Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor adtátok oda a kívánságli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha mindenki türkiz színbe öltözne (férfiaknál az ing, nőknél a ruha legyen ilyen színű). Nem akarjuk, hogy fényképeket, videókat csináljon rólunk a násznép, arra ott lesznek a hivatásos fotósok, videósok, drónfelvétel is fog készülni. Kizárólag 14 év feletti vendégeket várunk, a kisgyerekeket mindenki hagyja otthon. Nem fogadunk el senkitől tárgyi ajándékot vagy pénzt, azt szeretnénk, hogy egy általunk megadott ügyet támogassanak a nekünk szánt összeggel. Mindenkinek maximum 4 pohár alkohol fog járni, nem akarjuk, hogy elrontsa a nagy napunkat egy részeg ember, aki nem tud ilyen állapotában viselkedni.

2022. máj. 13. 16:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/146 A kérdező kommentje:
Hadd ne kezdjem el sorolni, hogy hány dolog fogja szolgálni azt, hogy a vendégeink maradéktalanul elégedettek legyenek a nagy napunkkal. Ehhez képest mi 5 apró dolgot kérünk.
2022. máj. 13. 17:36
 52/146 anonim ***** válasza:
94%
Mestertroll, volt már ilyen kérdés 😀
2022. máj. 13. 17:36
 53/146 anonim ***** válasza:
89%

49., itt a vendégek csak biodíszletek lesznek a tökéletes cukcsimukcsi fotóhoz. :) Az ő igényeik teljesen le vannak tojva (tudom, hogy most sikkes gondolni a vegánokra és gluténesekre, hogy ezzel is simogassa az egyén a saját filantróp egóját, de a valóságban meg a többi 190 embernek "kuss a neve", de azért az ELVÁRÁS a részükről, hogy érezzék jól magukat. :D)

Sok embernél nagy baj van a toronyban, vagy csak túl sok filmet néznek + ennyire intoleráns nárcik.

2022. máj. 13. 17:38
 54/146 anonim ***** válasza:
92%
Tényleg kár, hogy trollkérdés, prémium anyag gyűlt össze alatta :D
2022. máj. 13. 17:42
 55/146 anonim ***** válasza:
91%

Mondom, volt már hasonló, ahol a csaj annyira abszurd volt, valamikor tavaly nyár környékén, de az Istennek sem találom. 😀

Ott asszem az volt, hogy mindenkinek le kellett előre adnia a telefonját, nehogy képek készüljenek a TÖKÉLETES NAPJUKON. 😀 Ja, meg előtte talán megsérült a csaj lába, mindenki el akarta halasztatni vele az egész lagzit, de ő már betanulta tökéletes koreográfiát, ráadásul faszául le is barnult, muszáj megtartani a lagzit. De ezek csak foszlányok, kérem, valaki találja meg. 😀

2022. máj. 13. 17:49
 56/146 A kérdező kommentje:
Sem időm, sem energiám nem lenne kitalált kérdéseket, történéseket írni, segítséget kértem egy számomra nagyon-nagyon fontos kérdésben, ehelyett kaptam sok leosztást. Ha én valamiről mást gondolok, egyáltalán nem értek vele egyet, akkor egyszerűen továbbgörgetek.
2022. máj. 13. 17:51
 57/146 anonim ***** válasza:
93%
Ha 30-40 ember jelzi egyhangúan, hogy valami nem okés a történetben, akkor gondolkozz el. Előre látom, hogy majd a """rugalmatlan""" násznépet fogod sarazni, amikor nem mennek el vagy szóvá teszik az agymenéseteket... :)
2022. máj. 13. 17:53
 58/146 anonim ***** válasza:
96%
Az, hogy az ételintoleranciásra, vegára odafigyelünk, az alap. Erre ne verd magad.
2022. máj. 13. 18:07
 59/146 anonim ***** válasza:
91%

1. Az szerintem rendben van hogy maximalizalva van az alkohol. Nincs annál parasztabb dolog mint mikor valaki ingyen bebszik más lagzijan és a minősíthetetlen viselkedesevel elrontja az estét.

2. A gyerek dolog is rendben van. Nem mindenki akar visító, üvöltő gyerekeket az esküvőn, nem beszélve arról hogy a szülők is nyolckor tipliznek mert a gyereknek alvás van. Egy estét mindenki meg tud oldani, nagyszülő, testvér akárki segítségével. Ha nem meg így járt hát istenem..

3. Biztos lehetsz benne hogy nem fognak teszem azt a máltai szeretetszolgálatnak adni 40 ezret csak azért mert azt kéritek hogy amit rátok szánnak azt adják jótékonykodasra. Jó ha egy két ember megteszi, hidd el. Ha annyira fontos fogadjátok el a pénzt aztán adjátok ti akinek akarjátok.

4. Az viszont nettó hulyeseg és tulzas hogy vegyen mindenki türkiz ruhát. Nem igaz hogy mindenki új ruhát venne. Én pl 3 esküvőre megyek a nyáron, van két ruhám, fekete meg piros, nem tervezek újat venni mert feleslegesnek érzem 1 alkalomra. Úgyhogy ha engem hivnal meg ezzel kibsznal velem. És nyilván a nasznep között is vannak ilyenek.

2022. máj. 13. 18:14
 60/146 anonim ***** válasza:
100%

A többiek már leírták azt ami az én fejemben megfogalmazódott, DE egy kérdésem van hozzád.

Szerinted a vendégek asztala alól nem fog előkerülni a házi pálinka meg a whiskey? Naiv vagy, ha azt hiszed, hogy nem. Főleg, ha fiatal a násznép nagy része. 😃 Barátnőm szintén be akarta korlátozni a piálást, hát nem jött össze, mert a haverok táskáiból bizony előkerültek a whiskeys üvegek, meg az együtt főzött házi pálesz is.

By the way, szerintem te vagy a napi troll. Nagyon jót mulattam, köszi szépen! 😃

2022. máj. 13. 18:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!