Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy horvátországi nászút is lehet olyan jó, mint egy repülős, “egzotikus”?
Most volt az esküvőnk. Horvátország, Rab szigetre megyünk júliusban 1 hétre. A férjem imádja Horvátországot, kocsival 3-4 óra és nem is drága. Nagyon drágára nem is futná.
Kompromisszumot kötöttünk a homokos stranddal, elv ott van Horvátország legnagyobb homokos strandja.
Csak úgy irigykedek a barátnőmre aki Ibizára megy, a nővérem meg anno Zanzibáron volt.
Horvátország még gagyibb. Az aztán extrán égő.
Jó hát én sírok a válaszokon.
Ennyire nem kell komolyan venni.
Örülök ennek is, csak úgy képzeltem mindig, hogy valami egzotikus nászútam lesz.
Az Olaszországos meg egy troll...
Mi még a megyéből sem mentünk ki a nászútra, mert nem volt pénz rá.
Épp lakást vettünk
Amúgy számít, hogy kivel...
Csak úgy voltam vele ha az ember a nászútján nem oda megy, ami álom utazás, akkor mikor?
"Örülök ennek is, csak úgy képzeltem mindig, hogy valami egzotikus nászútam lesz."
Mert ezt verték beléd a hülye Hollywoodi filmek, az influenszerek, sztárok kamu világa... De lefogadom nem voltál még külföldön, azért nem tudod milyen gyönyörű helyek vannak itt a közelben nagyon olcsón az egzotikus utakhoz képest.
Pl. én voltam Zakynthoszon, fillerekből, aki nekem betudja magyarázni, hogy miért jobb Zanzibár, az előtt megemelem a kalapom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!