség. Van egyébként hasonló élményem a múltból, bár az közel sem volt olyan durva, mint a te eseted. Én abból a kapcsolatból kiléptem és megkönnyebbülést éreztem már akkor is. Most meg a jelenből visszatekintve tizenakárhány év után kifejezetten örülök, hogy nem maradtam benne.
2022. júl. 4. 17:11
 126/147 anonim ***** válasza:
96%
Érdekes, a kérdező eltűnt. Talán azt mondogatja magának hogy minden rendben, mindenki hülye, a párja meg a szent. Sajnálatos, hogy ilyen fiatalon tönkretesz éveket az életéből, amiket sosem kaphat vissza.
2022. júl. 5. 07:59
 127/147 anonim ***** válasza:
96%
Ami már most nem jó az később nagyon rossz lesz. Mint írod, az egész családdal baj van. A párod lenne csak kivétel? Én menekülnek onnan, amíg nem késő. N
2022. júl. 5. 08:06
 128/147 anonim ***** válasza:
89%
Úgy látom neked nem az lesz a legnagyobb bajod, hogy a meghatottságtól hogyan ne bőgd végig az egészet.
2022. júl. 7. 10:14
 129/147 anonim ***** válasza:
100%
Lett esküvő?
2022. júl. 14. 19:24
 130/147 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom végül összeházasodtál vele...
2022. júl. 15. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!