Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor adtátok oda a kívánságli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha mindenki türkiz színbe öltözne (férfiaknál az ing, nőknél a ruha legyen ilyen színű). Nem akarjuk, hogy fényképeket, videókat csináljon rólunk a násznép, arra ott lesznek a hivatásos fotósok, videósok, drónfelvétel is fog készülni. Kizárólag 14 év feletti vendégeket várunk, a kisgyerekeket mindenki hagyja otthon. Nem fogadunk el senkitől tárgyi ajándékot vagy pénzt, azt szeretnénk, hogy egy általunk megadott ügyet támogassanak a nekünk szánt összeggel. Mindenkinek maximum 4 pohár alkohol fog járni, nem akarjuk, hogy elrontsa a nagy napunkat egy részeg ember, aki nem tud ilyen állapotában viselkedni.

2022. máj. 13. 16:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/146 anonim ***** válasza:
94%

Ha a kinaiba veszek új alkalmi ruhát az is ott van kB 7 ezer forint. 7 ezer amit bármi másra költhetnék. Miért bszna el valaki épp azért mert neked ez a kívánságod? Nem mindenki azért gürizik ám hogy hulyesegekre szórja a pénzt.

Az az érzésem hogy mindent megkaptal eddig amit kiejtettel a szadon.

2022. máj. 13. 19:40
 72/146 anonim ***** válasza:
96%

Attól, hogy te ilyen szipi-szuper helyeken éltél, másnak még lehetnek szar szomszédjai, vagy egyszerűen nincsenek olyan nexusban, hogy egy gyereket rábízzon. Ne te döntsd már el, ahogy azt sem, hogy kinek mennyi az “elenyésző összeg”. Ne turkálj senki pénztárcájában.

Ezt a kommentet írtam volna, ha nem lennél egy óriási troll.

2022. máj. 13. 19:41
 73/146 anonim ***** válasza:
96%

"fejenként egy-egy új ruhadarab megvásárlása elenyésző összeg."

Megtennéd, hogy megírod, hogy szerinted mennyibe kerül egy női alkalmi ruha, amire egy esküvőre el lehet menni, és mennyibe egy férfi ing?

Köszönöm.

2022. máj. 13. 19:50
 74/146 A kérdező kommentje:
Ha nem vagytok olyan viszonyban, akkor még mindig ott vannak a barátok, barátnők, ahogy írtam is. Attól függ, hogy hol, milyet veszel. Az ing kb. 10 000, a női ruha kb. 20-25 000 Ft, ha egy átlagos árfekvésű darabról beszélünk.
2022. máj. 13. 19:56
 75/146 anonim ***** válasza:
96%
Nem untad még meg a trollkodást? 😃
2022. máj. 13. 20:11
 76/146 anonim ***** válasza:
96%

Szóval ha egy pár megy akkor kapasbol legalább 30 ezer. Ha mondjuk van kamasz gyerek akit ugye már vihetnek akkor még annak is ruha.

Amúgy minden meghívott a rozsadombon él hogy azt mondod ez elenyeszo?

2022. máj. 13. 20:18
 77/146 anonim ***** válasza:
95%

És törvényszerű, hogy a csekély barátaim száma, akikre hajlandó lennék fél napra rábízni a gyerekemet, pont rá is fog érni a te esküvődön? :) Látszik, hogy nincs még gyereked. Egyrészt nem mindegy, hogy mekkora az a gyerek, kit fogad el, eltudja-e altatni pl. bárki, stb. Én is egyre inkább azt gondolom, hogy troll kérdés.

Engem abszolút hidegen hagy, ha "lebukok", hogy két esküvőre is ugyanazt a ruhát vettem fel. :D Azért vettem a ruháimat, hogy ilyen alkalmakra felvegyem. Ha egy pár meg azzal foglalkozik, hogy hasonlítgatja a násznépen és a képeken a ruhákat, az szerintem beteges, az ő baja, nem az enyém.

A fotó/videó kérdést pedig nagyon könnyen megszokták oldani. A cm elszokta mondani az esküvő elején még a köszöntő szöveg végén, hogy van hivatásos fotós, videós, kéri, hogy mindenki tegye el lenémítva a telefonját, mert sz*rul néz ki a fotókon, hogy mindenki a telefonját nyomkodja, meg gáz, ha belecsörög a szertartásba. Meg lehet kérni, hogyha valakinél tartósan látja, hogy nyomja a képeket, kérje meg, hogy tegye el. Ezért (is) kapja a pénzét. Értelmes vendégkör ezt ennyiből simán érti. Nekem valahogy soha eszembe nem jutott még keresztbeállni a pár és az anyakönyvvezető közé telefonnal fotózni. :D Abszolút hidegen hagy. Azok a képek neked lesznek fontosak, nem nekem. Csak mondom, hogy az örömszülők, nagyszülők és a csökkent értelmi kapacitású, feltűnési viszketegséggel rendelkező vendégeitek lesznek ilyen szempontból problémásak max.

Utalási igazolást kértek arról ki mennyit küldött a szervezetnek? Dönthet úgy a vendég, hogy nem támogatja semennyivel? Szerintem a vendégnek ugyanakkora joga van eldönteni, hogy titeket szeretne támogatni, vagy egy egyesületet a pénzével. Ha én utóbbit nem szeretném, ti meg nem kéritek, akkor no problemo.

2022. máj. 13. 20:32
 78/146 anonim ***** válasza:
96%
Enni mennyit lehet? Ha legalább az minőségi meg korlátlan, akkor vennénk valami olcsó inget meg kínais ruhát összesen 10 ezerért, adakozni nem adakoznánk, így talán megérné.
2022. máj. 13. 20:54
 79/146 anonim ***** válasza:
96%
Figyi, olyan jól indult, tényleg a nap szórakoztató kérdése volt, de mostanra fajdalmasan túltoltad a trollkodást, szerintem a csúcson kellett volna abbahagyni.
2022. máj. 13. 22:33
 80/146 anonim ***** válasza:
96%

Vicces, hogy sokan látványpartit csinálnak az esküvőjükből, majd a szervezés közben, azon idegeskedve, hogy minden klappoljon elmegy a kedvük az egésztől. Kár, hogy ti a jó képekre mentek rá, és nem arra, hogy jól érezze magát a társaság és megéljétek a pillanatot.

Ennek fejébe gondolom kiszórtok egy csomó pénzt, amit költhetnétek másra is.

Egyedül az alkoholt még félig-meddig megértem, mert egy taccsrészeg tényleg nem szép látvány. Mondjuk, mi nem hoztunk ilyen szabályokat az esküvőnkön, mégsem itta le magát senki okádásig...

2022. máj. 14. 01:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!