Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?
49., itt a vendégek csak biodíszletek lesznek a tökéletes cukcsimukcsi fotóhoz. :) Az ő igényeik teljesen le vannak tojva (tudom, hogy most sikkes gondolni a vegánokra és gluténesekre, hogy ezzel is simogassa az egyén a saját filantróp egóját, de a valóságban meg a többi 190 embernek "kuss a neve", de azért az ELVÁRÁS a részükről, hogy érezzék jól magukat. :D)
Sok embernél nagy baj van a toronyban, vagy csak túl sok filmet néznek + ennyire intoleráns nárcik.
Mondom, volt már hasonló, ahol a csaj annyira abszurd volt, valamikor tavaly nyár környékén, de az Istennek sem találom. 😀
Ott asszem az volt, hogy mindenkinek le kellett előre adnia a telefonját, nehogy képek készüljenek a TÖKÉLETES NAPJUKON. 😀 Ja, meg előtte talán megsérült a csaj lába, mindenki el akarta halasztatni vele az egész lagzit, de ő már betanulta tökéletes koreográfiát, ráadásul faszául le is barnult, muszáj megtartani a lagzit. De ezek csak foszlányok, kérem, valaki találja meg. 😀
1. Az szerintem rendben van hogy maximalizalva van az alkohol. Nincs annál parasztabb dolog mint mikor valaki ingyen bebszik más lagzijan és a minősíthetetlen viselkedesevel elrontja az estét.
2. A gyerek dolog is rendben van. Nem mindenki akar visító, üvöltő gyerekeket az esküvőn, nem beszélve arról hogy a szülők is nyolckor tipliznek mert a gyereknek alvás van. Egy estét mindenki meg tud oldani, nagyszülő, testvér akárki segítségével. Ha nem meg így járt hát istenem..
3. Biztos lehetsz benne hogy nem fognak teszem azt a máltai szeretetszolgálatnak adni 40 ezret csak azért mert azt kéritek hogy amit rátok szánnak azt adják jótékonykodasra. Jó ha egy két ember megteszi, hidd el. Ha annyira fontos fogadjátok el a pénzt aztán adjátok ti akinek akarjátok.
4. Az viszont nettó hulyeseg és tulzas hogy vegyen mindenki türkiz ruhát. Nem igaz hogy mindenki új ruhát venne. Én pl 3 esküvőre megyek a nyáron, van két ruhám, fekete meg piros, nem tervezek újat venni mert feleslegesnek érzem 1 alkalomra. Úgyhogy ha engem hivnal meg ezzel kibsznal velem. És nyilván a nasznep között is vannak ilyenek.
A többiek már leírták azt ami az én fejemben megfogalmazódott, DE egy kérdésem van hozzád.
Szerinted a vendégek asztala alól nem fog előkerülni a házi pálinka meg a whiskey? Naiv vagy, ha azt hiszed, hogy nem. Főleg, ha fiatal a násznép nagy része. 😃 Barátnőm szintén be akarta korlátozni a piálást, hát nem jött össze, mert a haverok táskáiból bizony előkerültek a whiskeys üvegek, meg az együtt főzött házi pálesz is.
By the way, szerintem te vagy a napi troll. Nagyon jót mulattam, köszi szépen! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!